Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Εκτός κόμματος Βρετανίδα πολιτικός για «αντισημιτικές θέσεις»


 
Μια υποψήφια με το κόμμα UKIP του Nigel Farage, τέθηκε εκτός κόμματος, γιατί πρόβαλε «αντισημιτικές θέσεις» στο Facebook, καθώς είναι μέλος μιας ομάδας που ισχυρίζεται ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται πίσω από μια παγκόσμια Illuminati μαφιόζικη συνωμοσία.

Μεταξύ των πολυάριθμων ομάδων οπαδών θεωριών συνωμοσίας που η Anna-Marie Crampton έχει ενταχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι η ιστοσελίδα ‘Awake Aware and Part of theSolution’, που απεικονίζει την βασίλισσα στην κορυφή μιας αποκρυφιστικής πυραμίδας:
Το διάγραμμα δείχνει ότι βασίλισσα ελέγχει το λεγόμενο «Συμβούλιο των 13» που περιέχει έναν εκπρόσωπο της οικογένειας τραπεζιτών Ρότσιλντ. Αυτό συμπίπτει με τις ‘αντισημιτικές’ θέσεις που συνδέονται με το λογαριασμό της Crampton, οι οποίες αναφέρουν ότι οι Rothschilds είναι μέρος μιας "σιωνιστικής" δυναστείας που είναι υπεύθυνη για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Η 57χρονη φέρεται να έγραψε: «Ολοκαύτωμα σημαίνει μια θυσία με φωτιά. Μόνο οι Σιωνιστές θα μπορούσαν να θυσιάσουν τους δικούς τους στους θαλάμους αερίων».

«Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος σχεδιάστηκε από σιωνιστές Εβραίοι και χρηματοδοτήθηκε από τους μεγαλοτραπεζίτες για να κάνουν όλο τον κόσμο να αισθάνεται τόσο ένοχος και εξοργισμένος από το Ολοκαύτωμα ώστε να υπογραφεί μια συνθήκη για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, όπως την ξέρουμε σήμερα ».
Πριν αποπεμφθεί και διαγραφεί ο λογαριασμό της στο Twitter, η Crampton τον χρησιμοποίησε για να επικαλεστεί την πολιτική της στάση, επιμένοντας:

«Δεν είμαι αντισημίτρια. Δεν είπα ποτέ ότι δεν πιστεύω στο ολοκαύτωμα. Με έχουν σαφώς τρολάρει. Άλλωστε η προ-γιαγιά μου ήταν Εβραία. Οι αναφορές μου έχουν να κάνουν  με το Σιωνισμό ως πολιτικό κίνημα. "
Σε αντίθεση με αναφορές αλλού, δεν προέκυψε ότι η Crampton αρνείται το Ολοκαύτωμα - αλλά ο λογαριασμός της στο Facebook χρησιμοποιήθηκε πράγματι για να τα φορτώσει όλα στην εβραϊκή συνωμοσία.

Η Crampton πρέπει ακόμη να δώσει εξηγήσεις για τους εμφανείς επαίνους της για τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, καθώς περιέχουν - όπως γράφει- «όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε».

Η Crampton φέρεται να είναι πρώην ακτιβίστρια του BNP. ΟFarage δήλωσε ότι όλοι οι υποψήφιοι με UKIP πρέπει να υπογράψουν μια «δήλωση» ότι δεν υπήρξαν ποτέ μέλη του BNP. «Παρόλα αυτά, ανάμεσα στους 1.700, θα υπάρχουν ένας ή δύο που δεν θα θέλαμε να έχουμε ανάμεσά μας, που θα ξεφύγουν» δήλωσε..

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου