Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΥΡΩΠΗ: Το λόμπι

 
Θα έλεγε κανείς ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωκοινοβούλιό της είχε πιο επείγοντα καθήκοντα να εκτελεί από το να υπακούει στις επιθυμίες ενός λόμπι. Αλλά η ΛΟΑΤ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί και τρανσέξουαλ) και η Διεθνής Ένωση Λεσβιών και Ομοφυλοφίλων έχουν καταφέρει να εμφυτεύσουν σταθερά την επιρροή τους. Και οι ΗΠΑ βέβαια κάνουν τα πάντα στην προώθηση του σκοπού αυτού. Παρακάτω άρθρο του ValeursActuelles όπως αναφέρεται στο Le Salon Beige:

Σχεδόν το ένα τέταρτο των ευρωπαίων βουλευτών είναι μέλη της ΛΟΑΤ που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ομοφυλοφιλικών λόμπι στην Ευρώπη : 174 από 766 βουλευτές, καθιστώντας την, την μεγαλύτερη διακομματική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Είκοσι ένας Γάλλοι βουλευτές είναι μέλη, οι περισσότεροι προέρχονται από τις τάξεις των Σοσιαλιστών (10) και των Οικολόγων (8). Μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο έχει περισσότερα μέλη. Ο στόχος του : να επηρεάζουν τις αποφάσεις του Κοινοβουλίου και «να παρακολουθούν τις προτάσεις, τις απόψεις και τις δραστηριότητες της Επιτροπής», έτσι ώστε να λαμβάνει υπόψη του τις απαιτήσεις της. Ο ακτιβισμός αυτός είναι τρομακτικά αποτελεσματικός : σε πέντε χρόνια, τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχουν συμμετάσχει σε περισσότερες από διακόσιες πενήντα ψηφοφορίες σχετικά με τον «σεξουαλικό προσανατολισμό» και την «ταυτότητα φύλου», υιοθετώντας «πάνω από εκατό εκθέσεις που περιέχουν θετική γλώσσα για τα ζητήματα αυτά», ανακοίνωσε η Αυστριακή Ulrike Lunacek, με ικανοποίηση .

Μέλος του Κόμματος των Πρασίνων και συν- πρόεδρος της διακομματικής ομάδας, η Lunacek έχει κάθε λόγο για να χαίρεται : στις 4 Φεβρουαρίου, ενώ η γαλλική κυβέρνηση υπαναχωρούσε υπό την πίεση των διαδηλώσεων, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε εύκολα τον «οδικό χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενάντια στην ομοφοβία»*, εμπνευσμένο από το περιφερειακό παράρτημα της Διεθνούς Ένωσης Λεσβιών και Ομοφυλοφίλων, της ILGA -Europe. Δημιουργημένο το 1996, αυτό το λόμπι ανείπωτης δύναμης, με έδρα στις Βρυξέλλες, έλαβε 1,4 εκατομμύρια ευρώ το 2012 σε επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Υπουργείο Παιδείας της Ολλανδίας, καθώς και πολλές ΜΚΟ (συμπεριλαμβανομένου του Ιδρύματος ‘Open Society’, που δημιουργήθηκε από τον George Soros) ακόμη και από το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Σύμφωνα με τον εν λόγω οδικό χάρτη, οι ευρωπαίοι βουλευτές θα πουν στην Επιτροπή να δρομολογήσει μια παγκόσμια στρατηγική για την προστασία των «θεμελιωδών δικαιωμάτων των LGBTIατόμων (σημείωση: το «Ι» είναι για τους "intersexual"«διαφυλικούς"). Μεταφρασμένο στο newspeak των μαχητικών ομοφυλόφιλων, θα ζητήσουν από την Επιτροπή να «προωθήσουν την ισότητα και τον αγώνα κατά των διακρίσεων με βάση τον «σεξουαλικό προσανατολισμό» και την «ταυτότητα φύλου» στοσύνολο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προορίζονται για την εκπαίδευση των νέων. [Επίσης «ζητούν από τα κράτη μέλη να αναγνωρίζουν, σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, όλες τις μορφές γάμου, συμφώνων συμβίωσης και γονικής ιδιότητας που έχουν συναφθεί αλλού και αφορούν ανθρώπους που κατοικούν ή εργάζονται εντός των συνόρων τους και καλεί την Επιτροπή να λάβει μέτρα κατά των κρατών μελών που δεν συμμορφώνονται»]. «Τα μέλη της επιτροπής για τα δικαιώματα των γυναικών και την ισότητα φύλου ελπίζουν ακόμη ότι «οι επιλογές όσον αφορά την τεκνοποίηση θα είναι προσβάσιμες σε LGBT άτομα χωρίς διακρίσεις». Εν ολίγοις, τα ζευγάρια λεσβιών θα έχουν πρόσβαση σε ιατρικά υποβοηθούμενη τεκνοποίηση.

(…)

Σημείωση : Η εμμονή με τη σεξουαλικότητα, την ομοφυλοφιλία και τις αντισυμβατικές σεξουαλικές πρακτικές φαίνεται να είναι η κινητήρια δύναμη και ο λόγος ύπαρξης των "προοδευτικών" φορέων χάραξης πολιτικής της εποχής μας.

Αντιδρώντας ένας αναγνώστης του Le Salon Beige, γράφει:

"Εάν ο George Soros βοηθά αυτή την ένωση τόσο το χειρότερο για μας να φοβόμαστε. Αυτός ο δισεκατομμυριούχος είναι αντι -γάλλος, μασόνος και οι αξίες του είναι εντελώς αντίθετες με τις δικές μας. Δαιμονικές αξίεςφυσικά!"

"Έτσι, το ένα τέταρτο των ευρωπαίων βουλευτών υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ομοφυλοφίλων, οι οποίοι αποτελούν το δύο τοις εκατό του πληθυσμού ... ‘Vive la Democratie’! – Ζήτω η Δημοκρατία!"
 
 Επί 642 παρόντων ευρωβουλευτών 394 (61%) έδωσαν θετική ψήφο στο ψήφισμα, 176 (27%), το καταψήφισαν και 72 (11%) έριξαν λευκό. Από τούς 22 Έλληνες ευρωβουλευτές ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ. 13 έδωσαν θετική ψήφο, 4 έριξαν λευκό και 5 ήταν απόντες από την ψηφοφορία.

Για την ιστορία οι Έλληνες ευρωβουλετές ψήφισαν ως ακολούθως το Ψήφισμα για τους ομοφυλόφιλους: Από τους οκτώ ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι έξι ( Κρ. Αρσένης, Σπ. Δανέλλης, Μαρ. Κοππά, Α. Ποδηματά, Σύλβ. Ράπτη, Γ. Σταυρακάκης) ψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος και δύο (Δημ. Δρούτσας και Χρ. Παλιαδέλη) απουσίασαν από την ψηφοφορία. Από τους οκτώ βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι τέσσερις ψήφισαν υπέρ των ομοφυλοφίλων (Γ. Κουμουτσάκος, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, Κων. Πουπάκης και Θεόδ. Σκυλακάκης), μία, η Μαρ. Γιαννάκου, ψήφισε λευκό και τρεις (Γ. Παπανικολάου, Γ. Παπαστάμκος και Ι. Τσουκαλάς) απουσίασαν από την ψηφοφορία. Ο Νικ. Χουντής του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε υπέρ των ομοφυλοφίλων, οι δύο βουλευτές του ΚΚΕ (Χαρ. Αγγουράκης και Γ. Τούσσας), παρά τη γραμμή της Αριστεράς, ακολούθησαν την γραμμή του ΚΚΕ και έριξαν λευκό. Αντίθετα οι δύο ευρωβουλετές του ΛΑΟΣ δεν ακολούθησαν τη γραμμή της ομάδας που ανήκουν και η μεν Νίκη Τζαβέλλα (πλέον ΝΔ) ψήφισε υπέρ των ομοφυλοφίλων, ο δε Νικ. Σαλαβράκος έριξε λευκή ψήφο. Για την ιστορία να σημειωθεί ότι το Ψήφισμα δεν έχει υποχρεωτική ισχύ για τα κράτη μέλη, όμως δείχνει την ηθική στάση που υπάρχει στα απερχόμενα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου. Είναι ένα ακόμη σύμπτωμα της παρακμής της Ευρώπης. Στην πενταετή θητεία τους και στην πιο κρίσιμη ώρα ζυγίστηκαν όλοι τους και βρέθηκαν λειψοί. Διαβάστε αναλυτικότερα άρθρο του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου εδώ(από όπου κι η φωτογραφία).


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου