Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Αφού σκότωσαν τον πρατηριούχο στα Νέα Πλάγια, πήγαν να πιουν το ποτό τους…

Συνελήφθησαν οι δράστες που σκότωσαν εν ψυχρώ έναν 31χρονο πρατηριούχο στα Νέα Πλάγια χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr (διαβάστε και ΕΔΩ!) πρόκειται για δύο Αλβανούς υπηκόους 22 και 26 ετών.
Αν και η αστυνομία πίστευε ότι οι δράστες του φονικού θα έτρεχαν να κρυφτούν και να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, οι δύο αδίστακτοι νεαροί Αλβανοί εντοπίστηκαν σε μπαρ των Νέων Μουδανιών να πίνουν το ποτό τους…
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το  halkdikidikinews.gr οι δύο νεαροί Αλβανοί ήταν από νωρίς στα Νέα Πλάγια και έπιναν. Στη συνέχεια πήγαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου έδεσαν τον πρατηριούχο και όσους βρήκαν εκεί, σε μια μικρή αποθήκη. Ο άτυχος 31χρονος όμως λύθηκε και έτρεξε να τουςπρολάβει, όμως οι δράστες σήκωσαν το όπλο…
Από το πρατήριο πήραν 400 ευρώ…
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Αλβανοί κατευθύνθηκαν στα Νέα Μουδανιά και επέλεξαν να πιουν το ποτό τους σε …ροζ μπαρ της πόλης (!)
Η αστυνομία συνέλαβε αρχικά τον έναν από αυτούς, ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει. Ένα ανθρωποκυνηγητό ξεκίνησε μέσα στην πόλη των Ν.Μουδανιών για τη σύλληψή του.
Ο δεύτερος Αλβανός εντοπίστηκε να τρέχει ξυπόλητος μέσα στα Κοιμητήρια της πόλης και στη συνέχεια οι αστυνομικοί των συνέλαβαν. Οι δύο δράστες είχαν μια κυνηγητική καραμπίνα και ένα μαχαίρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr ο ένας εξ αυτών είχε ιστορικό στην αστυνομία με άλλες υποθέσεις. Από τις αστυνομικές αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δύο δράστες να εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες που σημειώθηκαν κατά το παρελθόν στην ίδια περιοχή.
Οργισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Ν.Πλαγίων και αναστάτωση επικρατεί στα χωριά της νότιας Καλαμαριάς, καθώς το χθεσινό φονικό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι κάτοικοι ζητούν καλύτερη αστυνόμευση και δηλώνουν ότι θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου