Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Τούρκοι βυθίζουν τις βάρκες, οι Έλληνες δουλέμποροι ξεπλένουν τους φονιάδες παιδιών και περιποιούνται τους ισλαμιστές!

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ : «ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ»

20140502-112407.jpg

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αποκαλύψεις που πραγματικά μας «ταρακουνούν» κάνει η τουρκική εφημερίδα, Zaman, (αντιπολιτευόμενη και πρώτη σε κυκλοφορία στην Τουρκία ), σε ένα πραγματικά αποκαλυπτικό της δημοσίευμα, (2/4), όπου αναφέρεται πως ούτε λίγο ούτε πολύ οι ίδιοι οι Τούρκοι που προωθούν τους χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες προς τα νησιά του Αιγαίου, τους έχουν «δασκαλέψει» έτσι ώστε μόλις εισέρθουν στα
ελληνικά χωρικά ύδατα και επέμβει η ελληνική ακτοφυλακή για να τους πιέσει να γυρίσουν πίσω, να… βυθίζουν τις βάρκες τους. Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται, οι Έλληνες θα αναγκαστούν να τους διασώσουν και να τους μεταφέρουν ντεφάκτο σε ελληνικό έδαφος και έτσι κατοχυρώνεται η είσοδος τους στην Ελλάδα σαν διασωθέντες ναυαγοί.

Τις αποκαλύψεις αυτές της τουρκικής εφημερίδας, τις οποίες σημειωτέον επισημαίνει και η Διεθνής Αμνηστία, τις κάνει σε μια εδική έκθεση η «Επιτροπή Έρευνας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του τουρκικού κοινοβουλίου. Η εν λόγω έκθεση βγάζει στην επιφάνεια με αυτόν τον τρόπο όλο το βάθος της τεράστιας επιχείρησης προώθησης μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην χώρα μας. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές αποκαλύψεις αυτής της έκθεσης, που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα, -ακούστε!!!-, μέσα στα δυο τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η ροη των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα κατά… 15 ολόκληρα επίπεδα. Δηλαδή δεκαπέντε φορές παραπάνω είναι ο αριθμός των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που προωθήθηκαν από τους Τούρκους στην Ελλάδα μέσα στα δυο τελευταία χρόνια. Μάλιστα οι τουρκικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί στο άμεσο μέλλον καθώς οι συνθήκες που επικρατούν σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής, της κεντρικής Ασίας, και της βορείου Αφρικής, προοιωνίζουν την αύξηση του ρεύματος σε εκρηκτικό βαθμό. Αναλογίζεται κανείς τι συνέπειες θα έχει όλη αυτή η απελπισμένη ισλαμική «άνθρωποθύελλα» την οποία οι ίδιοι οι Τούρκοι προωθούν να εισέρθει στην χώρα μας. Ποιος μιλά για αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας ; Εδώ πρόκειται για πραγματική εισβολή και κατάληψη της χώρας μας χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά καμιά αντίδραση. Αντί να καταγγείλουμε ανοιχτά τους Τούρκους εμείς επιδιδόμαστε σε ηλίθια δημοσιοσχετιστικά χαμόγελα στις διμερείς επαφές, (όπως πρόσφατα ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας με τον Τούρκο πρέσβη). Οι στρατιές αυτών των απελπισμένων μουσουλμάνων έρχονται μαζικά σαν μεγάλα «φορτία» από την Τουρκία και «αδειάζονται» κυριολεκτικά στα ελληνικά χωρικά ύδατα προκαλώντας εκρηκτικές καταστάσεις που αναμένονται να αυξηθούν στο άμεσο μέλλον.

Το εντυπωσιακό είναι πως η έκθεση της τουρκικής επιτροπής επικρίνει
έντονα την… ελληνική πλευρά ότι δεν διασώζει όπως θα έπρεπε τους ναυαγούς λαθρομετανάστες και ότι δεν τους περιθάλπει σε ικανοποιητικό βαθμό. Δηλαδή με λίγα λόγια η τουρκική ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο! Εντυπωσιακό είναι επίσης να επισημαίνουμε ότι στο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας αναφέρεται πως μια σειρά τουρκικών κρατικών και στρατιωτικών υπηρεσιών, όπως ακτοφυλακή, τουρκική ασφάλεια, τελωνιακές υπηρεσίες, εμπλέκονται στην όλη υπόθεση και συνεπώς έχουν άμεση ανάμειξη στο ζήτημα της καθοδήγησης όλων αυτών των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Αλλά το πιο εντυπωσιακό σε όλη αυτή την πραγματικά σκανδαλώδη ιστορία, είναι ότι οι Τούρκοι αμφισβητούν ότι υπέγραψαν κάποια σχετική συμφωνία επαναπροώθησης λαθρομεταναστών και υποστηρίζουν ότι μια τέτοια επιχείρηση θα… θέσει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή όλων αυτών που επιχειρούν με ότι μέσο έχουν να εισέρθουν σε ελληνικό έδαφος.

Με όλα αυτά αντιλαμβάνεται κανείς ότι το πρόβλημα γίνεται όλο και πιο εκρηκτικό για την ίδια την εθνική ασφάλεια της χώρας. Οι Τούρκοι συνεχίζουν το έργο τους ουσιαστικά ανενόχλητοι και εμείς βουλιάζουμε σε ατέρμονες συζητήσεις περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλα τα «συναφή», την ίδια στιγμή που μια ανεπανάληπτη εισβολή προς την Ελλάδα εκατοντάδων χιλιάδων φανατικών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών με την συμβολή και του τουρκικού κρατικού μηχανισμού είναι σε εξέλιξη. Φτάνει πια η εκούσια εθελοτυφλία στο τεράστιο αυτό ζήτημα. Αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά σε λίγα χρόνια αυτή η χώρα δεν θα είναι η Ελλάδα που γνωρίζουμε αλλά ένα ισλαμικό Γιουνανιστάν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://olympia.gr/2014/05/02/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου