Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΓΑΛΛΙΑ: Ο ηγέτης των Μασόνων κάνει έκκληση στον Ολάντ να κάνει κάτι για την ανησυχητική άνοδο του «αντι-μασονισμού» και της «δεξιάς βίας»

 
Ο José Gulino, ο «Μέγας Διδάσκαλος» της Στοάς της «Μεγάλης Ανατολής» της Γαλλίας, ανησυχεί για «την αναβίωση του χυδαίου θηρίου», όπως το χαρακτηρίζει, και θέλει να έρθει σε επαφή με τον αρχηγό του γαλλικού κράτους για να του επιστήσει την προσοχή για την «άνοδο του αντι-τεκτονισμού και της δεξιάς βίας».

Ο Μέγας Διδάσκαλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις διαμαρτυρίες του κινήματος ‘Printemps français’ (‘Γαλλική Άνοιξη’) μπροστά από το αρχηγείο του, σε ζημιές σε κτίρια, στη βεβήλωση μίας στήλης και σε βανδαλισμούς σε δέντρα που φύτεψαν οι Μασόνοι...*

Σύμφωνα με τον ηγέτη των Μασόνων «διάφορα γεγονότα καταδεικνύουν ότι στο σώμα της Γαλλικής Δημοκρατίας δημιουργείται κλίμα εντάσεως και βίας, ξενοφοβίας και ρατσισμού. Με την πεποίθηση ότι η Μεγάλη Ανατολή από ιδρύσεώς της αποτελεί τον θεματοφύλακα της ελευθερίας και της Δημοκρατίας» ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το θέμα. 



Όχι, δεν είναι αυτό δυνατόν! Ο ηγέτης των Μασόνων να ζητάει επισήμως τη βοήθεια του σοσιαλιστή François Hollande;

Αυτό φαίνεται να είναι αστείο εκ πρώτης όψεως, καθώς οι Ελευθεροτέκτονες γνώριζαν καλά σε προηγούμενους αιώνες πώς να προωθούν τις αριστερές ιδέες και να σερφάρουν από την μία επανάσταση στην άλλη ...

Ο ίδιος ο Gulino, αμέσως μετά την εκλογή του, δήλωσε ότι είναι "σοσιαλιστής τα τελευταία 30 χρόνια" και ότι είναι «ένα άτομο, πλήρως ευνοϊκό για το ‘γάμο’ των ομοφυλοφίλων".

Στις 24 Μαΐου, τα μέλη της μαχητικής κίνησης ‘Printemps Français’, διαδήλωσαν έξω από τη Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας (GODF), την έδρα του γαλλικού Τεκτονισμού, και ιστορικό εχθρό της Εκκλησίας, ως εκ τούτου, της παραδοσιακής Γαλλίας. Οι περισσότεροι Γάλλοι σοσιαλιστές πολιτικοί ανήκουν στην GODF, ακόμη και ο «συντηρητικός» Νικολά Σαρκοζί εγκρίθηκε από την Στοά κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών, ίσως για να αποφευχθεί η νίκη της Marine Le Pen, την οποία η Στοάαπεχθάνεται. Κάποιοι μάλιστα ερμηνεύουν το «αναβίωση του χυδαίου θηρίου», που γράφει στην επιστολή του ο Gulino, ως το (φρικτό για αυτούς) ενδεχόμενο νίκης της Λεπέν στις προεδρικές εκλογές του 2017!
Ο François Hollande, ο υπουργός Εσωτερικών Manuel Valls, και η υπουργός Δικαιοσύνης Christiane Taubira (που έφερε το νόμο περί «γάμου» των ομοφυλόφιλων και δικαιώματος υιοθεσίας από ο ομοφυλόφιλα ζευγάρια) είναι όλοι τους μέλη της GODF. Στο γαλλικό αυτό άρθρο παρατίθενται τα μέλη της κυβέρνησης Ολάντ που ανήκουν στη Στοά.


Δείτε το βίντεο με τις διαμαρτυρίες έξω από το κτίριο της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας 



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (δες κι εδώ, κι εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου