Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ο ΓΑΠ δίνει συμβουλές στους Αμερικανούς για τη χρεοκοπία

Ο Γ. Παπανδρέου βρήκε το ρόλο που του αξίζει. Δεν τον χώραγε το κοστούμι του Ελληνα πρωθυπουργού και πλέον είναι ο… παγκόσμιος σύμβουλος για θέματα χρεοκοπιών. Οπου υπάρχει πρόβλημα θα πρέπει να καλούν τον κολοσσό Γ. Παπανδρέου να δίνει συμβουλές.
Ειδικά μετά τη συνέντευξη που έδωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι, νομίζουμε ότι η καριέρα του θα εκτοξευτεί. Ερωτώμενος από τον δημοσιογράφο τι θα έπρεπε να γίνει στις ΗΠΑ με αφορμή τον δημοσιονομικό γκρεμό, ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι πρέπει να δοθεί ο λόγος στον αμερικανικό λαό, μέσω ενός… δημοψηφίσματος όπως προσπάθησε να κάνει ο ίδιος στην Ελλάδα. «Με τρελαίνετε κ. Πρωθυπουργέ. Ενα δημοψήφισμα θα ήταν η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι εδώ στις ΗΠΑ», του είπε ο δημοσιογράφος.
Πάντως, ο κ. Παπανδρέου θα μπορέσει να γραφτεί στα λεξικά όλου του κόσμου, δίπλα στο λήμμα «δημοψήφισμα». Μπορούμε πλέον να χρησιμοποιούμε τον όρο «δημοψήφισμα ΓΑΠ» όταν θέλουμε να μιλήσουμε για ένα τέτοιο θέμα. Εχει το κοπιράιτ και κανείς δεν μπορεί να τους το κλέψει.
Ε ρε τι είχαμε και τι χάσαμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου