Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ: Μυστηριώδης ιερέας εμφανίζεται ξαφνικά στον τόπο τροχαίου ατυχήματος και αφού βοηθάει το θύμα εξαφανίζεται

The Blaze / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Κάποιοι πιστεύουν στους αγγέλους και κάποιοι άλλοι όχι. Αλλά μια ιστορία που έρχεται από την πόλη Center του Missouri, θα μπορούσε να οδηγήσει τους σκεπτικιστές στο συμπέρασμα ότι μια ανώτερη δύναμη μερικές φορές παρεμβαίνει στη μέση μιας τραγωδίας. Φυσικά, υπάρχει επίσης η δυνατότητα ότι ένας πραγματικός εν ζωή ιερέας να είναι υπεύθυνος για την πράξη σωτηρίας που άρχισε να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον - και που ακόμα απλώς δεν έχει βρεθεί.


Ιδού τι έγινε:

Το κανάλι KHQA-TV αναφέρει μια ιστορία που φαίνεται σχεδόν απίστευτη. Όταν ο 26χρονος Aaron Smith, χτύπησε με την 19χρονη Katie Lentz, σε μια μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων το πρωί της Κυριακής, οι αρχές ισχυρίζονται ότι άρχισε μια μακρά διαδικασία διάσωσης. Μετά από 60 λεπτά προσπάθειας να βγάλουν την Lentz έξω από το όχημα (η οποία είχε σφηνώσει μεταξύ του τιμονιού και του καθίσματος), τα συνεργεία διάσωσης, κατόπιν αιτήματος της Lentz, άρχισαν να προσεύχονται δυνατά για την παγιδευμένη γυναίκα.

Και τότε είναι, που ένας ιερέας μυστήριο φέρεται να εμφανίστηκε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήρθε από το πουθενά και έφερε μια έντονη ηρεμία στην όλη κατάσταση.

"Ήρθε και πλησίασε την ασθενή, και έφερε μια προσευχή", δήλωσε στο KHQA-TV ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας του New London, Raymond Reed. «Ήταν ένας καθολικός ιερέας που είχε λάδι χρίσματος μαζί του. Μια αίσθηση ηρεμίας ήρθε από πάνω της, και σε εμάς επίσης. "

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο πολλοί άνθρωποι ήταν στη σκηνή και συμμετείχαν ιδίοις όμμασι στην εμφάνιση του μυστηριώδη ιερέα, η ιστορία γίνεται συναρπαστική.

«Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πώς ειπώθηκε, αλλά εγώ και ένας άλλος πυροσβέστης, απλά ακούσαμε καλά ότι θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, ότι τα εργαλεία μας τώρα θα λειτουργήσουν και ότι θα την βγάλουμε από το όχημα," πρόσθεσε ο πυροσβέστης.

Τώρα εδώ είναι όπου τα πράγματα γίνονται περίεργα. Μόλις εμφανίστηκε μια άλλη πυροσβεστική, η διάσωση προχώρησε εύκολα και τα εργαλεία δούλεψαν, όπως είχε υποσχεθεί. Αλλά όταν σχεδόν μια ντουζίνα πυροσβέστες γύρισαν να ευχαριστήσουν τον ιερέα, αυτός είχε φύγει. Ο δρόμος ήταν άδειος. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο δρόμος είχε αποκλειστεί από το ένα τέταρτο του μιλίου κατά τη διάρκεια της διάσωσης και ότι δεν υπήρχε αυτοκίνητο γύρω από την σκηνή που έλαβε χώρα το ατύχημα, το σενάριο φαίνεται λίγο παράξενο.

Οι φίλοι και η οικογένειά της Lentz θέλουν να ευχαριστήσουν τον ιερέα, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί πουθενά.

"Από πού ήρθε αυτός ο τύπος;" ρωτάει ο Travis Wiseman. "Ψάχνουμε για τον ιερέα και μέχρι σήμερα, κανείς δεν τον έχει δει. Είτε ήταν ένας ιερέας σαν άγγελος είτε ένας πραγματικός άγγελος, ήταν ένας άγγελος για όλους εκείνους και την Katie. "

Ο Smith θεωρήθηκε από τις αρχές ο υπαίτιος του τροχαίου ατυχήματος. Και η αναζήτηση για τον ιερέα συνεχίζεται.

Παρακάτω ένα σκίτσο του ιερέα-μυστήριο:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου