Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΗΠΑ: Μαύρος ιδιοκτήτης ομάδας NBA έκανε πάρτυ στο οποίο απαγόρευσε την είσοδο σε λευκούς, αλλά, φυσικά, ουδείς αντέδρασε

 
Στον απόηχο της προτεινόμενης από το ΝΒΑ απαγόρευσης εφ’ όρου ζωής και του πρόστιμου ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τον εβραϊκής καταγωγής Donald Sterling, κανείς δεν δείχνει να θυμάται έναν άλλον ιδιοκτήτη του NBA, έναν μαύρο και διάσημο, ο οποίος διοργάνωσε ένα πάρτυ στο οποίο απαγόρευσε την είσοδο στους λευκούς και όσοι έφταναν εκεί, οι φουσκωτοί πορτιέρηδες τους γύριζαν πίσω. Και, όμως, εκεί το ΝΒΑ δεν έκανε τίποτα.

Ο ‘Jay-Z’ (κανονικό όνομα: Shawn Carter) ήταν ο ιδιοκτήτης των Μπρούκλιν Νετς, (Brooklyn Nets) μιας ομάδας του ΝΒΑ, από το 2003 έως τα μέσα του Απριλίου του 2013. Τον Φεβρουάριο του 2010, ο ‘τύπος αυτός διοργάνωσε ένα χλιδάτο πάρτυ στο club Merah στο κεντρικό Λονδίνο, αλλά απαγόρευσε στους λευκούς να παραβρεθούν. Το πάρτυ, για τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας, δημοσιογράφους και άλλους κολλητούς τους Jay-Z ήταν «μόνο για μαύρους». Οι πορτιέρηδες είχαν εντολή να αρνηθούν την είσοδο σε οποιονδήποτε λευκό.

Για την ξεκάθαρα ρατσιστική αυτή κίνηση δεν κουνήθηκε φύλλο! Το NBA και τα media σιώπησαν.

Για όσους δεν γνωρίζουν αυτός ο ‘Jay–Z’, είναι διάσημος ράπερ και σύζυγος της πάμπλουτης τραγουδίστριας Μπιγιονσέ. Ο ‘Jay–Z’ υπήρξε παλιότερα έμπορος ναρκωτικών (πουλούσε κρακ) και έχει γενικά, ένα αρκετά βίαιο παρελθόν. Πυροβόλησε τον 16χρονο αδελφό του όταν ήταν 12 χρονών και μαχαίρωσε έναν παραγωγό δίσκων το 1999. Είναι βέβαια φανατικός οπαδός του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ το πλέον ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικό «κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού».
 


Την ίδια ώρα ο διάσημος «αντιρατσιστής» Jay-Z υποστηρίζει ανοιχτά μια από τις πιο φανατικές οργανώσεις μαύρων που εκφράζουν το ρατσιστικό μίσος κατά των λευκών! Η οργάνωση λέγεται “The Five Percent (5%Nation” ή αλλιώς “the Nation ofGods and Earths” (!), ιδρύθηκε το 1964 στο Harlem από το πρώην μέλος του ‘Έθνους του Ισλάμ’ (Nation of Islam), ονόματι ‘Clarence 13X’ (ή γνωστός ως "Allah the Father"). Τα μέλη της οργάνωσης, οι λεγόμενοι ‘Five Percenters’ ισχυρίζονται ότι προετοιμάζονται για έναν φυλετικό πόλεμο για να εξολοθρεύσουν όλους τους λευκούς ανθρώπους. Η ομάδα ισχυρίζεται ότι οι λευκοί άνθρωποι είναι βιολογικά «διάβολοι». Ως ράπερ δε, οJay-Z έχει επιτεθεί με στίχους του στους λευκούς.

Σύμφωνα με μελετητές, όπως ο ‘Michael Muhammad Knight’ που έχει συγγράψει δύο βιβλία το ‘The Five Percenters’ και ‘Why I Am a Five Percenteron’ η οργάνωση βασίζεται σε ξεκάθαρα ρατσιστική ιδεολογία. «Το πρώτο μάθημα που πήρα από το Five Percent ήταν απλό:Fk white people. Σοβαρά, οι λευκοί είναι διάβολοι». Οι Five-Percenters πιστεύουν ότι οι μαύροι είναι σωματικά και πνευματικά ανώτεροι ως «φυσικοί απόγονοι του Θεού» και ότι οι μαύροι «ως θεοί» είναι οι «νόμιμοι κυβερνήτες του κόσμου». Είναι εναντίον των μικτών γάμων με λευκούς και λευκές γιατί έτσι αποδυναμώνεται «η καθαρότητα του αίματός τους».

Καταλαβαίνετε ότι όλα τα παραπάνω δεν «σοκάρουν» τα media, δεν υπάρχει καταγγελία «ρατσιστικό παραλήρημα», γενικώς δεν κουνιέται φύλλο, καθώς δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Που τον είδατε εσείς τον ρατσισμό; Δεν γνωρίζετε ότι, ως γνωστόν, ο ρατσισμός αποτελεί αποκλειστικότητα ΜΟΝΟ μίας φυλής, της λευκής; Οπότε τα media και οι "διαμορφωτές γνώμης" δεν ασχολούνται ή υποτιμούν τέτοια περιστατικά, οι δε χειραγωγούμενες μάζες συνεχίζουν τον ύπνο.  


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώεδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου