Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Αυτό είναι το ζευγάρι των Ρομά που παρουσιάζονταν ως γονείς της μικρής Μαρίας

20131021-181902.jpgΠροφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν η 40χρονη και ο 39χρονος, που εμφανίζονταν ως γονείς της μικρής Μαρίας, η οποία εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.
Το ζευγάρι των Ρομά κατηγορείται για απαγωγή ανηλίκου και για υφαρπαγή εγγράφων.
Στην απολογία του ο 39χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι όταν ο βούλγαρος Ρομά μαζί με τη φυσική μητέρα της μικρής παρουσιάστηκαν στην οικογένεια του προκειμένου να δώσουν το παιδί, ο ίδιος απουσίαζε και όταν 15 ημέρες μετά επέστρεψε, βρήκε το παιδί στο σπίτι.
Φέρεται επίσης να είπε ότι ο ίδιος, λόγω του βεβαρημένου ποινικού μητρώου που διατηρεί, δεν ήθελε να κρατήσουν τη μικρή, αλλά επέμενε η σύντροφός του.
Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του ζεύγους των Ρομά, δόθηκαν νωρίτερα στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τους:
-Σαλη Χρήστο του Γεωργίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε την 15/08/1974 στη Λάρισα, και τη
- Δημοπούλου Ελευθερία του Αργυρίου και της Σοφίας, η οποία γεννήθηκε την 22/06/1973 στα Τρίκαλα ή Σαλη Σελήνη του Παύλου και της Μαρίας, η οποία γεννήθηκε την 08/06/1972 στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», από την οδοντιατρική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το κορίτσι σήμερα το πρωί, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, φάνηκε ότι είναι μεταξύ πέντε και έξι ετών και όχι τεσσάρων, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου