Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ: Απέταξαν επισμηνία γιατί δεν συμφωνούσε με τις απόψεις της ομοφυλόφιλης διοικήτριάς του περί "γάμου" ομοφυλόφιλων!

 
ΚΟ: Η «αποδοχή» - που σύντομα μετατράπηκε σε επιβολή - του ομοφυλοφιλικού lifestyle, είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο για την φίμωση – περιθωριοποίηση - δίωξη των χριστιανών στην ‘Δύση’. Στις ΗΠΑ πλέον, κανείς δεν γλιτώνει. Ούτε στο στρατό. Ειδικά μετά την κατάργηση από τον Ομπάμα της πολιτικής "Don't ask, don't tell", σύμφωνα με την οποία απαγορευόταν οι ομοφυλόφιλοι που υπηρετούν στο στρατό να δηλώνουν ανοιχτά τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους. Έτσι οι οπαδοί της «διαφορετικότητας» που, κάτω από το προσωπείο, στην ουσία είναι οραματιστές μιας οργουελιανής εποχής, μετέφεραν την πολιτική του "Don't ask, don't tell" στους χριστιανούς! Αν μιλήσεις, χάθηκες...

Ο αρχισμηνίας Phillip Monk, με 19 χρόνια υπηρεσία στη Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του λόγω της πίστης του και των ηθικών του  πεποιθήσεων.

Ο Monk, ο οποίος υπηρετούσε στην Αεροπορική Βάση Λάκλαντ στο Σαν Αντόνιο, όταν επέστρεψε πρόσφατα από μια στρατιωτική άσκηση ανακάλυψε ότι είχε ένα νέο διοικητή, μια γυναίκα που ήταν ανοικτά λεσβία.

"Σε μία από τις πρώτες συναντήσεις μας, μιλούσε για την προαγωγή της, και ανέφερε κάτι για μια ευλογία (ευχή)," είπε ο στο Fox News. "Είπε ότι ήθελε έναν ιερέα, αλλά αντιτάχθηκε σε ένα συγκεκριμένο εφημέριο που τον χαρακτήρισε «φανατικό», επειδή κήρυττε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία.

"Στη συνέχεια είπε,«δεν ξέρω τι είδους άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν αυτές τις αηδίες», συνέχισε ο Monk. «Ήξερα ότι η συμβίωση μαζί της θα ήταν δύσκολη σε αυτή τη μονάδα και θα έπρεπε να ήμουν πολύ προσεκτικός σχετικά με αυτά που θα λέω."

Ένα θέμα προέκυψε όταν ο Monk (φωτο) κλήθηκε να συμβουλεύσει τη διοικήτριά του για κάποιο πειθαρχικό ζήτημα που αφορούσε έναν εκπαιδευτή της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι έκανε απαράδεκτες παρατηρήσεις σχετικά με τους «γάμους» των ομοφυλοφίλων. Μετά από ενδελεχή έρευνα, ο Monk κατέληξε ότι ο εκπαιδευτής δεν είχε σκοπό να προκαλέσει κακό με τις παρατηρήσεις του, και άφησε να εννοηθεί ότι η διοικήτριά του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το γεγονός αυτό ως έναν τρόπο για να διδάξει την ανοχή και τη διαφορετικότητα.

Ο Monk, που είναι Ευαγγελικός Χριστιανός, λέει ότι του είπαν ότι δεν συμβάδιζε με τις απόψεις της διοικήτριας και ότι, αν δεν άλλαζε, θα του έβρισκαν κάποιο άλλο μέρος για να εργαστεί.

Αργότερα, η διοικήτρια διέταξε τον Monk να απαντήσει στο ερώτημα κατά πόσον τα άτομα που αντιτίθενται στο «γάμο» των ομοφυλοφίλων κάνουν διακρίσεις. Ο Monk απάντησε ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να απαντήσει με τον τρόπο που η διοικήτρια του ήθελε και φοβόταν ότι μια τίμια απάντηση θα τον έβαζε σε νομικούς μπελάδες.

Σε εκείνο το σημείο, ο Monk απηλλάγη των καθηκόντων του.

"Στην ουσία απολύθηκα επειδή δεν συντάχθηκα με τις θέσεις της διοικήτριάς μου σχετικά με «γάμο» των ομοφυλοφίλων," είπε στο Fox News.

Ο Monk είπε επίσης στο Fox News ότι ενώ φοβάται να μιλήσει, θα το κάνει για να δώσει το παράδειγμα στους τρεις γιους του.

«Κάθε βράδυ μετά το δείπνο διαβάζουμε την Αγία Γραφή μαζί», είπε. "Λέω στα αγόρια μου ότι πολλά πράγματα συμβαίνουν σε αυτόν τον κόσμο και χρειαζόμαστε ανθρώπους να σηκωθούν. Τα αγόρια μου ξέρουν τι περνάω. Με κοιτάνε και θέλουν να ξέρουν πώς θα το χειριστώ αυτό. "



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου