Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ: Ράπερ πυροβόλησε φίλο του ως «θυσία» για τους Illuminati

 
Ο 27χρονος ράπερ Wafeeq Sabir El-Amin, από την Βιρτζίνιακαταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης από δικαστήριο της κομητείας Henrico, για την απόπειρά του να «θυσιάσει» έναν φίλοτου με την ελπίδα να ενταχθεί στους Illuminati, μια κίνηση πουσύμφωνα με το σκεπτικό του, θα βοηθούσε την εξέλιξή του στον χώρο της ραπ. Η υπόθεση είχε χαρακτηριστεί «περίεργη», «παράξενη» και «εκκεντρική».

Ο El-Amin πυροβόλησε τον φίλο του τον περασμένο Δεκέμβριο, μέσα σε ένα σπίτι που είχε μετατραπεί σε στούντιο ηχογράφησης.Σημαδεύοντας με το όπλο του το φίλο τουο Ελ-Αμίν είπε τις λέξεις «είσαι η θυσία μου» πριν πυροβολήσει. Ο άνδρας πυροβολήθηκε στο χέρι, και κομμάτια από τα οστά τουεξοστρακίστηκαν στο μάτι του, αλλά ήταν σε θέση να παλέψει για να αποσπάσει το όπλο από τον Ελ-Αμίν και να τον πυροβολήσειστην κοιλιακή χώρα, πριν φύγει μακριά.

Ο El-Amin ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών εκείνο το βράδυ, καιμετά την σύλληψή του, δεν μπορούσε να θυμηθεί τα γεγονότα που έλαβαν χώρα. Ο αναπληρωτής Εισαγγελέας Thomas L. Johnson είπε στο δικαστήριο ότι το γραφείο του σκόπευε να αποκαλύψει τη σχέση μεταξύ της κουλτούρας του Hip-Hop και της μυστικήςεταιρίας των Illuminati. Οι ερευνητές έχουν βρει αρκετά βιβλία που συνδέουν τη μουσική βιομηχανία με τους Illuminati, ενώ υπάρχει ένα βιβλίο που συνδέει τον ράπερ 50 Cent με την μυστικιστική ομάδα. (Στην φωτο ο "50 cent". Προσέξτε το σύμβολο με την πιραμίδα στο καπέλο του).

Ο El-Amin, που κατάγεται από το Richmond, δεν είχε ποινικό μητρώο πριν από αυτό το περιστατικό. Ο φίλος, ο οποίος έριξε τον πυροβολισμό για να ξεφύγει δεν κατηγορήθηκε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

http://redskywarning.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου