Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΣΥΛΟ, ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!! Ποια καθάρματα δίνουν άσυλο σε ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ;

20131215-204019.jpg
ΟΥΤΕ γι’ αυτούς τους δύστυχους μετανάστες θα δειτε κάποιο δάκρυ απο τους επαγγελματίες ευαίσθητους ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Που εξυπηρετεί αφάνταστα αυτούς που θησαυρίζουν απο την θηριωδία…
Να βρεθούν άμεσα όσοι υπέγραψαν τις άδειες παραμονής των πακιστανικων καθαρματων που μαλιστα τουλάχιστον δυο απο αυτούς φαινεται να έχουν καθεστώς ασύλου!
Εδω λοιπον ειναι ξεκάθαρο ότι το κύκλωμα που προμήθευσε σε αυτα τα κτήνη τις άδειες παραμονής, ειναι συνεργοι σε δουλεμπόριο! Παίρνουν μαυρο χρημα από τον βασανισμό, την εκμετάλλευση και την δολοφονία δύστυχων προσφύγων. ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ!
Αθλια καθάρματα που μετέτρεψαν την κοιτίδα ανθρωπισμού και ελευθερίας σε θέατρο ανθρωπιστικής καταστροφής! Μετέτρεψαν την Πνύκα σε Μαρακές.
Μονο ισόβια γι’ αυτούς τους προδοτες.
Διαβάστε επισης: ΕΛΛΑΔΑ 2013: ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Αντιμέτωπη με μία σκληρή υπόθεση εκμετάλλευσης ανθρώπων βρέθηκε η Αστυνομία. Συγκεκριμένα, σπείρα δουλεμπόρων που αποτελείτο από άτομα πακιστανικής υπηκοότητας, κρατούσε αλυσοδεμένους 10 Σύρους μετανάστες, στο Κορωπί, τους οποίους
άφηναν νηστικούς και χωρίς νερό και τους βασάνιζαν, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από τους συγγενείς τους.
Η σπείρα εξαρθρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Κορωπίου και Ομάδες ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι, μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν τέσσερις Πακιστανούς, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί τους.Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο,
πληροφορήθηκαν τι συνέβαινε, όταν δύο από τους φυλακισμένους μετανάστες κατάφεραν να σπάσουν τις αλυσίδες τους και έτρεξαν αμέσως στην Αστυνομία, όπου ζήτησαν βοήθεια.
Όπως έγινε γνωστό, το κύκλωμα δραστηριοποιείτο συστηματικά στην αρπαγή και στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, τους οποίους «φυλάκιζαν» και με χρήση βίας τους εξανάγκαζαν να τους καταβάλλουν χρήματα. Ειδικότερα, προ ημερών μέλη της σπείρας προσέγγισαν τους 10 υπηκόους Συρίας και συμφώνησαν να τους προωθήσουν παράνομα στην Ιταλία, έναντι της χρηματικής αμοιβής των 2.000-3.000 έκαστος. Στις 12 Δεκεμβρίου, τους παρέλαβαν από διάφορα σημεία του κέντρου των Αθηνών και τους μετέφεραν σε σπίτι στο Κορωπί.
Εκεί τους έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με αλυσίδες, τους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και τα χρήματα που είχαν και στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας και με συνεχείς απειλές για τη ζωή τους, τους εξανάγκαζαν να επικοινωνούν με συγγενικά τους πρόσωπα, προκειμένου αυτά να καταβάλουν το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό. Κατά τη διάρκεια της ομηρίας, οι συνθήκες κράτησής τους ήταν απάνθρωπες με συνεχείς ξυλοδαρμούς και ελάχιστη παροχή τροφής και νερού.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σπίτι στο Κορωπί, μετά την καταγγελία των δύο που απελευθερώθηκαν, βρήκαν αλυσοδεμένους τους άλλους οκτώ υπηκόους Συρίας και τους απελευθέρωσαν. Στη συνέχεια συνέλαβαν τους τέσσερις υπηκόους Πακιστάν. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, της ληστείας, της βαριάς σωματικής βλάβης και της παράβασης των νόμων «περί οργανωμένου εγκλήματος» και «περί αλλοδαπών» και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πληροφορίες απο το sibylla.gr

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου