Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ: Συγκέντρωση συμπαράστασης αναρχοσυριζαίων υπέρ του Πακιστανού βιαστή!



Μερικές δεκάδες αναρχοσυριζαίων συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια της Σύρου και διαδήλωσαν υπέρ του κτήνους από το πακιστάν που βίασε και αποπειράθηκε να δολοφονήσει την ανήλικη Μυρτώ. Σκοπός της συγκέντρωσης των ανθελλήνων ήταν...
να μην αποδοκιμαστεί από Έλληνες πολίτες ο εγκληματίας. Την ίδια ώρα το θύμα του, η ανήλικη Ελληνίδα, βρίσκεται ακόμα σε τραγική κατάσταση και δεν έχει καμία επικοινωνία με το περιβάλλον.

Ο Σύριζα είχε από την πρώτη στιγμή καθοδηγήσει και επιδοκιμάσει τέτοιες άθλιες ενέργειες όπως η σημερινή. Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις του βουλευτή του Δρίτσα, που είχε επιτεθεί με πρωτοφανή σφοδρότητα κατά των πολιτών που αποδοκίμασαν τον πακιστανό στο λιμάνι του Πειραιά. Είναι καιρός να κατανοήσει κάθε Έλληνας πόσο επικίνδυνο για την Πατρίδα μας είναι το συνοθύλευμα των ανθελλήνων της αριστεράς και της λαθρομετανάστευσης.

Ο πακιστανός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Μυρτούς, μεταφέρθηκε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο της Σύρου. Να σημειωθεί ότι στον περίγυρο της Πλατείας Μιαούλη είχαν συγκεντρωθεί καμιά 50αριά αναρχοαριστεροί του Σύριζα, μέλη του "Ανορθόδοξου Αγώνα" αλλά και του "Αντιφασιστικού Μετώπου" για να σταθούν στο πλευρό του πακιστανικού τέρατος.

Στις 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η δίκη του πακιστανού Άχμετ Βάκας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 16χρονης Μυρτούς στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012. Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να εκδικασθεί σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο της Σύρου. Ωστόσο μετά από αίτημα των γονέων του θύματος, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική προσπαθώντας να σώσουν την κόρη τους, η υπόθεση μετατέθηκε για την προσεχή Τρίτη 29/10 προκειμένου να δώσουν και οι ίδιοι το παρών.

Ο Άχμετ Βάκας που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές των Γρεβενών μεταφέρθηκε στην Σύρο και νωρίς το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, οι αστυνομικοί φρόντισαν να μεταφέρουν τον κατηγορούμενο στην αίθουσα των δικαστηρίων πολύ νωρίς (περίπου στις 07:30) ούτως ώστε να μην έρθει σε καμία επαφή με οποιονδήποτε πολίτη που πιθανώς θα επιχειρούσε να τον αποδοκιμάσει ή να τον πλησιάσει.

Στο δημαρχιακό μέγαρο Ερμούπολης όπου στεγάζονται και οι δικαστικές υπηρεσίες, είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. Το κτίριο είχε μετατραπεί σε «φρούριο», καθώς ήταν κλειστές οι πίσω και οι πλαϊνές πόρτες και η είσοδος επιτρεπόταν μόνο από την κεντρική πόρτα κατόπιν αστυνομικού ελέγχου. Μετά τη σημερινή εξέλιξη πιθανολογείται ότι ο Βάκας θα παραμείνει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Δ/νσης Κυκλάδων για μία εβδομάδα, ούτως ώστε να αποφευχθούν οι συνεχόμενες μεταγωγές του.

Έτσι, λοιπόν, φυλάσσουν το πακιστανικό τέρας οι ελληνικές Αρχές. Τον άνθρωπο που έσπειρε τον θάνατο και συγκλόνισε το πανελλήνιο με την βάναυση απόπειρα δολοφονίας ενός μικρού κοριτσιού. Η Ελλάδα θα μπορέσει να ανασάνει από την μάστιγα των λαθρομεταναστών – εισβολέων μόνο με την άμεση σύλληψή τους και την επαναπροώθηση στις χώρες καταγωγής τους.

Πηγή: makeleio.gr

Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2013/10/blog-post_7542.html#ixzz2ki2n0vQB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου