Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Βίαιη επίθεση όχλου φεμινιστριών υπέρ των αμβλώσεων σε Καθολικό ναό και πιστούς (video)

Το παρακάτω βίντεο από την Αργεντινή δείχνει έναν όχλο από έξαλλες και επιθετικές «φεμινίστριες» οι οποίες διαδηλώνουν για το "δικαίωμα στην έκτρωση" βανδαλίζοντας τον Καθεδρικό Ναό του Σαν Χουάν, χτυπώντας και βάφοντας με σπρέι την ομάδα των πιστών που ανέλαβε να περιφρουρήσει (παθητικά) τον ναό. Σύμφωνα με το InfoCatolica πολλές φώναζαν το σύνθημα "στην Καθολική εκκλησία που θέλει να μπει στα σεντόνια μας, λέμε πως είμαστε πόρνες, τραβεστί και λεσβίες. Νόμιμες εκτρώσεις σε κάθε νοσοκομείο τώρα"!
 

Οι γυναίκες, πολλές από αυτές με τόπλες, ρίχνουν σπρέι στα ρούχα και στα πρόσωπα των ανδρών και ζωγραφίζουν σβάστικες στο στήθος και στα μέτωπά τους, και ‘μουστάκια Χίτλερ’ στα πρόσωπά τους. Επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους μπροστά τους και πιέζουν τα στήθη τους στα πρόσωπά τους, ενώ όλο αυτό το διάστημα φωνάζουν «να πάρετε τα προσευχητάρια σας έξω από τις ωοθήκες μας». (Υπάρχει και άλλο βίντεο χωρίς ‘κοψίματα’, για όποιον θέλει, εδώ).
 
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ορισμένοι άνδρες φαίνεται να κλαίνε. Κανένας από αυτούς δεν ανταποδίδει στις προσβολές και στις επιθέσεις που δέχονται.
 
Αν και ο τόπος της διαμαρτυρίας ήταν το μπροστινό μέρος του καθεδρικού ναού, η InfoBae αναφέρει ότι ολόκληρη η πόλη γέμισε με γκράφιτι υπέρ των αμβλώσεων όσο και υβριστικά για τον Χριστό και την Καθολική εκκλησία.
 
Στο εσωτερικό του καθεδρικού ναού, βρίσκονταν 700 άτομα και προσεύχονταν με επικεφαλής τον επίσκοπο τους Mos. Alfonso Delgado.
Μετά από την αποτυχία τους να μπουν στο κτίριο, οι γυναίκες έκαψαν ένα ομοίωμα του Πάπα Φραγκίσκου.
Η επίθεση έλαβε χώρα στις Κυριακή 24 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Εθνικής Συνάντησης Γυναικών», στην οποία μαζεύονται κάθε χρόνο οι φεμινίστριες της Αργεντινής, υποστηρίζοντας τα «δικαιώματα των γυναικών».
 
Η αστυνομία είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι δεν ήταν σε θέση να παρέμβει, διότι «ήταν γυναίκες»!
 
Ο ιερέας της ενορίας π. Rómulo Campora, είπε στην εφημερίδα Diario de Cuyo ότι «το κάψιμο του ομοιώματος του Πάπα Φραγκίσκου αποτελεί αδίκημα, όχι μόνο κατά της Εκκλησίας, αλλά και κατά της Αργεντινής, επειδή ο Πάπας είναι Αργεντινός».
Επαινώντας τους άνδρες που υπερασπίστηκαν την εκκλησία, είπε : "Το San Juan αγαπά τον Θεό του, αγαπά την πίστη του, αγαπάει την οικογένειά του".
 
Μιλώντας για τις ζημιές που έγιναν στον καθεδρικό ναό κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «αν δεν σέβονται τη ζωή, δεν μπορούμε να περιμένουμε να σέβονται και τα κτίρια».
 
Πρέπει να σημειωθεί ότι η «Εθνική Συνάντηση Γυναικών», που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις της Αργεντινής,χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού ως εκδήλωση «κοινωνικού συμφέροντος»...
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ArgentinosAlerta.org, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φεμινίστριες προβαίνουν σε βία δημόσια κατά των εκκλησιών και των Καθολικών.
 
Στο παρελθόν, και άλλοι καθεδρικοί ναοί (Bariloche, Paraná καιPosadas) είχαν υποστεί ζημιές από αυτές τις ομάδες.
 
«Αυτές οι συναντήσεις των γυναικών αντιπροσωπεύουν την κουλτούρα του σήμερα που επιδιώκει να επιβάλει τους δικούς της κανόνες», αναφέρει η ιστοσελίδα.
 
«Από τη μια πλευρά, προσπαθούν να επιβάλουν πολιτική ατζένταπου οι διεθνείς οργανισμοί υπαγορεύουν: τον έλεγχο του πληθυσμού, την άμβλωση, την αντισύλληψη, την ομοφυλοφιλία. Από την άλλη πλευρά, γίνονται όλο και πιο βάρβαροι, με την πιο κυριολεκτική έννοια του όρου». 
 
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου