Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

“Ιατρικό” τεστ ανίχνευσης ομοφυλοφίλων “ανακάλυψε” το Κουβέιτ για να τους απαγορεύει την είσοδο στην χώρα…

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, οι χώρες του Κόλπου θα εντοπίζουν τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες  με ειδική ιατρική εξέταση προκειμένου να τους απαγορεύουν την είσοδο στη χώρα τους.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι κυβερνήσεις του Μπαχρέιν, του Κουβέιτ, του Κατάρ , του Ομάν, της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στοχοποιούν τους ομοφυλόφιλους και όταν θα τους εντοπίζουν, θα τους δείχνουν την πόρτα... εξόδου!

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, εν έτει 2013, σε πέντε χώρες του πλανήτη- Ιράν, Σουδάν, Σαουδική Αραβία, Υεμένη και Μαυριτανία-  η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με θάνατο και σε 74 χώρες θεωρείται παράνομη.Την ίδια ώρα, μία γυναίκα ομοφυλόφιλη θεωρείται παράνομη σε 40 χώρες.

Η ιδέα της ιατρικής εξέτασης για τον εντοπισμό των γκέι ταξιδιωτών ήταν του διευθυντή δημόσιας υγείας του Κουβέιτ, Γιουσούφ Μίντκαρ.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα του Κουβέιτ «Al Rai», στα κέντρα διενεργούνται ιατρικοί έλεγχοι ρουτίνας σε μετανάστες.

«Εμείς θα λάβουμε πιο αυστηρά μέτρα που θα μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε τους ομοφυλόφιλους έτσι ώστε να τους εμποδίσουμε την είσοδό τους στο Κουβέιτ αλλά και τις υπόλοιπες χώρες του Κόλπου», δήλωσε ο Μίιντγκαρ.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/225071

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου