Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Καταφθάνουν οι πρώτοι «τουρίστες» μέσω θαλάσσης!!!!

article-2332426-0D81B39D000005DC-606_634x407
Εσείς πού ετοιμάζεστε να ψηφίσετε τους Ευρω-βουλευτές σας, ρωτήστε τους τι θα κάνουν για να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση ύστερα από τους νέους κανόνες που ενέκρινε η Ε.Ε.;;;;;
H Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε τους νέους κανόνες σύμφωνα με τους οποίους απαγορεύεται πλέον η «επαναπροώθηση» των λαθρομεταναστών στην ανοιχτή θάλασσα.
Με ψήφους 528 ψήφους υπέρ, 46 κατά και 88 αποχές, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε τους νέους κανόνες, οι οποίοι έχουν ήδη προσυμφωνηθεί ανεπίσημα μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την γνωστή οξεία έλλειψη διαφάνειας και το δημοκρατικό έλλειμμα που το διακρίνει νομιμοποιώντας έτσι τα νέα αιτήματα των αφεντικών τους .
teaser-lampedusa_1
Με βάση τους νέους κανονισμούς θα απαγορεύονται οι πρακτικές «επαναπροώθησης» των μεταναστών στην ανοικτή θάλασσα … οι συνοριοφύλακες θα μπορούν μόνο να προειδοποιούν και να διατάσσουν ένα σκάφος να μην εισέλθει στα χωρικά ύδατα ενός κράτους μέλους.
Ρωτήστε τους Ευρω-βουλευτές σας τι θα κάνουν για να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση ύστερα από τους νέους κανόνες που ενέκρινε η Ε.Ε.;;;;;
immigrazione_clandestina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου