Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Στην Κοπεγχάγη η συνάντηση της Λέσχης Bilderberg

 
Η 62η συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg, θα πραγματοποιηθείαπό 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου του 2014 στην πρωτεύουσα τηςΔανίας

Συγκεκριμένα το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Marriott στην Κοπεγχάγη, θα είναι ο τόπος της συνεδρίασης της ΛέσχηςBilderberg για το 2014. Υπήρξαν κάποιες αμφιβολίες καθώς βρίσκεται κοντά σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, αλλά οι αρχές έχουν επιβεβαιώσει ότι η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σε αυτό το ξενοδοχείο από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου του 2014.

Η συνάντηση του 2014 σηματοδοτεί την πρώτη επιστροφή της Μπίλντερμπεργκ στην Σκανδιναβία, από τότε που Λέσχησυνεδρίασε στη Σουηδία το 2001 και την πρώτη φορά πουπραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Δανία από το 1969.

Η ελιτίστικη οργάνωση, η οποία συνεδριάζει σε ετήσια βάση είτε στην Ευρώπη, είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες είτε στον Καναδά, (το 2007 η συνάντηση έγινε στην Τουρκία) αποτελείται από μερικούς από τους πιο ισχυρούς της βιομηχανίας, τραπεζίτες, της πολιτικής, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της τεχνολογίας.

Πέρυσι, οι Τζεφ Μπέζος, Τιμοθι Γκαιτνερ, Κριστίν Λανγκάρτ, Χένρι Κίσινγκερ, η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και οι όμοιοί τουςήταν όλοι παρόντες.

Ενώ τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης συνήθως αποτυγχάνουν να δώσουν τη δημοσιογραφική κάλυψη που απαιτείται για την Μπίλντερμπέργκ – χαρακτηρίζοντας την ομάδα ως ένα «χώρο συνομιλιών» – υπάρχουν αναρίθμητα παραδείγματα τηςοργάνωσης που δείχνουν να έχουν άμεση επίδραση στην παγκόσμια πολιτική και που έχουν τεκμηριωθεί τα τελευταία χρόνια, ότι η Λέσχη έχει ένα θεμελιωδώς αντιδημοκρατικό χαρακτήρα.

Αυτό έχει οδηγήσει σε όλο και μεγαλύτερες διαδηλώσεις κατά της Μπίλντερμπεργκ τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της περσινής στο Watford, στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον περίβολο του Grove Hotel, όπου η Μπίλντερμπέργκ φιλοξενούσε τη συνεδρίασή της.

Το 2010, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και μέλος της Μπίλντερμπέργκ Willy Claes παραδέχθηκε ότι οι συμμετέχοντεςστην Μπίλντερμπεργκ έχουν εντολή να εφαρμόσουν τις πολιτικές αποφάσεις που διατυπώνονται κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Υπάρχουν αμέτρητα άλλα παραδείγματα για το πώς η Μπίλντερμπεργκ έχει επηρεάσει μεγάλα παγκόσμια γεγονότα στο χρόνο, επιλέγοντας Προέδρους και Πρωθυπουργούς σε τακτική βάση, με πλήρη περιφρόνηση της δημοκρατικής διαδικασίας.

Πέρυσι, ο Ιταλός δικηγόρος Αλφόνσο Λουίτζι Μάρα ζήτησε η Εισαγγελία της Ρώμης να διερευνήσει την παράνομη οργάνωση για εγκληματική δραστηριότητα, εξετάζοντας αν το 2011 η συνεδρίαση της Λέσχης στην Ελβετία οδήγησε στην επιλογή του Μάριο Μόντι ως πρωθυπουργού της Ιταλίας.



Όπως αναφέρει το Infowars, πηγές από μέσα επιβεβαιώνουν ότι το φετινό συνέδριο της παγκόσμιας ελίτ θα επικεντρωθεί γύρω από το πώς θα εκτροχιαστεί η παγκόσμια πολιτική αφύπνιση που απειλεί να εμποδίσει την μακροχρόνια ατζέντα της Bilderberg που είναι να συγκεντρώσει την εξουσία σε μια παγκόσμια πολιτική ομοσπονδία , ένας στόχος που πρέπει να προχωρήσει με το πέρασμα της Διατλαντικής Εταιρικής Σχέσης Εμπορίου και Επενδύσεων (ΤΤΙΡ), η οποία αναμφίβολα θα αποτελέσει κεντρικό θέμα συζήτησης στη φετινή συνεδρίαση.

Η ΤΤΙΡ αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της προσπάθειας της Bilderberg για τη διάσωση του μονοπολικού κόσμου, δημιουργώντας μια «παγκόσμια επιχείρηση », αρχικά μια ζώνη ελεύθερων συναλλαγών, που θα συνδέει τις ΗΠΑ με την Ευρώπη. Ακριβώς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε ως μια απλή ζώνη ελεύθερων συναλλαγών και τελικά μετατράπηκε σε μια πολιτική ομοσπονδία, η οποία ελέγχει πάνω από το 50 τοις εκατό των νομοθετικών και κανονιστικών διατάξεων των κρατών μελών της, με πλήρη περιφρόνηση για την εθνική κυριαρχία και τη δημοκρατία, η ΤΤΙΡ έχει σχεδιαστεί για να πετύχει τον ίδιο στόχο, μόνο σε μεγαλύτερη κλίμακα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου