Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Οι τουρκικές γελοιότητες πίσω απο την προβοκάτσια συνεχίζονται με την αμέριστη στήριξη των ραγιάδων: Πήγαν με το φουσκωτό μέσω Χίου, για να χτυπήσουν το γραφείο του… Ερντογάν! Όχι μωρέ, την Τάκλα Μακαν στόχευαν…

Πρωτοφανής κρετινισμός, στα όρια του ρεπουσισμού. Γιατί δεν ομολογούμε ότι εμείς προκαλέσαμε και τον σεισμό του ’99 με τα υπερόπλα των ΕΛ:



Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στόχος των τρομοκρατών που συνελήφθησαν στο φουσκωτό στη Χίο ήταν το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού Το ενδεχόμενο στόχος των Τούρκων κουρδικής καταγωγής που συνελήφθησαν μετά τον εντοπισμό φουσκωτού με 
όπλα και εκρηκτικά στη θαλάσσια περιοχή Χίου-Οινουσσών να ήταν το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, εξετάζουν οι τουρκικές αρχές μετά και τη σύλληψη ενός συνεργού τους που παρακολουθούνταν τον τελευταίο καιρό. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον σύνδεσμο του Χασάν Μπιμπέρ στην Άγκυρα που είχε μπει στο στόχαστρο των τουρκικών αρχών μετά την επίθεση στο υπουργείο Δικαιοσύνης τον περασμένο Μάρτιο, καθώς λίγο πριν την επίθεση είχε καταγραφεί να συνομιλεί επί δέκα λεπτά με τον Μπιμπέρ.
Τότε η αστυνομία είχε αποφασίσει να μην τον συλλάβει προκειμένου παρακολουθώντας τον να τους οδηγήσει στον Μπιμπέρ, αλλά από τη στιγμή που ο τελευταίος συνελήφθη στην Ελλάδα, οι Τούρκοι του πέρασαν χειροπέδες.
Σύμφωνα, τέλος, με τα νέα στοιχεία ο Μπιμπέρ σχεδίαζε να κάνει επίθεση στο πρωθυπουργικό γραφείο, φορώντας στολή αστυνομικού.


http://olympia.gr/2013/08/02/
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου