Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Εάν ακόμα δεν έχετε καταλάβει γιατί έγινε η εισβολή στο Αφγανιστάν, γιατί ο Σόρος αγόρασε την τράπεζα της Κολομβίας κλπ, δείτε τον πίνακα.

afghanistan heroin invasion

Τα προηγούμενα και τα επόμενα χρόνια, οι Ταλιμπάν μπορούσαν ανενόχλητοι να δέρνουν γυναίκες, να σφάζουν παιδιά, να κάνουν ότι όργια ήθελαν στο όνομα του Αλλάχ. Ένα πράγμα δεν έπρεπε να κάνουν: Να πειράξουν τον κινητήριο μοχλό της μαύρης οικονομίας που συντηρεί κυβερνήσεις, κόμματα και ΜΜ”Ε” της Δύσης μαζί με το δουλεμπόριο: Να σταματήσουν την καλλιέργεια της Ηρωίνης.

Με το που το τόλμησαν, είχαμε επέμβαση του ΝΑΤΟ. Το θεωρείτε σενάριο συνωμοσίας; Αλήθεια, που πάνε τόσα δις μαύρου χρήματος επί δεκαετίες; Γιατί…

όλες οι χώρες του “δρόμου της πρέζας” είναι στο απυρόβλητο; Πακιστάν, Τουρκία κλπ;

Η επέμβαση λοιπόν προστάτεψε το ευγενές αυτό σπορ των τοκογλύφων εξασφαλίζοντας παράλληλα γεωμετρική αύξηση στους επιχειρηματίες του δουλεμπορίου. Όπως ο Σόρος.

Όπως στην Συρία. Ο Σόρος χρηματοδότησε τους “επαναστατες” μαχαιροβγάλτες που του εξασφάλισαν εκατομμύρια πελάτες για την ασχολία του. Την ίδια στιγμή, άνοιγε “κέντρα προστασίας των μεταναστών” που ο ίδιος είχε προκαλέσει διαλύοντας μία χώρα!

ΥΓ. Η γεωμετρική άνοδος του Σόρος ήλθε όταν αγόρασε την Εθνική τράπεζα της Κολομβίας. Βγάζει σύκα η Κολομβία;

Αυτά για απλή ενημέρωση.

http://olympia.gr/2014/05/29/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου