Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ” ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ!

ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ!

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ “ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ” ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑΝ “ΘΥΜΑΤΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ”!!

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ/ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ



Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Τα αραβόφωνα ειδησεογραφικά Λιβάνου και Συρίας,  αιφνιδιάστηκαν από τις τελευταίες καταγγελίες της αντιπολίτευσης  για ρίψη χημικών στα προάστεια της Δαμασκού. Τα περισσότερα καταλήγουν ότι υπάρχει πλαστογράφηση του οπτικού υλικού που παρουσιάζεται ως αποδεικτικό για την δολοφονική επίθεση.

To ειδησεογραφικό ShamTimes θέτει τ’ αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με την φερόμενη επίθεση με χημικά στα περίχωρα της Δαμασκού που καταγγέλει η συριακή αντιπολίτευση :

  • Πώς συναντήθηκαν όλα αυτά τα παιδιά σε μια περίοδο που δεν λειτουργούν τα σχολεία ούτε πραγματοποιούνται κάποιες συλλογικές δραστηριότητες;Και ιδίως που βρέθηκαν όλα αυτά τα παιδιά από κοινού συναθροισμένα σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως τομείς στρατιωτικών επιχειρήσεων;

  • Που είναι οι γονείς ή οι συνοδοί τους να τα κλάψουν; Τα χημικά εισέβαλαν στα σπίτια και έπληξαν επιλεκτικά παιδιά ;

  • Η περιοχή που θεωρητικά δέχθηκε το χτύπημα απέχει μόλις 10΄από την έδρα διαμονής της Επιτροπής του ΟΗΕ. Μέχρι και ειδικός αναλυτής στο FRANCE 24 δήλωσε ότι μια τέτοια ενέργεια θα ισοδυναμούσε με πολιτική αυτοκτονία του Άσσαντ. Όχι μόνο δεν υπήρχε το έρισμα αλλά πολύ περισσότερο, υπήρχε το ισχυρό αντικίνητρο αυτό της παρουσίας του ΟΗΕ σχεδόν μέσα στην πληγείσα περιοχή.

  • Σύμφωνα με τη Συριακή Μετεωρολογική υπηρεσία η ταχύτητα του ανέμου στη Δαμασκό τη δεδομένη ημερομηνία κυμάνθηκε μεταξύ 23 και 25 χλμ.την ώρα. Μ’αυτήν την ταχύτητα σε τέτοιες καιρικές συνθήκες η χρήση χημικών όπλων θα είχε προκαλέσει τον θάνατο σε πολλούς κατοίκους των γύρω περιοχών. Κανείς απ’αυτούς που ζουν σε μια απόσταση εκατοντάδων μέτρων από εκεί δεν ισχυρίσθηκε ότι προσβλήθηκε από τα δηλητηριώδη αέρια.

  • Αυτή η εκστρατεία παραπληροφόρησης πέρασε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ την ίδια ώρα που περέμεναν ερμητικά σιωπηλά για τη μεγαλύτερη θρησκευτικο-εθνοτική εκκαθάριση με εκατοντάδες θύματα στη Λαττάκεια.Τα θύματα έφεραν ακρωτηριασμό άκρων καιήταν αποκεφαλισμένα με γουαχαμπιτικό τρόπο. Οι νεώτερες πληροφορίες μιλούν για 300 νεκρούς.

  • Είναι σαφές ότι αν σκοτώθηκαν κάποια παιδιά, αυτό συνέβη πριν την  υποτιθέμενη ρίψη. Πότε ,που ,και από ποιόν σκοτώθηκαν ; Αυτό είναι το καίριο ερώτημα που χρήζει απάντησης.

  • Οι serversτης εταιρείας YOUTUBE δημοσίευσαν και ανήρτησαν όλα τα επίμαχα βίντεο στις 20/08/13 δηλαδή μια ολόκληρη ημέρα πριν από την διάπραξη της υποτιθέμενης ρίψης των χημικών. Μάλιστα ορισμένα σχόλια δημοσιεύθηκαν 19 ώρες πριν την καταγγελία. Πως εμφανίζονται τα θύματα πριν να πληγούν ;

DAMASCUS FRAUD INJECTION


Αυτά είναι τα links που δίνει το SHAMNEWS, για τις ετεροχρονισμένες αναρτήσεις στο YOUTUBE, όπου η ανάρτηση φέρει ημερομηνία δημοσίευσης 20/08/13, μια ημέρα πριν τις επιθέσεις :

http://youtu.be/L6B8wq1VXN0

http://youtu.be/VGOAmM1rN8s

http://youtu.be/PXwS4_E3OQE

Το αξιοπερίεργο είναι ότι αυτά διαδραματίζονται την ώρα ακριβώς της κηδείας των 300 νεκρών της Λαττάκειας που περιφρόνησε σύσσωμoς ο διεθνής τύπος. Ενώ υπήρχε  σε εξέλιξη συνάντηση του υπουργού εξωτερικών της Ρωσίας Λαβρόφ με τον επικεφαλή των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας Bandar Bin Sultan που του κατέθεσε αίτημα να σταματήσει η αποφασιστική επιχείρηση του συριακού στρατού στα περίχωρα της Δαμασκού. Και το πιο σημαντικό :  σε απόσταση 4χλμ.από την γραμμή πυρός στην Αν.Γκούτα είναι το ξενοδοχείο « FourSeasons” όπου έχει καταλύσει η αποστολή του ΟΗΕ. Το Γενικό Επιτελείο του Στρατού καταγγέλει βρώμικο πόλεμο των ΜΜΕ. Ο ΟmranZoubi υπουργός πληροφοριών δηλώνει ότι μόνο η αντιπολίτευση έκανε χρήση χημικών, κάτι που στις 5 Μαίου αποδέχθηκε η Κάρλα Ντελ Πόντε.

DAMASCUS FRAUD VIDEO 1
Στο Euronews (21/08/13), ο Stephen Johnson ειδικός στα χημικά όπλα που εργάζεται στο Λονδίνο, εξέτασε ενδελεχώς τα βίντεο με τα φερόμενα θύματα. « Yπάρχουν σκηνές » , δήλωσε « που μοιάζουν κάπως σουρεαλιστικές σαν να παίζουν οι συμμετέχοντες σε έργο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ψεύτικα αλλά  σε κάθε περίπτωση ενσπείρει την αμφιβολία. Κάποια άτομα έχουν αφρό στο στόμα. Αυτός είναι λευκός και καθαρός και όχι πυκτός με αίμα και κιτρινωπός που όφειλε να είναι αν υπήρχαν εσωτερικά τραύματα. »

Το ShamTimes επίσης θεωρεί ότι το όλο γεγονός δεν είναι παρά η αντίδραση σε απόφαση του Πενταγώνου και του αμερικανού στρατηγού MartinE.Dempsey που δήλωσε ότι δεν θα σταλεί καμιά βοήθεια στην αντιπολίτευση αφού οι αντάρτες που μάχονται την κυβέρνηση Άσσαντ δεν θα υποστηρίζουν τα αμερικάνικα συμφέροντα αν πάρουν την εξουσία.

Το ανεξάρτητο γαλλικό δίκτυο Voltaire προυσιάζει όλο το αποδεικτικό υλικό και τα αδιάσειστα στοιχεία που φανερώνουν ότι όλα τα επίμαχα βίντεο αναρτήθηκαν στις 20/08/13 . Σ’αυτά προβάλονται εικόνες με παιδιά που μοιάζουν ναρκωμένα. Επίσης απουσιάζει παντελώς το σκηνικό επίσημων ή έστω στοιχειωδών ιατρικών εγκαταστάσεων. Αποτυπώνονται μόνο κάποια παραβάν. Ταυτοποιεί φωτογραφία που έχει δημοσιευθεί με θύματα των τοξικών με φωτογραφία είχαν δημοσιεύσει οι αδελφοί μουσουλμάνοι από Αίγυπτο. Δίνει αντίστοιχα link στο Youtube όπου η ημερομηνία ανάρτησης προηγείται αυτής των επιθέσεων :

http://youtu.be/fSvm8mDZyOY

http://youtu.be/sZuYpsZZTlc

http://youtu.be/6O-G9HQru_o

http://youtu.be/_dVgO6LPKpk

DAMASCUS FRAUD VIDEO 2
Το ίδιο δίκτυο υπενθυμίζει ότι το 2003 οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν αντίστοιχη κατηγορία κατά του Ιράκ για να εισβάλουν στο έδαφός του. Ο ColinPowell κουνούσε επιδεικτικά μια φιάλη γκαζιού στο Συμβούλιο Ασφαλείας και είχε προβάλει σε PowerPoint μοντάζ από εικόνες και βίντεο για να στηρίξει τις κατηγορίες. Μετά την ολοσχερή ισοπέδωση του Ιράκ αναγνώρισε ότι το υλικό ήταν πλαστό και ότι είχε παραπλανηθεί η διεθνής κοινότητα.

Tο NouvelObservateur (22/08/13) , αναρωτιέται υπαινικτικά : « Τελικά ποιός είναι ο απολογισμός των θυμάτων ; » Αναφέρει τις αντιφάσεις των αριθμών και όχι μόνο στα στοιχεία που προσκομίζουν στελέχη της αντιπολίτευσης :

  • Ο Σάμπρα μιλάει για 1.3ΟΟ νεκρούς από χημικά.

  • Ο Rami Abdel Rahmane που διαχειρίζεται το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, μιλάει για 136 νεκρούς. Δεν επιβεβαιώνει την χρήση χημικών.

  • Ο ΟubaidalMoufti της Ένωσης των Συριακών Οργανώσεων για Ιατρική Βοήθεια που επίσης πρόσκειται στην αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι οι νεκροί είναι 1188, εκ των οποίων οι 540 από τα χημικά.

  • Ο εκπρόσωπος τύπου της Συριακής αντιπολίτευσης στο Παρίσι Fahadal Masri στο ΒFMTV έφτασε στο σημείο να μιλάει για 1.700. Δήλωσε επίσης ότι πολυάριθμοι ενήλικοι και παιδιά είναι σε κώμα και παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα.

DAMASCUS FRAUD VIDEO 3
Πόσο απέχει το 136 από το 1700 ; Πόσο απέχει η αλήθεια από το ψέμα ; Επίσης είναι πιθανό επειδή οι καταγγέλοντες δεν είχαν την αναμενόμενη άμεση αντίδραση από τη διεθνή κοινότητα άρχισαν κατά το γνωστό να φουσκώνουν νούμερα και γεγονότα.Ενώ αρχικά μιλούσαν για εικόνες με νεκρούς, όταν φάνηκε ότι τα παιδιά δεν ήταν ασάλευτα άρχισαν να μιλούν για αναπνευστικά προβλήματα.

     Αλλά ποιοί είναι οι καταγγέλοντες ; Είναι απόλυτα ελεγχόμενης αξιοπιστίας.Είναι το πολιτικό σκέλος της Διεθνούς τρομοκρατίας τζιχαιστικού τύπου. Συνεργοί, συνένοχοι, υποθάλπτοντες φρικιαστικών εγκλημάτων πρωτόγνωρων για την ανθρωπότητα. Ακόμα και ο υπέρμαχος της συριακής ένοπλης αντιπολίτευσης, Υπ.Εξ. Laurent Fabius, παραδέχθηκε τηλεοπτικά ότι οι πηγές της πληροφόρησής του είναι ο Αχμάντ Ασσί Ζάρμπα, ο νεοεκλεγής πρόεδρος της αντιπολίτευσης, καταδικασμένος για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών σε Σαουδική Αραβία και Συρία. Επί λέξει o Fabius ανέφερε, « αν αυτό είναι αλήθεια… », εκφράζοντας κι αυτός τις επιφυλάξεις του.

     Σε επικοινωνία μας , χριστιανοί κάτοικοι Δαμασκού μας ενημέρωσαν ότι είναι αδύνατον να έχει γίνει τέτοια επίθεση και να μην το έχουν αντιληφθεί ούτε κατ4 ελάχιστον,αντίθετα μας επιβεβαίωσαν ότι γίνονται φοβερές μάχες για τον έλεγχο των προαστείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου