Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ινδία: Ελεγκτής σκότωσε γυναίκα επειδή ήθελε να επιβιβαστεί στην Α' θέση

(φωτό αρχείου)

Η άτυχη 32χρονη έπεσε στις ράγες και σκοτώθηκε - Επιβάτες της αμαξοστοιχίας που είδαν το περιστατικό επιτέθηκαν στον ελεγκτή

Mία 32χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στην Ινδία, όταν ο ελεγκτής εισιτηρίων τρένου την έσπρωξε από κινούμενη αμαξοστοιχία στην οποία επέβαιναν με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να πέσει εκτός συρμού, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ειδικότερα, το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Τζαλγκαόν στο δυτικό κρατίδιο Μαχαράστρα.

Όπως δήλωσε ο αστυνομικός Χεμράζ Αμπεκάρ, το περιστατικό άρχισε όταν τα δύο παιδιά της άμοιρης γυναίκας επιβιβάστηκαν σε βαγόνι της Α’ θέσης, που είχε κλιματισμό. Ωστόσο, ο ελεγκτής είπε στην 32χρονη πως τα εισιτήρια που είχαν αγοράσει είχαν εκδοθεί για τη Β’ θέση.

Στη συνέχεια, ο ελεγκτής έσπρωξε την άτυχη γυναίκα έξω από τη θύρα, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στις ράγες. Επιβάτες της αμαξοστοιχίας που είδαν το περιστατικό επιτέθηκαν στον ελεγκτή, τον ακινητοποίησαν και κατόπιν τον παρέδωσαν στις Αρχές.

Συγγενείς του θύματος, που ονομαζόταν Ουτζουάλα Πάντεϊ, είπαν ότι ο άνδρας τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι η Αστυνομία διεξάγει έρευνα σε βάρος του ελεγκτή και ότι ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία, όχι για φόνο από πρόθεση.

http://www.protothema.gr/world/article/383210/india-elegtis-skotose-gunaika-epeidi-ithele-na-epivivastei-stin-a-thesi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου