Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πυρπόλησαν κουβούκλιο διοδίων στη Μαλακάσα!



Εξαγριωμένοι κάτοικοι που διαμαρτύρονταν για τις αυξήσεις στις τιμές διέλευσης - Άνοιξαν τις μπάρες και στα διόδια Αφιδνών - Κανονικά διεξάγεται τώρα η κυκλοφορία στην Εθνική οδό



Ένταση δημιουργήθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ στα νέα διόδια στον κόμβο Μαλακάσας, ενώ, εδώ και λίγη ώρα διαδηλωτές κρατούν ανοιχτά τα διόδια Αφιδνών, όπου τα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα, χωρίς να καταβάλουν αντίτιμο.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν περίπου 500 άτομα, κάτοικοι της περιοχής και μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», συγκεντρώθηκαν στον κόμβο της Μαλακάσας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση στο τέλος των διοδίων, αλλά για τη δημιουργία νέων διοδίων στις παράπλευρες εισόδους της εθνικής οδού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συγκεντρωθέντες έβαλαν φωτιά σε ένα λάστιχο αυτοκινήτου σε παράπλευρο δρόμο, ενώ προξένησαν φθορές σε ένα κουβούκλιο των διοδίων.

Οι συγκεντρωθέντες έκλεισαν συμβολικά για 10 λεπτά τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα διόδια Αφιδνών, όπου έχουν σηκώσει τις μπάρες επιτρέποντας έτσι στα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες όμως δεν έχουν επέμβει μέχρι στιγμής.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

http://www.protothema.gr/greece/article/351848/purpolisan-kouvouklio-diodion-sti-malakasa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου