Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Όχλος αριστερών και αντίφα επιτίθεται σε συγκέντρωση γονέων και παιδιών που διαμαρτύρονταν για το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία που μιλάει υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Η αστυνομία διέλυσε την συγκέντρωση των… γονέων

Περισσότεροι από 1.000 γονείς που αντιτίθενται στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επιδιώκει να εφαρμόσει«σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για τη διαφορετικότητα»συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν στη Βάδη-Βυρτεμβέργη στη Στουτγάρδη. Οι διαδηλωτές, που είχαν συγκεντρώσει και δεκάδες χιλιάδες ψήφους διαμαρτυρίας σε μια online αίτηση, δέχτηκαν ξαφνική επίθεση από «αντιφασίστες» τραμπούκους, ενώ η εικόνα που είχαν όλοι ήταν ότι η αστυνομία απέτυχε να προστατεύσει το θεμελιώδες δικαίωμα του συνέρχεσθαι των γονέων.
Η διαμαρτυρία μιας πλατφόρμας γονέων κατά του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος που συνέταξε η κυβέρνηση πράσινων και σοσιαλιστών στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, που επιδιώκει να εφαρμόσει «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για τη διαφορετικότητα» στα σχολεία, ήταν να διεξαχθεί στη Schlossplatz της Στουτγάρδης. Πάνω από 1000 γονείς μερικοί μαζί με τα παιδιά τους, ήρθαν για να εκφράσουν τον αντίθεσή τους στην προσπάθεια πρόωρης σεξουαλικοποίησης των παιδιών σχολικής ηλικίας.

Μετά από μια εκδήλωση στη Schlossplatz, η συγκέντρωση ήταν να μεταφερθεί στη Στουτγάρδη μέσα από μια εγκεκριμένη οδό, αλλά ένας όχλος βίαιων αριστερών και ‘antifa’ ομάδων είχε σχηματίσει μια αντι-διαδήλωση, βρίζοντας τους γονείς, ρίχνοντας βόμβες χρώματος και φυσικά επιτέθηκε στην ειρηνική ομάδα των γονέων.


 Πολλοί από τους γονείς με τα παιδιά τους γρήγορα εγκατέλειψαν την περιοχή, δεδομένου ότι δεν αισθανόταν πλέον ασφαλείς. Η αστυνομία κάλεσε τους γονείς να διαλύσουν το συλλαλητήριο, προκειμένου «να αποφευχθεί η κλιμάκωση»! Σημειωτέον ότι η ομάδα των ‘αντίφα’ δεν ήταν μεγάλη. Οι διοργανωτές της διαδήλωσης εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απουσία στήριξης από την αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ένα βασικό δικαίωμα, όπως το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, δεν προστατεύτηκε.

«Προφανώς, δεν περίμεναν μια τέτοια βίαιη αντι-διαδήλωση, παρότι είχαμε εκφράσει τις ανησυχίες μας εκ των προτέρων», είπε ο ένας από τους γονείς.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου