Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΣΟΥΔΑΝ: Μια ημέρα μετά την απελευθέρωσή της συνέλαβαν ξανά την χριστιανή μητέρα και την οικογένειά της!



Μία ημέρα μετά από την απελευθέρωση από τη φυλακή, η Meriam Ibrahim  συνελήφθη και πάλι, την ώρα που επιχειρούσε να φύγει από το Σουδάν, αναφέρουν πολλές πηγές ειδήσεων.

Επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, το BBC ανέφερε: «Περίπου 40 πράκτορες της ασφάλειας κράτησαν την κα Ibrahim – μαζί με τον σύζυγό της Daniel Wani και τους δύο τους γιούς - στο αεροδρόμιο, δήλωσαν οι πηγές».

Το Bloomberg ανέφερε ότι η Ibrahim και η οικογένειά της επιχειρούσαν να πάρουν ένα αεροπλάνο για να φύγουν από τη χώρα. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την Tina Ramirez, πρόεδρο της Hardwired Inc, μιας μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης που παρέχει νομική κατάρτιση σε νέους ανθρώπους, για να υποστηρίξουν την ελευθερία της συνείδησης και της πίστης. Έχει νομικές επαφές στοΣουδάν και αλλού.

Η βρετανική Daily Mail ανέφερε ότι σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιμπραήμ, Shareif Ali Shareif, οι δυνάμεις εθνικής ασφάλειας κρατούν όλη την οικογένεια.

«Τα παιδιά είναι με την Meriam. Συνελήφθησαν, και αυτά», ανέφερε ο Shareif. «Δεν έχουμε καμία πληροφορία για το τι κατηγορίες αντιμετωπίζουν. Όμως, οι δυνάμεις της Εθνικής Ασφαλείας δεν μπορούν να την φέρουν στο δικαστήριο. Αυτή δεν είναι μια ποινική υπόθεση, πρόκειται για ένα θέμα εθνικής ασφάλειας».

Διαμαρτυρία για την Μύριαμ στην Ισπανία

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου