Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Έκλεψε ο Ρόμπερτ Κένεντι τον εγκέφαλο του JFK;

Τον εγκέφαλο του δολοφονημένου προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι, φέρεται να έχει κλέψει ο αδελφός του Ρόμπερτ, σύμφωνα με το νέο βιβλίο του Τζέιμς Σουόνσον «End of Days: The Assassination of John F. Kennedy». Όπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας, ο αδελφός του JFK φέρεται να έκλεψε τον εγκέφαλο από τα Εθνικά Αρχεία. «Ένα μοναδικό, μακάβριο αντικείμενο λείπει από τη συλλογή των στοιχείων των Εθνικών Αρχείων: ο εγκέφαλος του προέδρου Κένεντι», γράφει ο Σουόνσον.
Σύμφωνα με τον συγγραφέα, μετά τη νεκροψία στον JFK, ο εγκέφαλος τοποθετήθηκε σε ειδικό δοχείο και φυλάχθηκε προσωρινά σε εγκαταστάσεις των Μυστικών Υπηρεσιών, προτού μεταφερθεί στα Εθνικά Αρχεία μαζί με άλλες ιατρικές αποδείξεις. «Τοποθετήθηκε σε ασφαλές δωμάτιο, το οποίο επέβλεπε η πρώην γραμματέας του Κένεντι, Έβελιν Λίνκολν», γράφει το βιβλίο. «Τον Οκτώβριο του 1966 (τρία χρόνια μετά τη δολοφονία) αποκάλυψαν ότι ο εγκέφαλος, η ιστολογική διαφάνεια και άλλα στοιχεία της νεκροψίας είχαν εξαφανιστεί και δεν έχουν εντοπιστεί από τότε», δήλωσε ο συγγραφέας στην New York Post.
«Τότε διατάχθηκε έρευνα από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Ράμσι Κλαρκ. Αν και δεν κατάφερε να ανακαλύψει τον εγκέφαλο, κατάφερε να αποκαλύψει στοιχεία που δείχνουν ότι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Ρόμπερτ Κένεντι, μαζί με τη βοηθό του Άντζι Νοβέλο, έκλεψαν το δοχείο», πρόσθεσε ο Σουόνσον. Η συνωμοσιολογία για το υποτιθέμενο γεγονός δίνει και παίρνει: Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ο εγκέφαλος εκλάπη προκειμένου να αποκρύψουν το γεγονός ότι ο Τζον Κένεντι πυροβολήθηκε από μπροστά, αντί από πίσω όπως λένε οι επίσημες εκδοχές. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Σουόνσον υποστηρίζει ότι ο Ρόμπερτ Κένεντι έκλεψε τον εγκέφαλο πιθανότατα για να καλύψει στοιχεία για την πραγματική αρρώστια του Τζον Φ. Κένεντι, καθώς και τον αριθμό, το είδος και τη φύση της φαρμακευτικής αγωγής που λάμβανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου