Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

«Τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα παγκόσμια τάξη», δήλωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο ΜπάιντενΤην περασμένη Παρασκευή, στις 5 Απριλίου, στην ομιλία του στην 38η Ετήσια Διάσκεψη της Τράπεζας Εξαγωγών-Εισαγωγών των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσιγκτον, DC, ο αντιπρόεδροςΤζο Μπάιντεν (Joe Biden) υποστήριξε ότι "η θετική εργασία που έχουμε τώρα είναι να δημιουργήσουμε στην πραγματικότητα μια νέα παγκόσμια τάξη" (“The affirmative task we have now is to actually create a new world order” - το ‘task’ μπορεί να μεταφραστεί και σαν ‘υποχρέωση’) - Βλ. το βίντεο που ακολουθεί.


Όποτε οι παγκοσμιοποιητές πολιτικοί, τραπεζίτες, ακαδημαϊκοί και στελέχη επιχειρήσεων αρχίσουν να μιλάνε για μια «νέα παγκόσμια τάξη», οι λογικοί άνθρωποι πρέπει να αγρυπνούν. Αυτό, επειδή έχει γίνει φανερό κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, ότι σε ελίτ κύκλους της παγκοσμιοποίησης αυτή η φράση ήταν, και είναι, ο κώδικας για την "παγκόσμια διακυβέρνηση" (“global governance” που ζητούσε και ο ΓΑΠ) και, τελικά, την παγκόσμια κυβέρνηση. Και, φυσικά, κάνοντας καλά την δουλειά τους, όπως πάντα. τα «προοδευτικά» ΜΜΕ ειρωνεύονται τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και τρέχουν να γελοιοποιήσουν κάποιον που επισημαίνει αυτό το προφανές γεγονός.

Έτσι έκανε π.χ. η ιστοσελίδα Gawker.com που στις 7 Απριλίου βιάστηκε να σατιρίσει τους ανησυχούντες για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη γράφοντας "Τα Χριστούγεννα των συνομωσιολόγων ήρθαν νωρίς καθώς ο Μπάιντεν χρησιμοποίησε τον όρο ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν έχει χρησιμοποιήσει τον όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη. Στις 23 Απριλίου του 1992, ο Μπάιντεν έγραψε ένα άρθρο στην Wall Street Journal με τίτλο, «Πώς έμαθα να αγαπώ την Νέα Τάξη Πραγμάτων»(“How I Learned to Love the New World Order”), στο οποίο εξυμνούσε την «συλλογική ασφάλεια» μέσω των Ηνωμένων Εθνών και έκανε έκκληση για μια «μόνιμη δέσμευση των δυνάμεων για χρήση από το Συμβούλιο Ασφαλείας» (βλ. εδώ).

ΚΟ:

- Ο Τζο Μπάιντεν γεννήθηκε στο Σκράντον της Πενσυλβάνια στις 20 Σεπτεμβρίου 1942. Ήταν γερουσιαστής από το Ντέλαγουερ από τις 3 Ιανουαρίου 1973 και μέχρι την παραίτησή του, λόγω της εκλογής του στην αντιπροεδρία, στις 15 Ιανουαρίου 2009.
- Ο Biden το 2010 είχε συγχαρεί τον ΓΑΠ στον Λευκό Οίκο, λέγοντας  «Συγχαίρω τον πρωθυπουργό για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στον χειρισμό της οικονομικής κρίσης και Θεού θέλοντος θα βάλει τη χώρα του πάλι στον σωστό δρόμο». Ο ΓΑΠ τότε τον... διέκοψε, λέγοντας «είμαστε ήδη στον σωστό δρόμο». 
- Ο Μπάιντεν είναι μέλος του πανίσχυρου CFR (Council on Foreign Relations) και έχει παραβρεθεί σε συνδιασκέψεις τηςΛέσχης Bilderberg. Είχε επιλεχτεί από την ‘αυθεντία’ της Bilderberg και μέλος της Goldman Sachs, του CFR και της Τριμερούς Επιτροπής, James A. Johnson, (βλ. εδώ).
- Ο Μπάιντεν είναι Σιωνιστής. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Τζο Μπάιντεν (το 2007) να δηλώνει «είμαι Σιωνιστής».

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου