Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Θύμα απαγωγής το ξανθό κοριτσάκι που βρέθηκε σε οικισμό τσιγγάνων;

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να γίνει λήψη δείγματος DNA στην 4χρονη και επανεξετάζουν όλους τους φακέλους με υποθέσεις εξαφάνισης παιδιών από το 2009 και μετά

Σοβαρές υπόνοιες ότι  ένα 4χρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε  χθες το απόγευμα σε καταυλισμό τσιγγάνων  στα Φάρσαλα μπορεί να είναι θύμα απαγωγής, εκφράζουν οι αστυνομικοί  της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας! Το κατάξανθο παιδί βρέθηκε έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ., το οποίο έδωσε και το έναυσμα για την επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί που  εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι  διαπίστωσαν αμέσως ότι τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν σχέση με ρομά. Όταν ρώτησαν ποιοι είναι οι γονείς του, πήραν αόριστες απαντήσεις και μετά από ώρες εμφανίστηκε μια γυναίκα η οποία παραδέχθηκε πως η μικρή ζούσε μαζί της. Ομολόγησε, ωστόσο, πως δεν ήταν δικό της παιδί και απάντησε με υπεκφυγές στις ερωτήσεις σχετικά με το πώς βρέθηκε στα χέρια της, με αποτέλεσμα να προσαχθεί για ανάκριση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το κατάξανθο κοριτσάκι  με το ολόλευκο δέρμα και τα γαλανά μάτια μιλάει ελληνικά, αλλά αυτό δεν  σημαίνει ότι είναι Ελληνίδα. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να γίνει λήψη δείγματος DNA στην 4χρονη και επανεξετάζουν όλους τους φακέλους με υποθέσεις εξαφάνισης παιδιών από το 2009 και μετά, προσπαθώντας να εξακριβώσουν αν πρόκειται για κάποιο από αυτά. Παράλληλα, έχουν στείλει σήμα με τη φωτογραφία της μικρούλας σε όλες τις διεθνείς αστυνομικές αρχές για το ενδεχόμενο να έχει απαχθεί από το εξωτερικό.

http://www.protothema.gr/greece/article/320285/thuma-apagogis-to-koritsaki-pou-vrethike-se-oikismo-tsigganon-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου