Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Είστε έτοιμοι για περισσότερη «ελευθερία»;

"Doom City". Η ιστορία των Σοδόμων και Γομόρρων εικονογραφημένη από τον χριστιανό κομίστα Chick

ΚΟ: Στον απόηχο της νίκης του μουσάτου Αυστριακού με την φούστα, ακόμα και οι εγχώριοι «δεξιοί» μοιάζουν διχασμένοι.Άλλοι θεωρούν ότι : «αν…. η Ευρώπη έστειλε μήνυμα ενάντια στις διακρίσεις των ανθρώπων, στη μισαλλοδοξία τότε μπράβο. Αν προήχθη έτσι η αγάπη για τον διπλανό, όποιος κι αν είναι, ό,τι κι αν κάνει ή αν ήταν μήνυμα ενάντια στους ακροδεξιούς και τους κάθε λογής φασίστες και ομοφοβικούς που αρέσκονται να κυνηγούν τους ομοφυλόφιλους τότε μπράβο στην Ευρώπη» (ώστε Eurovision = Ευρώπη!), ενώ άλλοι θρηνούν που «Μια νέα γενιά μέσω της τηλεόρασης γαλουχείται καθημερινά πάνω στην ισοπέδωση οποιασδήποτε ταυτότητας είτε αυτή είναι πολιτιστική είτε αφορά τα φύλα είτε τους θεσμούς της οικογένειας και του γάμου. Μια κοινωνία σε μετάβαση, χωρίς γένη και ρόλους, χωρίς αρχέτυπα, με σημαία τη δήθεν ελευθερία του άλλου, καταπατά την κανονικότητα και διαιωνίζει σκοπίμως την ηθική κρίση και παρακμή, ώστε τα άτομα να γίνονται έρμαια της μόδας».

Για τους «αριστερούς» βέβαια, το πρόβλημα είναι μήπως χαρακτηριστούν «ομοφοβικοί» όσοι δεν… ξετρελάθηκαν με το«τραγούδι και το λουκ της Conchita».

Την ίδια ώρα βέβαια, έχουν βγει παγανιά για να κυνηγήσουν «ομοφοβικούς». Αλλοίμονο. Να τους ξεφύγει τέτοια ευκαιρία να κυνηγήσουν την «μισαλλοδοξία» και το «σκότος»…(Ειδικά ενόψει Ευρωεκλογών…).

Την καλύτερη απάντηση πάντως για όσους «βγήκαν από τα ρούχα τους» και «σοκαρίστηκαν», την είπε ένας από αυτούς: «Ξαφνικά το facebook γέμισε από σχόλια τύπου “τι είναι αυτά τα πράγματα; Τι πρότυπα θα έχουν τα παιδιά μου με τους ανώμαλους;”…. αν πραγματικά νοιαζόσουν τόσο πολύ για τα παιδιά σου, αντί να τα αφήνεις μέχρι τη 1 το βράδυ να βλέπουν Eurovision θα τα είχες πάει τουλάχιστον ένα σινεμά μικρό μου βοοειδές»Σωστός. Η μοναδική πραγματική αντίσταση στην κατρακύλα που βάφτισαν «πρόοδο» και «φως» (το οποίο που θα πάει θα το δούμε - με το καλό ή το κακό - κι εμείς οι εσκοτισμένοι) είναι η εξής: «κλείστην την ρημάδα». Το σύστημα ζει και εκτρέφεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Όταν ήμασταν άνθρωποι
Σε ένα κάπως «προφητικό» κείμενο το blog Θεόδοτος έγραφεΕίτε το θέλουμε είτε  όχι, η τηλεόραση έχει αντικαταστήσει την παλαιά εστία, που σε άλλες εποχές υπήρχε σε κάθε σπίτι, και γύρω από αυτήν μαζεύονταν οι οικογένειες για να συζητήσουν , να διηγηθούν ιστορίες ή να παίξουν με τα παιδιά. Τώρα…. η τηλεόραση επικεντρώνει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, πλουσίων και φτωχών. Έτσι, μέσω αυτής διαμορφώνονται οι κάθε λογής τάσεις του κοινωνικού συνόλου: μόδες, συμπεριφορές, τρόποι σκέψης κλπ.(Έχουμε)….τις καθημερινές τηλεοπτικές σειρές στις οποίες με σχεδόν ψυχοπαθολογική εμμονή, προβάλλονται οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις…(για τις οποίες ουδείς ενοχλείται). Αθώες υποτίθεται σειρές, με κωμικό περιεχόμενο και έτσι ''κατάλληλες'' να προβάλλονται ακόμη και τις μεσημεριανές ώρες και να βλέπονται από παιδιά, παρουσιάζουν ομοφυλοφιλικά ζευγάρια που χαριεντίζονται, που φιλιούνται, που υιοθετούν παιδιά, που κάνουν καριέρες, που παντρεύονται, και όλα αυτά μέσα σε ένα «ωραίο, ζεστό, και χαρούμενο οικογενειακό περιβάλλον».

Άρα είναι μάλλον αργά για δάκρυα και φωνές. Το τραίνο του «φωτός» είναι ασταμάτητο.

Ο ίδιος ο θριαμβευτής της Γιουροβίσιον μας το ξεκαθάρισε: «Αυτή η νύχτα ανήκει στον καθέναν που πιστεύει σ’ ένα μέλλον ειρήνης και ελευθερίας. Είμαστε ενωμένοι και είμαστε ασταμάτητοι».

«Διαφορετικότητα»; «Ελευθερία»; Ω, ναι!

Πάρτε μια γεύση «ελευθερίας» από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού:

Το αμερικάνικο καλωδιακό κανάλι HGTV είχε ανακοινώσει μια νέα σειρά, το “Flip it Forward, που έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, με πρωταγωνιστή δύο δίδυμους αδελφούς, τον  Davidκαι τον Jason Benham.

Η ιδέα: Μετά από μια δεκαετία στον τομέα του “flipping houses” (όπου ένας επενδυτής αγοράζει ένα ακίνητο σε τιμή έκπτωσης καιτο βελτιώνει, προκειμένου να το πωλήσει σε υψηλότερη τιμή) οι αδελφοί Benham θα βοηθούσαν να αγοράσουν σπίτι οικογένειεςπου ποτέ δεν πίστευαν ότι μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά.

Όμως ο David και ο Jason έχασαν τελικάτην ευκαιρία ναπαρουσιάσουν το δικό τους show, καθώς η ιστοσελίδα Right Wing Watch’ (που κυνηγάει «δεξιούς», «ακροδεξιούς» και γενικά, ό,τι κινείται) στιγμάτισε τον David Benham ως "anti-gay, anti-choice extremist", (δηλαδή ότι είναι ένας «εξτρεμιστής κατά τωνομοφυλόφιλων και κατά των εκτρώσεων»), επειδή το 2012προσευχήθηκε έξω από το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών σε μια εκδήλωσε που αφορούσε την απαγόρευση του «γάμου»ατόμων του ιδίου φύλου στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας. Η ιστοσελίδα παρουσίασε τον Benham να μιλάει σε ένα talk showότι «η ομοφυλοφιλία και η ατζέντα της επιτίθεται στο έθνος» καιότι «δαιμονικά ιδεολογίες» εδραιώνονται στα κολέγια και στα δημόσια σχολεία .

Μετά από αυτές τις «αποκαλύψεις» το HGTV έγραψε : «το HGTV αποφάσισε να μην προχωρήσει με τη σειρά των Benham Brothers».

«Ως χριστιανοί δεν έχουμε κανένα μίσος στην καρδιά μας και έχουμε κληθεί να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους», λένε σε μια δήλωσή τους τα αδέλφια.

«Έχουμε ήδη λειτουργήσει μια επιτυχημένη εταιρεία real estate τα τελευταία 11 χρόνια και βοηθούμε όλους τους ανθρώπους. Χωρίς καμία διάκριση», δήλωσε ο Jason Benham. «Αγαπάμε όλους τους ανθρώπους. Αγαπώ τους ομοφυλόφιλους, αγαπώ τουςμουσουλμάνους και εγώ και ο αδελφός μου ποτέ δεν κάναμε ούτε κάνουμε διακρίσεις», δήλωσε ο David Benham.

«Εάν το κόστος για την πίστη μας είναι να χάσουμε την εκπομπή, ας είναι!», καταλήγουν οι αδελφοί Benham.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα ‘NewtonDaily News’ της επαρχίας Jasper στηνIowa, απέλυσε τον συντάκτη της BobEschliman (φωτογραφία) επειδή δημοσίευσε ένα blog post κατηγορώντας "την Gaystapo" που προσπαθεί να ξαναγράψει τη Βίβλο «για να κάνουν την αμαρτωλή φύση τους σωστή ενώπιον του Θεού».

Η δήλωση της εφημερίδας έλεγε: «Την περασμένη εβδομάδα, ο κ.Eschliman εξέφρασε την άποψή του στο προσωπικό του blog, μία άποψη που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει τις απόψεις της Newton Daily News ή της Shaw Media ... Πολλοί θα μας κριτικάρουν και θα μιλήσουν για το συνταγματικό δικαίωμα της έκφρασης. Ο κ. Eschliman έχει το δικαίωμα να εκφράσει τη γνώμη του. Και εμείς έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε έναν συντάκτη που πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύει καλύτερα την εταιρεία μας και εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα των αναγνωστών μας».

Σχολιάζοντας τα παραπάνω ο Robert Oscar Lopez του ‘American Thinkerλέει μεταξύ άλλων:

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε άλλη μια επίθεση του δόγματος “gay über alles”, όπου μετά από πρόκληση ομάδων, όπως η GLAAD και το Right Wing Watch, ένας δημοσιογράφος απολύθηκε στην Αϊόβα και μια ολόκληρη εκπομπή στο HGTV ακυρώθηκε λόγω του ότι οι παρουσιαστές του, δύο ξανθοί αδελφοί, ήταν προσκολλημένοι σε στερεότυπα χιλιετιών σχετικά με την αγνότητα.

Το μήνυμα είναι: Εάν είστε δύο πανέμορφοι δίδυμοι αδελφοί που έχετε αφιερώσει τη ζωή σας για την οικοδόμηση κατοικιών για τους φτωχούς, αλλά επικρίνετε την ομοφυλοφιλία, θα πρέπει να χάσετε τη δουλειά σας και να ταπεινωθείτε δημοσίως. Αλλά εάν είστε δύο πανέμορφοι δίδυμοι αδελφοί οι οποίοι αποφασίζουν να έχουν απροστάτευτο πρωκτικό σεξ μπροστά από την κάμερα, η ομοφυλοφιλική κοινότητα θα σας περιβάλλει με έπαινο.

Νομίζετε ότι αστειεύομαι; Στις 5 Φεβρουαρίου 2014, στο ομοφυλοφιλικό περιοδικό ‘Queerty’, υπήρξε ένα άρθρο που εξυμνούσε τη νέα μανία του λεγομένου "twincest" στην ομοφυλοφιλική κοινότητα, δηλαδή, σεξ μεταξύ αδελφών.

Δύο δίδυμοι από την Βραζιλία και άλλοι δύο από την Τσεχία έγιναν φίρμες δηλώνοντας τη σεξουαλική τους αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Και ενώ η δυσωδία της ομοφυλοφιλικής σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών αυξάνεται πάνω από το Λος Άντζελες και την «βιομηχανία του θεάματος», το pro - gay Hollywood διαμαρτύρεται για το Beverly Hills Hotel, επειδή ανήκει στο Σουλτάνο του Μπρουνέι, η χώρα του οποίου μόλις ψήφισε ένα νόμο που θεωρεί την ομοφυλοφιλία κακούργημα.  

Δεν είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές δεν νοιάζονται όταν κακοποιούνται γυναίκες και χριστιανοί από ισλαμιστές, και αρχίζουν τις διαμαρτυρίες όταν εμπλακούν στην υπόθεση οι ομοφυλόφιλοι;

Αφήνοντας κατά μέρος τις ακρότητες των νόμων χωρών όπως το Μπρουνέι, θα πρέπει να αναρωτηθούμε : είναι η κοινωνία μας πολύ καλύτερη, αν είμαστε τόσο αφιερωμένοι στην ικανοποίηση των γκέι λόμπι που βάζουν τέλος στην ελευθερία του λόγου,φέρνοντας πίσω τον μακαρθισμό, ενθαρρύνουν την αιμομιξία και την παιδική κακοποίηση;

Από το "Doom City"
Και καταλήγει ο Lopez: Μήπως αντιλαμβάνονται αυτοί οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές ότι οι άνθρωποι βλέπουν τους δυτικούς ομοφυλόφιλους να εκτελούν πτήσεις προς την Τσεχική Δημοκρατία ενθαρρύνοντας τους άνδρες να σοδομίζουν τους αδελφούς τους, να πετάνε στη Βραζιλία για να ενθαρρύνουν άλλους άνδρες να σοδομίζουν τους αδελφούς τους, να πετάνε προς τη Ρωσία για να αγοράσουν παιδιά που έχουν συλληφθεί με σύμβαση παρένθετης μητρότητας με σκοπό την μετατροπή τους σε παιδοφιλικούς πορνογραφικούς σκλάβους, να πατάνε στην Ταϊλάνδη για να κλέψουν μωρά, κλπ., κλπ. , κλπ., και καταλήγουν στο απολύτως λογικό συμπέρασμα : Δεν πρέπει να σταματήσουν αυτούς τους ανθρώπους;


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου