Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΗΠΑ: «Σε όλο τον κόσμο μαίνεται πόλεμος κατά του Χριστιανισμού, αλλά ο Ομπάμα και τα media τον αγνοούν» λέει ο γερουσιαστής Paul Rand

O «πόλεμος κατά του Χριστιανισμού» αγνοείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την κυβέρνηση Ομπάμα, κατήγγειλε ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Rand Paul του Κεντάκι (R-Ky.) την Παρασκευή, μιλώντας για τις επιθέσεις κατά των χριστιανών σε όλο τον κόσμο.
«Από τη Βοστώνη ως τη Ζανζιβάρη, υπάρχει ένας παγκόσμιος πόλεμος κατά του Χριστιανισμού,» είπε ο Πολ χειροκροτούμενος, στη Σύνοδο ‘Values Voter Summit’, στην Ουάσιγκτον DC

«Οι Χριστιανοί δέχονται επιθέσεις σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν θα ακούσετε πολλά για αυτό στις ειδήσεις το βράδυ, διότι η απάντηση δεν είναι εύκολη», συνέχισε ο Πολ. «Δεν ταιριάζει με την ιστορία που μας λένε για το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Ο πρόεδρος Ομπάμα προσπαθεί να αποσιωπήσει το ποιος επιτίθεται και σκοτώνει τους Χριστιανούς. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης περιγράφουν τις δολοφονίες ως σεκταριστικές. Αλλά η αλήθεια είναι, ότι ένας παγκόσμιος πόλεμος κατά των χριστιανών έχει κηρυχτεί από ένα φανατικό στοιχείο του Ισλάμ».

Ο Paul, (γεννημένος το 1963, οφθαλμίατρος στο επάγγελμα και γιος του γερουσιαστή του Texas, Ron Paul), που αναμένεται να είναι υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικάνων το 2016 για τις προεδρικές εκλογές και είναι σθεναρά αντίθετος με την ξένη επέμβαση, επαίνεσε ιστορικά επιτεύγματα του μουσουλμανικού κόσμου και είπε ότι μπορεί να προωθήσει και πάλι τον μοντερνισμό αστυνομεύοντας τα ριζοσπαστικά στοιχεία του.

«Για αιώνες, η Μέση Ανατολή ήταν η πατρίδα πολιτιστικών και πνευματικών κέντρων του αρχαίου κόσμου. Τα μαθηματικά και οι επιστήμες άνθισαν κατά τον Μεσαίωνα. Η ανοχή και η αναζήτηση ήταν ο κανόνας τότε στη Μέση Ανατολή», είπε ο Πολ. «Το Ισλάμ μετέφερε το φως της μάθησης για αιώνες. Άνοιξε το δρόμο για την φώτιση μας. Αυτή η ιστορία πρέπει να έρθει και πάλι πίσω στη ζωή. Η καινοτομία στις μουσουλμανικές κοινότητες ανάπτυξε την μαγνητική πυξίδα, τις πένες και την εκτύπωση».

Ο Πολ επέκρινε την πολιτική των ΗΠΑ - ειδικά την βοήθεια στους αντάρτες της Συρίας που έχουν διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα.

«Αλλού στη Συρία, ισλαμιστές αντάρτες έχουν βιντεοσκοπήσει αποκεφαλισμούς αιχμαλώτων τους», είπε ο Πολ. "Έχουν γυρίσει βίντεο όπου τρώνε την καρδιά του εχθρού τους. Δύο χριστιανοί επίσκοποι έχουν απαχθεί και ένας ιερέας σκοτώθηκε πρόσφατα. Αυτοί οι αντάρτες είναι σύμμαχοι των ισλαμιστών ανταρτών που ο Πρόεδρος Ομπάμα τώρα εξοπλίζει. Εξοπλίζουμε τώρα τους ισλαμιστές αντάρτες που έχουν συμμαχήσει με την Αλ Κάιντα που μας επιτέθηκε στις 11/9. Μήπως βγάζετε κανένα νόημα σε αυτό; "

Το κοινό απάντησε, "Όχι".

«Τα δολάρια των Αμερικάνων φορολογουμένων δεν πρέπει ποτέ να δαπανηθούν για να στηρίξουν έναν πόλεμο κατά του Χριστιανισμού», συνέχισε ο Πολ. «Αλλά αυτό τώρα συμβαίνει σε όλη την υδρόγειο. Ως Χριστιανοί, πρέπει να πάρουμε στερεά απόφαση και να πολεμήσουμε ενάντια στην χρηματοδότηση, με τα δικά με λεφτά, σε κάθε διωγμό κατά των Χριστιανών».

Ο Πολ αναφέρθηκε σε δημοσκόπηση της Pew Research που έδειξε ότι το 21 τοις εκατό των Αιγυπτίων, το 15 τοις εκατό των Ιορδανών και το 13 τοις εκατό των  Πακιστανών μουσουλμάνων βρίσκουν την τρομοκρατία αποδεκτή.

«Είναι μια μειοψηφία βέβαια, αλλά αν προσθέσετε τους αριθμούς σε μόλις τρεις χώρες ... πάνω από 40 εκατομμύρια μουσουλμάνοι συμπαθούν τη βία κατά των χριστιανών», είπε ο Πολ.

« Το ριζοσπαστικό Ισλάμ θα τελειώσει μόνο όταν το Ισλάμ αρχίζει να αστυνομεύει τον εαυτό»,  πρόσθεσε. «Μόνο τότε η γνώση και η φώτιση θα αρχίζουν να λάμπουν και να αναπτύσσονται. Και η θρησκευτική βία θα υποχωρήσει».

Εδώ είναι η ομιλία του:



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου