Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!
ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΒΑΘΗΚΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ;
ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΒΑΘΗΚΑΝ ΟΙ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ «ΘΡΗΣΚΕΥΑΜΕΝΟΙ» ΚΑΙ «ΠΟΛΙΤΕΥΑΜΕΝΟΙ» ; (ή μήπως Αρχοντας αληθινός δεν υπάρχει πλέον;)
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ «ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» Μ΄ ΕΚΕΙΝΟΥΣ;
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ; ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ; ΜΟΥΓΓΑΘΗΚΑΜΕ; ΚΟΥΦΑΘΗΚΑΜΕ;
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ;
ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ; ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ, ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ;
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ! ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Σ’ ΕΜΑΣ Η ΣΦΑΓΗ, ΚΙ Ο ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ! ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΑ!
ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21;
ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ;
ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ; ΚΙΟΤΕΨΑΜΕ; ΦΡΑΓΚΕΨΑΜΕ; ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΜΩΡΕ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΑ ΣΑΡΚΙΑ; ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ! ΚΙ ΑΝΑΠΑΜΟ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΗΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!
ΔΕΙΤΕ: ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΙΣ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ ή ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΧΩΜΑ.
Ο 21ος ΑΙΩΝΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟ, ΛΕΠΡΟ, ΦΤΩΧΟ, ΤΥΦΛΟ ΚΙ ΑΝΑΠΗΡΟ, ΚΑΘΕ ΔΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ, ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΙΑΣ Θ’ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ; ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ!
ΠΑΕΙ, ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΘΑΒΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΑΓΑΠΗ.
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΨΕΜΜΑ, ΔΟΛΟΣ, ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ!!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ….ΚΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΞΟΡΚΙΖΟΥΝ ΣΤ’ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ!
ΞΥΠΝΑΤΕ! …
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ
ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Blog: http://fdathanasiou.wordpress.com/
“ Απόσπασμα
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΙΑΙΕΣ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είναι κοινό μυστικό πως στον “εμφύλιο” της Συρίας που ξέρουν και οι πέτρες ότι υποκίνησε η Τουρκία με τη βοήθεια των ΗΠΑ, συμμετέχουν τζιχαντιστές από διάφορες χώρες. Όπως οι Τσετσένοι που απήγαγαν τους δύο Μητροπολίτες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, έκαναν λάθος για μια ακόμα φορά, όπως είχαν κάνει δημιουργώντας τον Μπιν Λάντεν για να “χτυπήσει” την ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν. Παρακινούν, ή έστω δεν σταματούν έναν πόλεμο στη Συρία, για να τη βγάλουν από τη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας (είναι γνωστό πως ο Άσαντ είναι φιλο-Ρώσος), με απρόβλεπτες συνέπειες ακόμα και για τις ίδιες τις ΗΠΑ. Ο επόμενος στόχος των τζιχαντιστών, άλλωστε, θα είναι οι ΗΠΑ και αυτό αποδεικνύεται από τις αμέτρητες επιθέσεις σε αμερικανικά κτίρια στη Συρία. Αυτό, όμως, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο…
Στην πραγματικότητα, η χριστιανική μειονότητα της Συρίας, δέχεται βίαιη επίθεση. Οι Σύριοι χριστιανοί, πέφτουν θύματα απαγωγών, βασανισμών, βιασμών, μαρτυρικών θανάτων. Δεν υπάρχει εκκλησία στη Συρία που να μην έχει γαζωθεί με σφαίρες, ενώ το φαινόμενο της βεβήλωσης εικόνων είναι πολύ- πολύ συχνό. Οι φανατικοί ισλαμιστές έχουν πάρει πλέον τον έλεγχο. Ο κίνδυνος ο εμφύλιος να μετατραπεί σε θρησκευτικό πόλεμο, είναι πλέον ορατός. Απλά ο κόσμος, δεν θέλει να το δει, επειδή δεν το βολεύει. Ο Ρώσος Πατριάρχης το είπε.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, σιωπά. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, το ίδιο. Το ΥΠΕΞ, επίσης. Γιατί;
Ας αρχίσουμε, για να περιγράψουμε την κατάσταση, με κάτι “light”, γιατί οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω είναι πολύ- πολύ σκληρές.
Ο 22χρονος Ηλίας Κάρμο, είναι ένας από τους ελάχιστους χριστιανούς που παραμένουν στο Ras al-Ayn, μια “χριστιανική γειτονιά”. Οι φίλοι του, η οικογένειά του, έφυγαν πρόσφυγες στο εξωτερικό. Αυτός έμεινε και φροντίζει μια από τις εκκλησίες της περιοχής. Όσο μπορεί. Γιατί οι εκκλησίες είναι γαζωμένες με σφαίρες. Ο πύργος της καμπάνας χρησιμοποιείται πια από ελεύθερους σκοπευτές. Και το χριστιανικό σχολείο έχει γίνει στρατόπεδο. Πλέον, κανείς χριστιανός δεν κυκλοφορεί. Απάγονται και δολοφονούνται. “Πριν από αυτή την καταστροφή, μπορούσαμε να κάνουμε μια βόλτα, να κάνουμε ό,τι θέλαμε. Τώρα, δε μπορούμε. Όλοι τρέμουμε ότι θα απαχθούμε”. Είναι αυτό το τέλος της “καταπίεσης” του Άσαντ και της “ελευθερίας” της “επανάστασης”;
Ο Ηλίας Κάρμο, ένας από τους λίγους χριστιανούς που έμειναν (ζωντανοί) στη Συρία, περιγράφει τον εφιάλτη
Ο θείος του Ηλία, Ιωσήφ Κάρμο, περιγράφει πώς τον απήγαγαν δύο φορές. Την πρώτη φορά, ήταν σε ένα αυτοκίνητο, κοντά στην εκκλησία. Μια ομάδα οπλισμένων ανδρών τον πλησίασε και του είπε ότι χρειάζονταν φάρμακα. Τον άρπαξαν και, μετά από τρεις ώρες, βρέθηκε στο Aleppo. Τον κράτησαν εκεί, επτά μέρες. “Δεν με χτύπησαν πολύ”, λέει, “αλλά μου έδειξαν φωτογραφίες σκοτωμένων. Ζήτησαν λεφτά απ’ την οικογένειά μου και είπαν ότι αν δεν πληρώσουν, θα καταλήξω σαν αυτούς στις φωτογραφίες.
Τη δεύτερη φορά, στη Hasakah, είχαν “στήσει” τροχαίο ατύχημα. Ο Ιωσήφ που οδηγούσε με τη γυναίκα και τα παιδιά του, σταμάτησε να βοηθήσει. Έβγαλαν όπλα και τον άρπαξαν. Ευτυχώς, δεν πείραξαν την υπόλοιπη οικογένεια.
Πλέον, οι χριστιανοί εγκαταλείπουν τη Συρία. Από τις εικόνες, θα καταλάβετε λίγο μόνο από τον εφιάλτη που ζουν.
Σύριος αντάρτης ψήνει στη σχάρα το κεφάλι ενός “εχθρού” που σκότωσε νωρίτερα. Οι αποκεφαλισμοί χριστιανών είναι “συνηθισμένο φαινόμενο” στη Συρία του εμφυλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου