Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Νέες αποκαλύψεις! Με το χρήμα της πρέζας του Αφγανιστάν (που ξεπλένουν κάτι “funds”), χρηματοδοτούνται οι ισλαμοφασίστες εισβολείς στην Συρία!


Syrian Rebels Funded by Afghan Drug Sales - RussiaΌπως μετέδωσε πριν από λίγο το πρακτορείο Ria Novosti, τουλάχιστον 20,000 ισλαμοφασίστες εισβολείς που παρουσιάζονται ως "Σύριοι εξεγερμένοι", χρηματοδοτούνται από την Αφγανική ηρωϊνη.

Η καλλιέργεια της περιβόητης παπαρούνας που οι Ταλιμπάν είχαν απαγορεύσει, ήταν και ο κυριότερος λόγος της εισβολής στο Αφγανιστάν, μετά από πίεση των διαφόρων “funds” που χρηματοδοτούν τα λόμπις τους στην Αμερική από το εμπόριο θανάτου.

Από αυτό το χρήμα βέβαια χρηματοδοτούταν και ο αχυράνθρωπος Μπιν Λάντεν, που όπως αποκάλυψε προχθές η ίδια η Κλίντον “ηταν δημιούργημα των ΗΠΑ μαζί με την Αλ Κάιντα”!

Αυτούς τους απάνθρωπους φονιάδες λοιπόν χρησιμοποίησε η χρηματοδοτούμενη από τον Σόρος κυριούλα για να σφάξουν στην Σερβία, στην Συρία, Στην Λιβύη, την Αίγυπτο και αλλού κάνοντας την βρώμικη δουλειά.

Από κοντά οι “ανθρωπιστικές οργανώσεις” του Σόρος, που εξασφαλίζουν την δημιουργία εξαθλιωμένων μεταναστών για να λειτουργήσουν ως βαποράκια της πρέζας ή πελάτες του δουλεμπορίου.

Η καταγγελία έγινε από τον Βίκτωρ Ιβάνοφ, πρόεδρο του Ρωσικού κρατικού οργανισμού για τα ναρκωτικά.

Αυτή η διαπίστωση έρχεται να συμπληρώσει τις καταγγελίες του εκπροσώπου του Ρωσικού υπουργείου εξωτερικών ο οποίος αποκάλυψε πως η ισλαμική τρομοκρατία ακόμα και εντός του Αφγανιστάν προέρχεται πλέον όχι από τους Ταλιμπάν αλλά αυτές τις ομάδες οργανωμένου εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ο ναζί Σόρος χρηματοδοτεί, ο Μπουτάρης και ο Καμίνης εκτελούν: Ο φασισμός προ των πυλών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου