Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΣΥΡΙΑ: Μια μοναχή καταγγέλει πως η Δύση, αντί να δεχτεί τους διωκόμενους χριστιανούς, γεμίζει με «πρόσφυγες» μουσουλμάνους διώκτες! Ο σκοτεινός ρόλος του ΟΗΕ (video)


Η αδελφή Hatune Dogan είναι μια συρο-ορθόδοξη μοναχή. Γεννήθηκε στην Τουρκία, αλλά η οικογένειά της κατέφυγε στη Γερμανία για να αποφύγει τις διώξεις. Σήμερα το έργο της είναι να βοηθάει διωκόμενους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή.


Δείτε το βίντεο:


Μετάφραση:

- Πρόσφατα σε έναν από τους φίλους μου στη Σουηδία, τον Michael Hess επιβλήθηκε από το δικαστήριο πρόστιμο ύψους 5.000 € επειδή έγραψε σε ένα δικτυακό τόπο αυτά τα λόγια: «Πότε θα καταλάβετε εσείς οι δημοσιογράφοι ότι ο βιασμός έχει τις ρίζες του στην ισλαμική κουλτούρα και χρησιμοποιείται κατά των γυναικών που αρνούνται να ακολουθήσουν το Ισλάμ;» Αδελφή Hatune, έχετε βιώσει αυτό το πρόβλημα πάρα πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έργου σας στη Μέση Ανατολή. Έτσι, τι θα λέγατε στο δικαστήριο αν ήσασταν εκεί για να υπερασπιστείτε τον κ. Hess;

- Εάν το δικαστήριο επιδίκασε το πρόστιμο αυτό, είναι πραγματικά λάθος. Είναι εντελώς, εντελώς λάθος, γιατί ο κ. Hess είπε την αλήθεια. Και λίγα είπε. Έχω εμπειρία με χριστιανές γυναίκες και κορίτσια από το Ιράκ, 218 που απήχθησαν βιάστηκαν και κακοποιήθηκαν. Έπρεπε να πληρωθούν λύτρα και μερικές από αυτές ακρωτηριάστηκαν. Πήγα στην Αίγυπτο περίπου την ίδια εποχή και πήρα συνέντευξη από 132 κορίτσια. Νεαρά κορίτσια μεταξύ των ηλικιών 11 και 15 ετών. Αυτό ήταν το ανώτατο όριο ηλικίας. Και από αυτές μόνο τις 2 δεν είχαν αγγίξει, κακοποιήσει ή είχαν κάνει περιτομή ή κάτι τέτοιο. Αν τις μετρήσω όλες μαζί, υπάρχουν πάνω από 500 κοπέλες που γνωρίζω προσωπικά και είδα, ότι είχαν βιαστεί. Πώς μπορεί το δικαστήριο να τιμωρεί κάποιον επειδή λέει την αλήθεια; Δεν είναι πολλά αυτά που είπε, είναι η μισή αλήθεια. Οι Σουηδοί ανοίγουν την πόρτα τους για όλους. Αυτό είναι λάθος! Θα πρέπει να ανοίξουν την πόρτα μόνο για τους διωκόμενους. Όχι για εκείνους που τους αρέσει να πάνε εκεί και αργότερα να γίνουν ο τρόμος ΤΟΥΣ. Θα πρέπει να ελέγξουν, «Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος;» Αυτό είναι σημαντικό, και όχι μόνο για τη Σουηδία, αλλά και για όλες τις χώρες. Οι ευρωπαϊκές χώρες ή οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού, αν δουν ότι αυτοί οι άνθρωποι καταπατούν το δίκαιο της χώρας αυτής, εφόσον παραβιάζουν τα δικαιώματα των ανθρώπων και δεν υπακούν, πρέπει να τους στέλνουν άμεσα πίσω στην πατρίδα τους. Δεν έχουν τίποτα να βρουν εδώ. Επειδή έρχονται εδώ με την αποστολή να φυτέψουν την ισλαμική θρησκεία εδώ, μέσα από τα σχολεία Κορανίου, μέσα από την ιδεολογία και αργότερα - όχι κατ’ ανάγκη με τα όπλα - αλλά επειδή ο κάθε μουσουλμάνος μπορεί να έχει ίσως δέκα γυναίκες και 60 παιδιά και οι Σουηδοί ή οι Γερμανοί να έχουν 1 ή 0 ή 2 παιδιά κατ’ ανώτατο όριο. Αυτόματα θα κυβερνήσουν εδώ με την μήτρα τους, ακριβώς όπως ο Ερντογάν είπε.

- Όπως είπε κάποτε ο Καντάφι.

- Ναι, το ίδιο. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο λαός της Σουηδίας, το Σουηδικό κοινοβούλιο, οι Σουηδοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι πρέπει να μιλήσουν ανοιχτά γι’ αυτό χωρίς δισταγμό. Να είναι ειλικρινείς και να είναι αληθινοί. Και μόνο η αλήθεια μπορεί να σε σώσει.

- Νωρίτερα, σε μια συνέντευξη με τον Michael Stürzenberger, κάνατε κάποιες ισχυρές επικρίσεις για τον τρόπο που χειρίζεται ο ΟΗΕ τα προβλήματα των χριστιανών προσφύγων στη Μέση Ανατολή. Μεταξύ άλλων είπατε, ότι «Στους διώκτες δίδεται καταφύγιο, ενώ οι διωκόμενοι πρέπει να μείνουν εδώ». Θα μπορούσατε να μιλήσετε λίγο περισσότερο γι’ αυτό, επειδή αυτό ακούγεται πολύ ενδιαφέρον;

- Ναι, στη Μέση Ανατολή, μπορείς να δωροδοκήσεις ανθρώπους με ένα μικρό χρηματικό ποσό και παίρνεις ό, τι θέλεις. Και οι εργαζόμενοι στα Ηνωμένα Έθνη, είναι ως επί το πλείστον μουσουλμάνες γυναίκες. Έτσι, όταν κάποιος χριστιανός που διώκεται με την οικογένειά του ή τη σύζυγό του πάει εκεί, λέγοντας την ιστορία του για τις διώξεις, οι κυρίες αυτές που τον ακούνε, είναι μουσουλμάνες και του λένε «ναι, ναι, φυσικά θα κάνουμε κάτι» και το άτομο αυτό αισθάνεται ότι σύντομα θα φύγει από εδώ και θα σώσει τη ζωή την δική του και των παιδιών του. Το πιστεύει. Αλλά Όχι. Αφού βγει έξω από την πόρτα θα ρίξουν όλα τα χαρτιά του στα σκουπίδια, επειδή είναι Χριστιανός. Και γιατί λέει τι του έκαναν οι μουσουλμάνοι και δεν θέλουν αυτό να δημοσιευθεί. Δεύτερον, θα κάνουν μια σύσταση, για να πάρει κάποιος μια βίζα από το εξωτερικό. Και αν του δοθεί η δυνατότητα, τότε αυτοί οι υπάλληλοι κάνουν χρήση της δυνατότητας να δοθούν χαρτιά για να βγάλουν χρήματα από την πώλησή τους. Έτσι, ένας μουσουλμάνος ή μια μουσουλμανική οικογένεια μπορεί να έρθει. Έτσι, ένας διώκτης μπορεί να βγει από τη χώρα του με αυτή τη δυνατότητα. Και ο διωκόμενος θα εξακολουθεί να παραμένει εκεί.

- Σύμφωνα με τους επίσημους αριθμούς το σουηδικό κράτος πληρώνει περίπου 200.000 ευρώ ετησίως για έναν νεαρό Σύριο πρόσφυγα που έρχεται στη Σουηδία. Και ο ίδιος έχει πληρώσει περίπου 10.000 ευρώ για να φτάσει εκεί. Αν τα χρήματα αυτά, τα 200.000 ευρώ, δίδονταν στο Ίδρυμα Hatune, πόσοι άνθρωποι θα μπορούσαν να βοηθηθούν σε ένα χρόνο;

- Ω, χιλιάδες! Χιλιάδες άνθρωποι θα μπορούσαν να βοηθηθούν.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου