Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Φρίκη στην Κρήτη από τον Πακιστανό δολοφόνο με τον μπαλτά

Πριν κατακρεουργήσει τον 54χρονο ομοεθνή του αποπειράθηκε να βιάσει μία 40χρονη Ελληνίδα – Από εκεί θολωμένος  μπήκε στην ταβέρνα και σκόρπισε τον τρόμο – Σε σοβαρή κατάσταση ο 50χρονος Έλληνας που του άνοιξε το κεφάλι με τρία χτυπήματα – Έψαχνε και για νέο θύμα – Τέλος στη δράση του έβαλε αστυνομικός που τον αφόπλισε και τον συνέλαβε πριν γίνει και άλλο κακό

Απαθής και αδίστακτος φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να ήταν ο 25χρονος Πακιστανός που αιματοκύλησε το βράδυ του Σαββάτου την Ιεράπετρα, αφήνοντας πίσω του έναν νεκρό, ένα σοβαρά τραυματισμένο και όλη την περιοχή σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η δράση του ξεκίνησε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, όταν, εκμεταλλευόμενος την απουσία ιδιοκτήτη θερμοκηπίου στην περιοχή της Γρα Λυγιάς, όπου εργαζόταν, επιχείρησε να βιάσει τη 40χρονη γυναίκα του! Εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να του ξεφύγει. Πριν προλάβει να ενημερώσει τον σύζυγό της, ωστόσο, ο 25χρονος είχε ήδη απομακρυνθεί και ήταν έτοιμος για όλα.

Πώς έγινε το φονικό

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ και έπειτα από την απόπειρα βιασμού, όπου ο 25χρονος αλλοδαπός δεν πήρε αυτό που ήθελε, κρατώντας ένα μπαλτά στο χέρι εμφανίστηκε στην παραλία της Ιεράπετρας και ήταν αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για όλα. Έτοιμος να βάψει τα χέρια του με αίμα πήγε στην ταβέρνα του 54χρονου ομοεθνή του με τον οποίο -όπως λένε οι πληροφορίες- είχε οικονομικές διαφορές και τον κατακρεούργησε! Όμως, η φονική του δράση δεν σταμάτησε εκεί.

Στη συνέχεια αναζήτησε τον 50χρονο Έλληνα, που μαζί με την οικογένειά του γευμάτιζαν στην ίδια ταβέρνα, και μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της κόρης του άρχισε να τον χτυπάει με μανία στο κεφάλι με τον μπαλτά. Όλοι είχαν παγώσει. Όμως, η κόρη του 50χρονου βλέποντας τον πατέρα της να δέχεται ανελέητα την οργή του Πακιστανού, χωρίς να σκεφθεί ότι κινδυνεύει και η δική της ζωή και δρώντας ενστικτωδώς σηκώθηκε και άρχισε να σπρώχνει τον δολοφόνο. Τότε, ο δράστης έφυγε τρέχοντας αφήνοντας πίσω τον 50χρονο αιμόφυρτο, με τρία χτυπήματα με μπαλτά στο κεφάλι.  Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Και σε αυτή την περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οικονομικές διαφορές ήταν η αφορμή.

Το αμόκ του Πακιστανού, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί καθώς φεύγοντας από την ταβέρνα ο Πακιστανός πήγε προς το αστυνομικό τμήμα και άρχισε να χτυπάει με το μπαλτά του ένα περιπολικό, ψάχνοντας ίσως για το επόμενο του θύμα.

Ένας αστυνομικός που τον αντιλήφθηκε, τον ακινητοποίησε, τον αφόπλισε και τον συνέλαβε, δίνοντας έτσι τέλος στη φονική δράση του αλλοδαπού.

Πηγή: cretapost.grcretalive.gr

http://www.protothema.gr/greece/article/387306/friki-stin-kriti-apo-ton-pakistano-dolofono-me-ton-balta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου