Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Τα διεθνή πρακτορεία σπάνε την ομερτά: Εισβολείς από την Τουρκία οι “εξεγερμένοι” της Συρίας!

Foreign jihadists use Turkish 'safe houses' to engage in Syrian conflictΦωτό: AFP

Το Γαλλικό πρακτορείο έσπασε την ομερτά για την γενοκτονία των Τούρκων στην Συρία και ακολούθησαν άλλα διεθνή πρακτορεία που ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό!

Αυτό που δεν έχει δει ακόμα η μειοδοτική ηγεσία του ΥΠΕΞ και κάτι πατριδοκάπηλοι που υμνούν τον ισλαμοφασίστα Ερντογάν και τους τσέτες του.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η δημοσιογραφική ομάδα εντόπισε σπίτια – στρατηγεία των ισλαμοφασιστών σφαγέων εντός του Τουρκικού εδάφους, τα οποία χρησιμοποιούνται ως ορμητήρια – στρατόπεδα από τους εισβολείς.

Και όμως, υπάρχουν ακόμα δυτικά μέσα όπως και Ελληνόφωνα που δεν αντιλαμβάνονται τα ξεκάθαρα λόγια του Ερντογάν για παγκόσμιο χαλιφάτο με την χρήση κάθε ισλαμιστή, κάθε “τεμένους” κάθε ψεύδους, προπαγάνδας, πετροδολαρίων και θηριωδιών.

Το πιο συγκλονιστικό, είναι πως πέραν από τις ορδές Τούρκων, Τσετσένων και Πακιστανών, υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι κυρίως από την Μ. Βρετανία!

ERNTOGAN MUSLIM BROTHERHOOD

Την ίδια στιγμή οι χώρες της Ευρώπης, πιεζόμενες από το χρήμα και τα ΜΜ”Ε” του Σόρος, δεν έχουν αναγνωρίσει τις ισλαμοφασιστικές γκρούπες που συνεργάζονται με την Αλ Κάιντα ως τρομοκρατικες οργανώσεις, γεγονός που έχει εξοργίσει πολλούς κύκλους.

Αυτοί οι φονιάδες λοιπόν, μπορούν να επιστρέφουν ανενόχλητοι στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αφού δεν υπάρχει το “δικαίωμα” παρακολούθησης τους από τις αρμόδιες αρχές.

Ένας ισλαμοφασίστας από την Γαλλία ανέφερε χαρακτηριστικά στο BBC: “Υπάρχουν χιλιάδες από εμάς, κυριολεκτικά από κάθε γωνιά του πλανήτη!”

Οι φονιάδες εισέρχονται στο Συριακό έδαφος για χτυπήματα – αστραπή όπου παραμένουν μία εως δύο ημέρες πριν επιστρέψουν στα στρατόπεδα τους στην Τουρκία.

Τις τελευταίες ημέρες, μετά τις σφαγές Σύριων αντικαθεστωτικών από τους ισλαμιστές, το παραμύθι που λεγόταν “Συριακός Ελευθεριακός Στρατός” βρίσκεται υπό διάλυση καθώς οι αχυράνθρωποι – αρχηγοί έχουν παραιτηθεί και πολλοί από τους αντικαθεστωτικούς έχουν προσχωρήσει στις τάξεις του Συριακού στρατού για να υπερασπίσουν την πατρίδα τους. Αυτή που πρόδωσαν για τα αργύρια του Σόρος, όπως ακριβώς γίνεται και στην Ελλάδα.Όλες οι ομάδες προερχόμενες από την Τουρκία έχουν ως μοναδικό σκοπό την δημιουργία ενός ισλαμικού κράτους στην Συρία, εξοντώνοντας κάθε φωνή αντίστασης αλλά κυρίως τους μη Σουνίτες.
Πλέον καθίσταται ξεκάθαρο πως όποιος πολιτικός από την Δύση υποστηρίζει τους σφαγείς, χρηματίζεται είτε από τα μαύρα ταμεία της Τουρκίας ή από την συμμορία του Σόρος. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τους ελληνόφωνους τσαρλατάνους του νεοφασιστικού τόξου, που αποδομεί συστηματικά την πατρίδα.

Voice of Russia, BBC, TASS, AFP

http://olympia.gr/2013/12/08/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου