Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

"Η μαζική μετανάστευση είναι επιβλαβής, αλλά ποτέ δεν θα την σταματήσουμε", λέει ο Μπαρόζο


Οι ελίτ ηγέτες που προωθούν την παγκοσμιοποίηση θεωρούν ότι είμαστε ηλίθιοι. Νομίζουν ότι επειδή ελέγχουν τα media, τις τράπεζες και την πολιτική εξουσία, μας έχουν υπνωτίσει και μπορούν να χρησιμοποιούν την μαζική ψυχαγωγία, την μαζική παραπληροφόρηση και τα μαζικά εκπαιδευτικά προγράμματα ώστε κανένας να μην παρατηρήσει ότι βαδίζουμε σαν υπνοβάτες προς την φυλετική γενοκτονία και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο – ο μη εκλεγμένος επικεφαλής της ΕΕ – και πρώην μαρξιστής - αποφάσισε να εκπαιδεύσει εμάς του ‘αδαείς’ σχετικά με το γιατί χρειαζόμαστε περισσότερους μετανάστες.

Μιλώντας στο London School of Economics, στην κοιτίδα δηλ. του μαρξιστικού thank tank Fabian Society’, (που είχε ως "όραμα" την σταδιακή μετάβαση σε μια παγκόσμια σοσιαλιστική κυβέρνηση - για την ιδεολογική της μήτρα δες εδώ) - ο Μπαρόζο αναγνώρισε ότι η μαζική μετανάστευση έχει φέρει ''ακούσια πίεση'' στις δημόσιες υπηρεσίες και τις κοινότητες, αλλά στη συνέχεια χρησιμοποίησε το ατού της αντι – λευκής πολιτικής: την τακτική του φόβου για την οικονομία.


«Δεν μπορούμε να έχουμε μια ενιαία αγορά χωρίς την ελεύθερη κυκλοφορία των ευρωπαίων πολιτών», είπε ο Μπαρόζο.

Υπάρχει, όμως ένα πρόβλημα στην επιχειρηματολογία αυτή : Μπορούμε! Αυτό που μια ελεύθερη αγορά σημαίνει είναι η ελευθερία να εγκαταστήσεις μια επιχείρηση στα κράτη μέλη, να επενδύσεις το κεφάλαιό σου στα κράτη μέλη και να πωλήσεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στα κράτη μέλη.

Η Ιαπωνία είναι ένα καλό παράδειγμα μιας ομοιογενούς κοινωνίας που ακολουθεί την ελευθερία της προσφοράς και της ζήτησης (ελεύθερη αγορά) που ποτέ δεν έχει δεχτεί μια τεράστια εισροή μεταναστών. Έχουν ξένες εταιρείες και Ιάπωνες εργαζόμενους. Ο Barroso χρησιμοποιεί αυτό που είναι γνωστό ωςΔούρειος Ίππος.

Χρησιμοποιεί ένα κοινό φόβο – την κατάσταση της οικονομίας– για να προωθήσει ένα πρόγραμμα γενοκτονίας των λευκών κατοίκων της Ευρώπης.

Οι έρευνες κορυφαίων ακαδημαϊκών, όπως είναι ο Frank Salter, έχουν δείξει ότι η μαζική μετανάστευση είναι επιζήμια για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης (την οποία δεν εκπροσωπούν πλέον οι λεγόμενοι «αριστεροί») επειδή ασκεί καθοδική πίεση στους μισθούς.

Παρ’ όλα αυτά, η μαζική μετανάστευση δεν έχει σχέση με την οικονομία όπως θέλει να μας πει ο Μπαρόζο. Η απόδειξη : πολύ λίγοι, ή και καθόλου, Τσιγγάνοι από την Ρουμανία και τη Βουλγαρία που κατέκλυσαν εσχάτως την Μ. Βρετανία, (χωρίς ποτέ να ρωτηθεί ο βρετανικός λαός, ο οποίος όμως, πρέπει να τους αποδεχτεί), θα συμβάλουν στην υπέροχη ελεύθερη αγορά που οι ελίτ της ΕΕ όπως ο Μπαρόζο ισχυρίζονται ότι είναι ο λόγος πίσω από τη μαζική μετανάστευση.

Θυμόμαστε ότι ο πατέρας της ΕΕ υποστήριξε τη μαζική μετανάστευση ως τον τρόπο για τη δημιουργία μιας υβριδικής φυλής σκλάβων που θα υπηρετεί μια «πνευματική ελίτ» banksters, βιομηχάνων και ισχυρών οικογενειών.

Πρόκειται για τον Heinrich vonCoudenhove-Kalergi, ο οποίος στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus» δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς  Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων  που θα προέρχονται από επιμιξία και υποστηρίζει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της  Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη (δες εδώ).

Πόσοι λοιπόν, ακόμα θα πιστεύουν τα ψέματα του Barroso και των ομοίων του, που θέλουν να μας πουν ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τη μαζική μετανάστευση, εκτός από την γενοκτονία των λευκών;


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου