Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

"Merry MultiCulti-mas"... Πώς η "διαφορετικότητα" καταστρέφει το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι



Πώς να καταστρέψεις ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρτι - Κάπου στις ΗΠΑ της «διαφορετικότητας» και σύντομα στην χώρα μας…
 
ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού
ΠΡΟΣ: Όλους του εργαζόμενους
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 1 Δεκεμβρίου 2013
ΘΕΜΑΔεξίωση Χριστουγεννιάτικου Πάρτι
 
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου, αρχίζοντας από το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Grill House.
 
Θα υπάρξει μπαρ και άφθονο ποτό ! Θα έχουμε μια μικρή μπάντα να παίζει παραδοσιακά κάλαντα ... νιώστε άνετα να τραγουδήστε κι εσείς! Και μην εκπλαγείτε αν ο διευθυντής μας εμφανιστεί ντυμένος ως Άγιος Βασίλης!
 
Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ανάψει στις 13:00. Οι ανταλλαγές δώρων μεταξύ των εργαζομένων μπορούν να γίνουν εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, κανένα δώρο δεν θα πρέπει να είναι άνω των 10 δολαρίων για να γίνει η αγορά ενός δώρου εύκολη για τις τσέπες όλων μας.
 
Αυτή θα είναι συνάντηση μόνο για τους εργαζόμενους!
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλός μας θα κάνει μια ειδική ανακοίνωση εκείνη τη στιγμή!
 
Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και την οικογένειά σας,
 
Patty
--------------------------
 
Υπόμνημα της εταιρείας
ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού
ΠΡΟΣ: Όλους τους εργαζόμενους
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 2 Δεκεμβρίου 2013
ΘΕΜΑ: Δεξίωση Γιορτινού Πάρτι
Σε καμία περίπτωση το χθεσινό σημείωμα δεν θέλησε να αποκλείσει τους Εβραίους υπαλλήλους μας. Αναγνωρίζουμε ότι η Χανουκά είναι μια σημαντική εορτή, η οποία συχνά συμπίπτει με τα Χριστούγεννα, αν και δυστυχώς όχι φέτος.
 
Έτσι, από τώρα και στο εξής, θα το λέμε «Γιορτινό Πάρτι». Η ίδια τακτική ισχύει και για τυχόν άλλους υπαλλήλους που δεν είναι χριστιανοί ή είναι άθεοι.
 
Δεν θα υπάρξει χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν ακουστούν κάλαντα.
 
Θα έχουμε άλλα είδη μουσικής για την απόλαυσή σας.
 
Χαρήκατε τώρα;
 
Καλές γιορτές σε εσάς και την οικογένειά σας,
 
Patty
------------------------
 
Υπόμνημα της εταιρείας
ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού
ΠΡΟΣ: Όλους τους εργαζόμενους
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 3 Δεκεμβρίου 2013
ΘΕΜΑ: Γιορτινό Πάρτι
Όσον αφορά το σημείωμα που έλαβα από ένα μέλος των Ανώνυμων Αλκοολικών (ΑΑ) που ζητάει έναν τραπέζι χωρίς ποτά, δεν έχετε υπογράψει το όνομά σας..
 
Είμαι στην ευχάριστη θέση να δεχτώ αυτό το αίτημα, αλλά αν βάλω ένα σημάδι σε ένα τραπέζι που θα λέει "AA Only", δεν θα είστε ανώνυμος πια. Πώς υποτίθεται ότι πρέπει να το χειριστώ;
 
Κάποιος να βοηθήσει;
 
Και συγγνώμη , αλλά ξεχάστε την ανταλλαγή δώρων, τα δώρα δεν επιτρέπονται καθώς τα μέλη της ένωσης των υπαλλήλων αισθάνονται ότι 10 δολάρια είναι πάρα πολλά χρήματα και τα στελέχη  πιστεύουν ότι 10 δολάρια είναι λίγο φτηνιάρικα.
 
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ : Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
 
Patty
 
-----------------------------
 
Υπόμνημα της εταιρείας
ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού
Προς: Όλους τους εργαζομένους
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4 Δεκεμβρίου 2013
ΘΕΜΑ: Γενικό Γιορτινό Πάρτι
Τι διαφορετική ομάδα που είμαστε ! Δεν είχα ιδέα ότι στις 20 του Δεκέμβρη ξεκινά ο μουσουλμανικός ιερός μήνας του Ραμαζανιού, που απαγορεύει το φαγητό και το ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 
Πάει το πάρτι! Σοβαρά τώρα, μπορούμε να κατανοήσουμε ότι ένα γεύμα σε αυτή την εποχή του έτους δεν μπορεί να είναι σύμφωνο με τις πεποιθήσεις των μουσουλμάνων εργαζομένων μας. Ίσως τοGrill House μπορεί να σας φυλάξει ένα γεύμα μέχρι το τέλος του πάρτι ή αλλιώς να σας το πακετάρει για να το πάρετε στο σπίτι. Κάνει αυτό;
 
Εν τω μεταξύ, έχω κανονίσει για τα μέλη που κάνουν δίαιτα να καθίσουν μακριά από τον μπουφέ με το επιδόρπιο, καθώς και έγκυες γυναίκες να κάτσουν σε τραπέζι που βρίσκεται πλησιέστερα προς τις τουαλέτες.
 
Οι ομοφυλόφιλοι επιτρέπεται να καθίσουν με τον σύντροφό τους. Οι λεσβίες δεν πρέπει να καθίσουν με τους gay, η κάθε ομάδα θα έχει το δικό της τραπέζι.
 
Ναι, θα κανονίσουμε να υπάρχουν λουλούδια στο τραπέζι των ομοφυλόφιλων.
 
Για τον υπάλληλο που ζητεί άδεια να φορέσει ρούχα γυναικεία, τοGrill House ζητά να μην επιτραπεί το ‘cross – dressing’, προφανώς λόγω των ανησυχιών για σύγχυση στις τουαλέτες. Λυπάμαι.
 
Θα έχουμε καθίσματα για τους κοντούς.
 
Λυπάμαι να αναφέρω ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ποσότητα του αλατιού που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων. Το Grill House προτείνει τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση να δοκιμάσουν μια μπουκιά πρώτα.
 
Θα υπάρχει φρούτα ​«χαμηλά σε σάκχαρα» σαν επιδόρπιο για τους διαβητικούς , αλλά το εστιατόριο δεν μπορεί να παρέχει "no sugar"επιδόρπια. Συγγνώμη!
 
Μήπως παρέλειψα τίποτα! ; ! ;
 
Patty
-------------------------
 
Υπόμνημα της εταιρείας
ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού
ΠΡΟΣ: Όλους τους γ…..ους εργαζόμενους
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 5 Δεκεμβρίου 2013
ΘΕΜΑ: Το ******  Γιορτινό Πάρτι
Τα "έχω πάρει" με τους χορτοφάγους! Εμείς θα κάνουμε αυτό το πάρτι στο Grill House είτε σας αρέσει είτε όχι, έτσι να πάτε να καθίσετε ήσυχα στο τραπέζι που είναι περισσότερο μακριά από το «ψητοπωλείο του θανάτου», όπως το χαρακτηρίσατε και να πάτε να φάτε στο ****** salad bar σας, τις οργανικές σας τομάτες.
 
Αλλά να ξέρετε, ότι και οι ντομάτες έχουν συναισθήματα. Θα ουρλιάζουν όταν τις κόβετε σε φέτες. Τι έχω ακούσει να ουρλιάζουν. Τις ακούω να ουρλιάζουν αυτή τη στιγμή!
 
Οι υπόλοιπες ***** ψωνάρες  μπορείτε να μου φιλήσετε τον **** Ελπίζω όλοι να έχετε τις πιο χάλια γιορτές!
Οδηγήστε μεθυσμένοι και άντε σκοτωθείτε,
 
Η ***** του *****!
------------------------
Υπόμνημα της εταιρείας
ΑΠΟ: Joan Bishop, Αναπληρώτρια Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 6 Δεκεμβρίου 2013
ΘΕΜΑ: Η Patty Lewis και το γιορτινό της πάρτι
Είμαι σίγουρη ότι μιλώ εκ μέρους όλων μας στο να ευχηθούμε στην Patty Lewis ταχεία ανάρρωση από τον πρόσφατο νευρικό κλονισμό της και θα συνεχίσω να διαβιβάζω τις κάρτες σας στην ψυχιατρική κλινική.
 
Εν τω μεταξύ, η διοίκηση αποφάσισε να ακυρώσει το Γιορτινό μας Πάρτι και να δώσουμε σε όλους το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου άδεια με πλήρεις αποδοχές.
 
Χαρούμενο το ό, τι να’ ναι!
 
Joan
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / (Μετ. από τα αγγλικά που το είδα εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου