Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Συνελήφθη ο Τσετσένος βομβιστής


Συνελήφθη, ο δεύτερος ύποπτος για την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.
«Τον πιάσαμε» ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Δήμαρχος της Βοστόνης, Τομ Μενίνο, αναφερόμενος στον δεύτερο ύποπτο για τις βομβιστικές επιθέσεις της Δευτέρας, τον 19χρονο Τζοχάρ Τσαρνάεφ, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.
Οι αστυνομικές αρχές είχαν ανακοινώσει νωρίτερα ότι ο ύποπτος είχε εντοπιστεί στο Γουότερταουν της Μασαχουσέτης. Η αστυνομία της Βοστόνης ανάρτησε στο Twitter «Συνελήφθη! Το κυνήγι τελείωσε. Η αναζήτηση ολοκληρώθηκε. Ο τρόμος τελείωσε. Και η δικαιοσύνη θριάμβευσε».
Στο μεταξύ, τρεις ακόμα ύποπτοι βρίσκονται υπό κράτηση και ανακρίνονται στο Νιού Μπέντφορντ της Μασαχουσέτης, σε σχέση με τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστόνη, δήλωσαν οι αστυνομικές αρχές.
Η ανακοίνωση έγινε λίγα μόλις λεπτά αφότου η αστυνομία συνέλαβε τον 19χρονο Τζοχάρ Τσαρνάεφ, που θεωρείται ύποπτος για τις επιθέσεις, μαζί με τον αδελφό του Ταμερλάν, ο οποίος σκοτώθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με τις αρχές.
Δύο άνδρες και μία γυναίκα ανακρίνονται από το FBI «βάσει υποθέσεων πως συνεργάζονταν με τον δεύτερο ύποπτο», δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας του Νιού Μπέντφορντ, Ρόμπερτ Ρίτσαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου