Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε» λένε οι κτηνοβάτες στη Γερμανία



Μια μικρή ομάδα ανδρών που έχουν «σεξουαλικές σχέσεις» με τα κατοικίδια ζώα τους, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Potsdamer Platz του Βερολίνου νωρίτερα αυτό το χρόνο για να διαμαρτυρηθούν για ένα νόμο που κυρώθηκε από την άνω βουλή του κοινοβουλίου, την Bundesrat, που απαγορεύει την κτηνοβασία.

Η κάτω βουλή του κοινοβουλίου, η Bundestag, πέρασε αυτή τη νομοθεσία στα τέλη του περασμένου έτους, ως μέρος ενός ευρύτερου νόμου για την προστασία των ζώων που φέρνει την Γερμανία να συμμορφωθεί με μια οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι Γερμανοι «ζωόφιλοι», όπως αυτοαποκαλούνται (‘zoophiles’), αντιμετωπίζουν τώρα πρόστιμα ύψους μέχρι και 25.000 ευρώ για όλες τις μορφές του σεξ με ζώα.

 Ένας από τους διαδηλωτές είπε στη γερμανική ιστοσελίδα The Local είπε ότι η οργάνωσή τους, που ονομάζεται ΖΕΤΑ (Ζωόφιλοι Δεσμευμένοι για Ανοχή και Διαφωτισμό), θα προσβάλει το νόμο με το αιτιολογικό ότι ψηφίστηκε από τους "φανατικούς"* για τα δικαιώματα των ζώων που διαδίδουν ψευδή προπαγάνδα για τους ανθρώπους που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ζώα.  
(* "Ζωοφιλοβικοί" ή "κτηνοβατοφοβικοί";;;)
 
«Νιώθουμε σαν εγκληματίες. Αυτό όλα γίνονται εξαιτίας των φανατικών διαδηλωτών για τα δικαιώματα των ζώων, που νομίζουν ότι βλάπτουμε τα ζώα», δήλωσε ο διαδηλωτής.

Ένας άλλος διαδηλωτής πρόσθεσε ότι η ποινικοποίηση του σεξ με τον σκύλο του συνιστά «διάκριση». «Είμαστε μια μειονότητα που υφίσταται διακρίσεις και πρόκειται να το πάμε αυτό στα δικαστήρια», είπε.

Οι υπέρμαχοι της κτηνοβασίας μοίραζαν φυλλάδια στους περαστικούς που έλεγαν «Αγαπάμε τα ζώα. Απορρίπτουμε κάθε είδους βία και κακοποίηση και πονάει η ψυχή μας να βλέπουμε τα ζώα να υποφέρουν. Είμαστε υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων αλλά γινόμαστε στόχος διακρίσεων παρ’ όλα αυτά».

Το φυλλάδιο καταλήγει στον υπαινιγμό ότι η κτηνοβασία είναι τώρα πλέον μια «φυσιολογική» και «αποδεκτή» συμπεριφοράπου είναι γενετικά κληρονομική και μη αναστρέψιμη.

"Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να μην είμαστε «ζωόφιλοι» και έτσι προσπαθούμε να χειριστούμε (sic) αυτή την κλίση μας με υπευθυνότητα", αναφέρει το φυλλάδιο.

Ένας εκπρόσωπος μιας εταιρείας παραγωγής βίντεο που παρήγαγε ένα ντοκιμαντέρ για την κτηνοβασία που παρουσιάστηκε στο Βερολίνο την ημέρα πριν από την εκδήλωση, τόνισε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχουν εκατομμύρια «ζωόφιλων» στη Γερμανίαπου θα επηρεαστούν από τη νέα νομοθεσία.

«Η απαγόρευση αυτή σημαίνει ότι εκατομμύρια άνθρωποι Γερμανία ποινικοποιούνται» δήλωσε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου