Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Τα δουλικά του Σόρος και της Κλίντον θέλουν να ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο στην Συρία…

ΗΠΑ: Αυξάνουν τη στρατιωτική παρουσία τους στη Μεσόγειο λόγω Συρίας
Ο στρατός των ΗΠΑ θα επεκτείνει την παρουσία του στη Μεσόγειο Θάλασσα, λόγω της κατάστασης στη Συρία. Αυτό αναφέρθηκε από το Πεντάγωνο, όπως σημειώνει το Reuters.
Σύμφωνα με πηγές, το αντιτορπιλικό Mahan[ USS Mahan DDG-72 ], του οποίου η 
αποστολή του έληξε και επρόκειτο να πλεύσει πίσω στη βάση του, στη Βιρτζίνια, έλαβε εντολή να παραμείνει στη Μεσόγειο.
Ο αριθμός των πολεμικών πλοίων του είδους αυτού στην περιοχή έχει ανέβει στα τέσσερα.
Εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δεν έχει λάβει εντολές προετοιμασίας για στρατιωτικές επιχειρήσεις που συνδέονται με τη Συρία.
Νωρίτερα η κυβέρνηση των ΗΠΑ δια του εκπροσώπου Τζος Έρνεστ, είπε ότι μετά τη χρήση μεγάλης κλίμακας χημικών, οι αμερικανικές αρχές εξετάζουν όλες τις δυνατότητες για την ανάληψη δράσης στη Συρία, περιλαμβανομένης της ασφάλειας. Ο ίδιος αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με άλλες στρατιωτικές επιλογές, εκτός από την αποστολή στρατευμάτων, αλλά επεσήμανε ότι η υποστήριξη προς την αντιπολίτευση από τις ΗΠΑ «βρίσκεται σε ανοδική πορεία».
Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Αυγούστου, πολλοί δυτικοί και αραβικοί τηλεοπτικοί σταθμοί αναφέρθηκαν στη χρήση των χημικών όπλων από το στρατό της Συρίας στα προάστια ης Δαμασκού.
Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, από το αέριο Σαρίν σκοτώθηκαν πάνω από 1.300 άτομα.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, είπε , επίσης, ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις δεν χρησιμοποίησαν χημικά όπλα, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου