Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Η Κλίντον έμαθε από επικοινωνία! Αλ Κάιντα: Οι ΗΠΑ συνωμότησαν με τον στρατό για να ρίξουν τον Μόρσι

Μετά το φιάσκο στην Συρία, το βρωμερό σύστημα πήρε μαθήματα “επικοινωνίας” προκειμένου να προσεγγίσει τους ισλαμοπαράφρονες του πλανήτη. Επειδή στην Συρία δεν “κόλλαγε” η καταδίκη της Κλίντον στον πρόεδρο Ασάντ με την στρατολόγηση των υποτιθέμενων “εχθρών” της Αλ Κάιντα για να τον ρίξουν, στην Αίγυπτο η τακτική “διορθώνεται”. Πρέπει να φανεί ότι οι ΗΠΑ μισούν τον Μόρσι για να βρει πελάτες η Αλ Κάιντα. Έτσι, μία μόλις ημέρα μετά την κωλοτούμπα του Κέρι που δεν καταδίκασε την επέμβαση του στρατού, βγήκαν οι μουλάδες αλλαλάζοντας για να καλέσουν σε τζιχάντ κατά της Αιγύπτου! Για τα 8 δις μαύρο χρήμα που έδωσε η Κλίντον στην μουσουλμανική αδελφότητα, ούτε κουβέντα… Μαθαίνετε σιγά – σιγά, δυστυχώς όμως για εσάς, έχουν ξυπνήσει οι ραγιάδες.

Αλ Κάιντα: Οι ΗΠΑ συνωμότησαν με τον στρατό για να ρίξουν τον Μόρσι
Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ-Ζαουάχρι, κατηγόρησε τις 
Ηνωμένες Πολιτείες ότι συνωμότησαν με τον αιγυπτιακό στρατό για να ανατρέψουν τον ισλαμιστή πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι πριν από ένα μήνα, μέσω ηχογραφημένου μηνύματος που κυκλοφόρησε.
“Οι Σταυροφόροι, ο λαός και ο στρατός συμφώνησαν και χάρη στα χρήματα από τον Περσικό Κόλπο ανέτρεψαν την κυβέρνηση του Μοχάμεντ Μόρσι”, ανέφερε ο αλ-Ζαουάχρι.
Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, του οποίοι η καταγωγή είναι από την Αίγυπτο, ήταν αυτός που διαδέχθηκε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν όταν ο τελευταίος σκοτώθηκε το Μάιο του 2011 από τα αμερικανικά στρατεύματα στο Πακιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου