Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Ρητορική μίσους με απειλές θανάτου κατά χριστιανών σε γνωστή ιστοσελίδα ομοφυλόφιλου «ακτιβιστή», μετά τα γεγονότα της Αργεντινής

ΚΟ: Συνέβη στις 2 Δεκεμβρίου 2013, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Εκεί είχαμε την γνωστή Βίαιη επίθεση όχλου φεμινιστριών υπέρ των αμβλώσεων σε Καθολικό ναό και πιστούς.

Τόσο το βίντεο όσο και η ιστορία διαδόθηκαν παντού, κυρίως μέσα από ανεξάρτητες διαδικτυακές φωνές. Άλλοι θαύμασαν την ψύχραιμη και «χριστιανική» στάση των νεαρών καθολικών που είχαν φτιάξει μια «ασπίδα προστασίας» γύρω από τον ναό, μπροστά από έναν μεγάλο όχλο ιδιαίτερα επιθετικών και προκλητικών «φεμινιστριών» και ομοφυλόφιλων γυναικών - που πιο πολύ έμοιαζαν με «δαιμονισμένες» παρά με «διαδηλώτριες υπέρ της άμβλωσης» - και άλλοι κατέκριναν την τόσο απαθή στάση των νέων που έμεναν απλώς να ψέλνουν και να προσεύχονται, την ώρα που τόπλες «φεμινίστριες» τους έριχναν σπρέι στα πρόσωπα και τους κακοποιούσαν σεξουαλικά. Η δε αστυνομία ήταν προκλητικά απούσα.
Φυσικά, η είδηση ελάχιστα παρουσιάστηκε στα media.Αναλογιστείτε μόνο πόσο θα είχε προβληθεί εάν μια ομάδα «ακραίων» χριστιανών είχε επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο σε ομάδα «φεμινιστριών». Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να καταγγείλουν όλοι(για 68η φορά το τελευταίο 3ήμερο..) την «μισαλλοδοξία» και τον «ρατσισμό». Τώρα όμως σιωπή.

Την ίδια ώρα στην πατρίδα μας αρκετοί - οι περισσότεροι – συνεχίζουν να θεωρούν τους ομοφυλόφιλους μια «ευπαθή ομάδα» που - σχεδόν - διώκεται και σίγουρα στιγματίζεται από «κακούς», «αναχρονιστικούς» και «μισαλλόδοξους» χριστιανούς και για αυτό απαιτείται να προστατευτούν τα «δικαιώματά τους» και να ψηφιστούν σκληροί «αντιρατσιστικοί νόμοι» που θα ποινικοποιούν την «ομοφοβία». Στην «Δύση» όμως τα πράγματα εδώ και καιρό έχουν αλλάξει με επιθέσεις όχλων, βανδαλισμούς μέχρι και δολοφονικές απόπειρες κατά εκκλησιών και χριστιανικών ομάδων από τη μία και βιομηχανία αγωγών και μηνύσεων από ομοφυλόφιλους σε χριστιανούς από την άλλη. Είναι θέμα χρόνου να δούμε ίδια φαινόμενα και στην Ελλάδα. Τότε είναι σίγουρο ότι, όπως και στην «προοδευτική Δύση», έτσι και εδώ, ταmedia θα σιγήσουν.
Σε μια εποχή που ποινικοποιείται ο «ρατσιστικός λόγος» και η «ρητορική μίσους», και που παρακολουθούνται ακόμα και σχόλια σε μπλογκς και φόρουμς, φαίνεται για μια ακόμα φορά το υποκριτικό πρόσωπο του συστήματος, όταν αφήνονται ελεύθερα άρθρα, απόψεις και σχόλια γεμάτα μίσος για τους χριστιανούς. Έτσι στο βραβευμένο (από ομοφυλοφιλικές οργανώσεις) blog ενός πολύ γνωστού Αμερικάνου ομοφυλόφιλου (με σαδομαζοχιστικές τάσεις) ακτιβιστή, το “JoeMyGod”, παρουσιάστηκαν σχόλια από αναγνώστες θανατηφόρου αντιχριστιανικού μίσους και προτροπές για ανατινάξεις εκκλησιών, ευνουχισμούς και δολοφονίες χριστιανών!

Ενώ ο διαχειριστής του blogJoe Jervis, αρνήθηκε να καταγγείλει τα καθαρά «εγκλήματα μίσους» της Αργεντινής, τουλάχιστον με δυσφορία παραδέχθηκε: «Πραγματικά δεν μπορώ να δω πώς αυτό προωθεί τον αγώνα για το δικαίωμα στην έκτρωση».

Ωστόσο, ο Jervis, του οποίου τοblog έχει μια μακρά ιστορία αντι - χριστιανικού εξτρεμισμού και ρητορικής βίας, επέτρεψε αρκετούς από τους τακτικούς αναγνώστες του όχι μόνο να υποστηρίζουν τις επιθέσεις, αλλά και να καλούν για μια κλιμάκωση της αντιχριστιανικής βίας, μέχρι και με βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες καιφόνους χριστιανών στις ΗΠΑ.

Ένας "mike moore" λοιπόν, γράφει: «Μπράβο! Εύχομαι αυτό να συνέβαινε όλη την ώρα, ιδιαίτερα εδώ στις ΗΠΑ ... Είναι καιρός οι γυναίκες να αντιδράσουν βίαια στην άρνηση ελέγχου των γεννήσεων».

Ο "Jeff Chang" προσφέρει συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς πρέπει να είναι αυτή η βία: «Τι θα λέγατε για την καταστροφή του καταπιεστικού καθεστώτος της εκκλησίας; Για το σκοπό αυτό θα υποστηρίζατε τον βομβαρδισμό μιας εκκλησίας; Τι θα λέγατε για την απομάκρυνση του κλήρου από την εξουσία; Ίσως μια εξαιρετικά ριζοσπαστική ομάδα κρούσης μπορεί να χρησιμοποιήσει σωλήνες μολύβδου και να σκοτώσει τους κληρικούς. Τι λέτε για τη δημιουργία ΦΟΒΟΥ σε όλους τους αρσενικούς Καθολικούς; Μια βόμβα κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους θα μπορούσε να λειτουργήσει. Θα το υποστηρίζατε αυτό;»

Ο ‘Chang’ απάντησε στη συνέχεια στις δικές του ερωτήσεις : «Σε ό, τι αφορά εμένα, αυτά τα ημι-θρησκευτικά, υποκριτικά καθάρματα πρέπει να ευνουχιστούν στα σκαλιά του καθεδρικού ναού που με τόσο στόμφο ανέλαβαν να ‘προστατεύσουν’. Αυτό είναι σωστό. Θα πρέπει να απαλλαγούμε από όλους αυτούς μονομιάς. Λέω να τους ανατινάξουμε στην επόμενη συνάντησή τους».

Ο “Hands off my uteris!!” συμφώνησε : «Θα πρέπει να καεί η γ…η τους εκκλησία!»

Το ίδιο και ο "Rolf": «Ήταν τυχεροί που δεν άρχισαν να τους ευνουχίζουν».

Ο "Seamus Ruah" δικαιολογεί τη βία και τη σεξουαλική κακοποίηση, κάνοντας σύγκριση με τις βίαιες ταραχές τουStonewall το 1969 και την απαρχή του όλο και πιο επιθετικού κινήματος για "τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων": «Όταν πιέζετε ένα τμήμα του πληθυσμού πολύ, έχουν την τάση να αντεπιτεθούν. / Stonewall». 

Παρόμοια επίθεση έγινε το 1989 στο φημισμένο καθεδρικό ναό Αγίου Πατρικίου της Νέας Υόρκης, όταν εκατοντάδες «γκέι» ακτιβιστές εισέβαλαν στην εκκλησία τρομοκρατώντας τους ενορίτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Ο "BudClark" το υπενθυμίζει : «Είχα ένα πρόβλημα με την ‘Die-In’ ενέργεια του Act Upστη μέση τη λειτουργίας στο καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου στη Νέα Υόρκη», έγραψε. «Τώρα δεν έχω. Στην Καθολική Ιεραρχία αξίζουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της φυλακής».

Ο “Vel” είχε μια πρόταση για τους Χριστιανούς και τους «συντηρητικούς»: «Ελπίζω ότι οι δεξιοί να έρχονται εδώ και να λάβουν υπόψη τους τα σχόλια αυτά ... το να επιτίθεσαι και να ταπεινώνεις άτομα είναι εντάξει, αν γίνεται για το σωστό πολιτικό σκοπό. Έτσι, οι δεξιοί ας τα σημειώσουν όλα αυτά. ...»

Όμως ο “zhera” ανησυχεί:  «Το μόνο πρόβλημα που έχω με αυτό το βίντεο είναι ότι οι καθολικοί είναι πλέον σε θέση να το χρησιμοποιήσουν ως απόδειξη για το ότι είναι τα θύματα».

Φανταστείτε μόνο να υπήρχαν ανάλογα σχόλια για «μετανάστες», «μουσουλμάνους», «Εβραίους», «μαύρους», «ρομά», «ομοφυλόφιλους» και λοιπές «ευπαθείς ομάδες», σε κάποια «ακροδεξιά» ιστοσελίδα.

Βλέπετε, κανείς σε αυτόν τον «δίκαιο κόσμο» μας δεν δικαιούται να αλλάζει τους ρόλους «θύματος» και «θύτη» που καθημερινά προβάλλονται στις αποχαυνωμένες μάζες. Οι δε χριστιανοί παγκοσμίως, μοιάζουν να βολεύονται με την ιδεολογία του «σφάξε με αγά μου να αγιάσω».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου