Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Aπίστευτη “αβάντα” Ρουπακιώτη στη Χρυσή Αυγή!

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο είπε ο πρώην υπουργός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τον πρώην Υπουργό, όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε εν’ όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.
«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», τόνισε.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Ρουπακιώτη, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο «πάγωσε» η ΝΔ, από την 1η Ιανουαρίου 2014 η Ελλάδα θα πληρώνει πρόστιμο επειδή δεν κατατέθηκε. Όπως είπε, το νομοσχέδιό του δεν «περπάτησε» γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή. «Πίστευε πώς έπρεπε να έχει διάδρομο ανοιχτό για να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους πίσω», είπε.

http://olympia.gr/2013/10/04/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου