Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Το παραμύθι με το «μετριοπαθές Ισλάμ». «Νορβηγοί» μουσουλμάνοι συμφωνούν με το νόμο της Σαρία! (βίντεο)


Το 2007, όταν ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάνήρθε αντιμέτωπος με τη φράση «μετριοπαθές Ισλάμ», απάντησε κατά αυτόν τον τρόπο: "Αυτές οι περιγραφές είναι πολύ άσχημες, είναι προσβλητικές και μια προσβολή στη θρησκεία μας. Δεν υπάρχει μετριοπαθές και μη μετριοπαθές Ισλάμ. Το Ισλάμ είναι Ισλάμ και αυτό είναι όλο".

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια αίθουσα γεμάτη με νέους "Νορβηγούς", οι οποίοι φαίνεται να συμφωνούν πλήρως με τον Ερντογάν. Σε μια «Διάσκεψη για την Ειρήνη», όπως ονομάστηκε, στη Νορβηγία νωρίτερα αυτό το μήνα, όλοι αυτοί οι νεαροί μουσουλμάνοι, ύστερα από ερωτήματα του ομιλητή, ομόφωνα υποστήριξαν, δια της ανατάσεως των χειρών, την αυστηρή ερμηνεία της Σαρία, όπως τις προβλεπόμενες ποινές της (θάνατος, λιθοβολισμός) για την κλοπή, την μοιχεία, την ομοφυλοφιλία, κλπ. Την ίδια ώρα αρνήθηκαν ότι είναι "φανατικοί".


Δεν φαίνονται και τόσο «ενσωματωμένοι» στις ‘δυτικές’ πολυπολιτισμικές κοινωνίες, έτσι;

Κάποιος μοναχικός διαφωνών στην πρώτη σειρά – «άπιστος», ίσως; - αρνήθηκε να σηκώσει το χέρι του, όταν το υπόλοιπο ακροατήριο το έκανε. Λέτε να είναι στιγματισμένος τώρα;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου