Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ: Ποιοι ήταν οι «έφηβοι» που σκότωσαν εν ψυχρώ τον Αυστραλό αθλητή και γιατί σιωπούν (και πάλι) τα media


ΚΟ: Αυτοί που «αγρυπνούν για την ενημέρωσή μας» μας θεωρούν βλάκες. Και θέλουν να παραμείνουμε «βλάκες» γιατί έτσι εξυπηρετούμε την ατζέντα τους και κοιμούνται ήσυχα τα αφεντικά τους.
 
Πριν λίγες ημέρες κατακλύστηκαν τα media όλου του κόσμου από την «ανατριχιαστική» είδηση ότι η πάμπλουτη μαύρη Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι έπεσε θύμα «ρατσισμού» στην… Ελβετία! Σοκ πραγματικό.. Τι ακριβώς έγινε; Της επιτέθηκαν με ρόπαλα «νεοναζί»; Της έριξαν οξύ; Την αποκάλεσαν “nigger”; Της πρόσφεραν μήπως καμία μπανάνα; Τίποτα από όλα αυτά. Απλά η μαύρη δισεκατομμυριούχος (η οποία κατέχει την πρώτη θέση στην ετήσια λίστα του Forbes με τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στον χώρο της showbussinness) όταν μπήκε σε ένα υπερπολυτελές κατάστημα με πανάκριβες τσάντες και ζήτησε μια από την βιτρίνα, άκουσε την υπάλληλο να της λέει ότι οι τσάντες ήταν «πολύ ακριβές» για εκείνην. Αυτό για τους «πεφωτισμένους» της σύγχρονης ενημέρωσης είναι δείγμα «ρατσισμού» για την Γουίνφρι. Το συνέδεσαν μάλιστα με την απόφαση κάποιων ελβετικών πόλεων να κρατήσουν μακριά από δημόσιους χώρους που πάνε παιδιά αλλοδαποί που ζητούν άσυλο! Την ίδια στιγμή η («ρατσίστρια») υπάλληλος εξήγησε ότι η Γουίνφρι ήθελε μια τσάντα που απλά ήταν στη βιτρίνα και δεν μπορούσε να της την δώσει.
 
 
Χθες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ένας 22χρονος Αυστραλός αθλητής του μπέιζμπολ, ο Chris Lane, (φωτο) εκτελέστηκε εν ψυχρώ ενώ έκανε τζόκινγκ, από τρεις «εφήβους» στην πόλη Ντούνκαν της Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Οι «έφηβοι» σύμφωνα με την αστυνομία δήλωσαν ότι σκότωσαν τον Lane «γιατί έπλητταν». Κοινώς βαριόντουσαν.

Τα αμερικάνικα media, συμπεριλαμβανομένων και των «συντηρητικών», έτρεξαν να δηλώσουν ότι η δολοφονία του Lane δεν ήταν «φυλετική». Οι δολοφόνοι είναι δύο μαύροι έφηβοι, ο Chancey Luna και ο James Edwards. Ο Luna έχει λευκή μητέρα. Τόσο ο Luna όσο και ο Edwards μισούσαν τους λευκούς και αυτό αποδεικνύεται από τα διαδικτυακά τους προφίλ.

Για αρκετές ημέρες, τα αυστραλιανά μέσα έδειχναν φωτογραφίες των υπόπτων. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ωστόσο έδειχναν μόνο την λευκή μητέρα του Luna (φωτο) και καμία φωτογραφία του Luna ή του Edwards, ακόμη και αν τα αυστραλιανά μέσα μετέδιδαν τις φωτογραφίες τους.

Φαίνεται ότι υπήρξε μια συντονισμένη προσπάθεια από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να φανεί ότι οι δολοφόνοι ήταν λευκοί. Στην Ελλάδα η φράση «έφηβοι» ήταν αρκετή. Άλλωστεστην Αμερική «όλο σκοτώνονται».

Η δολοφονία του Lane (στην φώτο με την κοπέλα του) έγινε μια σημαντική είδηση ​​στην Αυστραλία και δημιουργώντας κλίμα διπλωματικού επεισοδίου καθώς ήδη δόθηκε οδηγία μέσω του αναπληρωτή πρωθυπουργού, στους Αυστραλούς να μποϊκοτάρουντουριστικά τις ΗΠΑ, ως «μήνυμα» για τον «έλεγχο των όπλων» (να δείτε που θα την πληρώσουν πάλι οι «συντηρητικοί» «ακροδεξιοί» υπέρμαχοι της οπλοκατοχής). Αυτό ανάγκασε τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης να καλύψουν την ιστορία πιο διεξοδικά. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Οκλαχόμα έκαναν αρχικά μια τέτοια χλιαρή προσπάθεια να παρουσιάσουν την ιστορία, και κάποια ισχυρίστηκαν ότι υπήρχε και ένα δεύτερο θύμα. Όμως δεν υπήρχε πουθενά τέτοιο θέμα. Η αστυνομία ανέφερε ότι ο Luna και ο Edwards σκόπευαν να σκοτώσουν περισσότερους ανθρώπους, αλλά πιάστηκαν γρήγορα επειδή καυχήθηκαν για την δολοφονία του Lane στο Facebook.

Ένα τρίτο άτομο κατηγορήθηκε ως «συνεργός μετά το γεγονός». Αυτό το άτομο ο Αρχηγός της Αστυνομίας Danny Ford τον περιέγραψε ως «Καυκάσιο» (λευκό), αλλά φαίνεται να είναι μιγάς.

Ο ένας από τους δύο δράστες, ο Chancey Luna, εμφανίζει ένα banner που λέει "Black Power" στην σελίδα του στο Facebook.

Τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο James Edwards δημοσίευσε μηνύματα μίσους κατά των λευκών στο twitter.

Λέει το adelaidenow.com.au ...

«Ένας από τους εφήβους που κατηγορείται για τη δολοφονία του αστεριού του μπέιζμπολ της Μελβούρνης Chris Lane, έχει δημοσιεύσει ρατσιστικά tweets λέγοντας ότι «μισεί τους λευκούς», λίγους μήνες πριν από την δολοφονία.

Ο James Edwards, 15 ετών, έγραψε στο Twitter του ένα σχόλιο στις 29 Απριλίου, όπου έγραψε "το 90% των λευκών είναι άσχημοι. # Τους μισώ" (“90% of white ppl are nasty. #HATE THEM”).

Ο Edwards, επίσηςμετά την αθώωση του (ισπανόφωνου που τονπαρουσίαζαν λευκό) George Zimmerman για τον θάνατο τουνεαρού μαύρου Trayvon Martin έγραψε : “Ayeee I knocced out 5 woods since Zimmerman court!:) lol sh*t ima keep sleepin sh*t! #ayeeee”, που με λίγα λόγια σημαίνει θα χτυπήσω 5 λευκούς(“Woods” είναι υποτιμητικά στην αργκό των μαύρωνοι λευκοί).Στο Twitter του επίσης εξυμνούσε τη βία, τα όπλα και τις συμμορίες.

Μόλις πριν ένα μήνα, τον Ιούλιο, είχαμε άλλο ένα θύμα «βαρεμάρας» «εφήβων». Ο 46 χρονος Pat Mahaney, από τοCincinnati του Ohio, δέχθηκε επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό από έξι (μαύρους) «εφήβους» το 2012. Η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι οι «έφηβοι» επιτέθηκαν στο θύμα, επειδή «βαριόντουσαν». ΟMahaney πέθανε τελικά από επιπλοκές που πιστεύεται ότι σχετίζονται με την επίθεση.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Φανταστείτε μόνο να γινόταν γνωστό ότι κάποιοι λευκοί σκότωσαν ένα μαύρο «για άγνωστη αιτία» ή γιατί «έπλητταν» και μετά να έβρισκαν ότι έχουν σε λογαριασμούς τους στο διαδίκτυο συνθήματα περί “White Pride” και κέλτικους σταυρούς και ότι έχουν δηλώσει ότι «μισούν τους μαύρους». Τα ενημερωτικά δελτία θα είχαν πάρει φωτιά. Το in.gr θα είχε βαρύγδουπους τίτλους. Ποια Όπρα και ποια τσάντα… «Κου Κλουξ Κλαν», «αυγά φιδιών» και άλλα παρόμοια.

Αυτοί είναι οι χρυσοπληρωμένοι ρεπόρτερς που εγγυώνται την ενημέρωσή μας. Αυτοί είναι που αγωνιούν και «κλαίνε» για την «έξαρση της ρατσιστικής βίας». Αυτοί είναι που ταΐζουν "ειδήσεις" το κοιμισμένο κοπάδι. Για να παραμείνει κοιμισμένο.

Και για κάτι τέτοιες ειδήσεις που παρουσιάζει ο ΚΟ - κόντρα στην πολιτική ορθότητα- που ποτέ δεν θα γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό (όπως αυτή η πρόσφατη είδηση) ο ΚΟ έχει χαρακτηριστεί«ρατσιστικός»

Διάβασε:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου