Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ 7.300.000 ΕΥΡΩ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ!

(σσΟ: Φανταστείτε τι βγάζουν οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και οι “λειτουργοί” που τους προστατεύουν, για να μην μιλήσουμε για τον Σόρος, τον ηγέτη του παγκόσμιου δουλεμπορίου…)

Τουρκ δουλεμποροι τζιρος

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ στο ανατολικό Αιγαίο εκτυλίσσονται καθημερινά απίστευτες ιστορίες με απεγνωσμένους εκατοντάδες λαθρομετανάστες να προσπαθούν με κάθε μέσο να περάσουν στην ελληνική επικράτεια η τουρκική εφημερίδα, Zaman,κάνει την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι μόνο μέσα στους τέσσερις τελευταίους μήνες ο τουρκικός τζίρος της λαθρομετανάστευσης, δηλαδή της γιγάντιας επιχείρησης προώθησης των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης ανήλθε στα 7.260.000 ευρώ, δηλαδή 21 εκατομμύρια τουρκικές λίρες και πιο αναλυτικά, 5,5 εκατομμύρια ευρώ και 2,3 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής. Τα πράγματι καταπληκτικά αυτά ποσά αποκαλυφτήκαν μετά από μια επιχείρηση σύλληψης στις 16 Απριλίου στην Σμύρνη τεσσάρων κορυφαίων Τούρκων δουλεμπόρων που κρατούσαν «τεφτέρια», (αναλυτικά στοιχεία), από τα έσοδα της τεράστιας αυτής επιχείρησης προώθησης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.


Η βασική πόρτα εξόδου από την Τουρκία προς την Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα, είναι η γραμμή Αϊδίνιου -κοιλάδα του Menderes και Σμύρνη. Εκεί συγκεντρώνεται ο κύριος όγκος των λαθρομεταναστών, (που υπολογίζονται ετησίως στις 150 χιλιάδες) και από εκεί κανονίζονται τα ναύλα για να τους περάσουν στο Αιγαίο πέλαγος όπου σημειώνονται οι περισσότερες τραγωδίες με τα αλλεπάλληλα ναυάγια που αναγκάζουν την ελληνική ακτοφυλακή να επεμβαίνει για να σώσει όσους ναυαγούς μπορεί να σώσει και να τους μεταφέρει σε ελληνικό έδαφος. Το τελευταίο εξάμηνο έχουμε αλλεπάλληλα επεισόδια μερικά από τα οποία καταγράφει η ίδια η τουρκική εφημερίδα και δείχνουν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε λογική καταμέτρηση, όπως στις 30 Νοεμβρίου του 2013 ανοιχτά της Μυτιλήνης προερχόμενοι από το Burhaniye της Τουρκίας, στις 9 Δεκεμβρίου του 2013 στην περιοχή του Τσεσμέ, στις 16 Απριλίου του 2014 πάλι ανοιχτά της Σμύρνης, στις 5 Μαΐου του 2014 κοντά στην Σάμο με δυο πλοία με λαθρομετανάστες.

Και ενώ το τεράστιο κύμα των λαθρομεταναστών αναμένεται να αυξηθεί με εκρηκτικούς ρυθμούς στο αμέσως προσεχές μέλλον, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κατευθύνονται προς τα δυτικά με σκοπό να εισέρθουν στην Ελλάδα, η τουρκική εφημερίδα επισημαίνει ότι εκατοντάδες από αυτούς μπορεί να χάσουν την ζωή τους στα νερά του Αιγαίου και στα βουνά της Θράκης προσπαθώντας να διαβούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Η κατάσταση αυτή, αν την συνειδητοποιήσει κανείς είναι τρομακτική, καθώς αφ’ ενός κινδυνεύει πλέον άμεσα η κοινωνική και εθνοφυλετική ακεραιότητα της χώρας μας καθώς η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών είναι φανατικοί μουσουλμάνοι, αφ’ ετέρου γινόμαστε μάρτυρες ενός κυριολεκτικά φοβερού και λίαν επικερδές δουλεμπορίου από τους Τούρκους, με πολλά ανθρώπινα θύματα και στις δυο πλευρές των συνόρων. Και να σκεφτεί κανείς ότι όλη αυτή η εικόνα που παρουσιάζει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Zaman,περιγράφει μόνο ένα μέρος της τεράστιας αυτής επιχείρησης μεταφοράς λαθρομεταναστών στο Αιγαίο, που όχι μόνο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αλλά διευρύνεται συνεχώς καθώς αλλεπάλληλα κύματα με χιλιάδες απελπισμένους μουσουλμάνους καταφθάνουν στις τουρκικές ακτές με προορισμό την Ελλάδα.

Οι αποκαλύψεις αυτές των ίδιων των Τούρκων δίνουν το μέγεθος αυτής της κατάστασης που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η χώρα μας απειλείται πλέον άμεσα με ανθρώπινο «τσουνάμι» από Τουρκία, ενώ έχει την δυστυχία να βρίσκεται στην δεδομένη συγκυρία κάτω από ένα κατοχικό και μειοδοτικό καθεστώς. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://olympia.gr/2014/05/09/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου