Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Οι ισλαμοφασίστες ομολογούν: Στόχος η Ελλάδα! Δημοσίευμα φωτιά σε τουρκική εφημερίδα

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ… «ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΏΝ

 Ο χάρτης

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένας πραγματικά αποκαλυπτικός αλλά και εκπληκτικός χάρτης της οργάνωσης των Τζιχαντιστών που τελευταία έχουν ταράξει την διεθνή επικαιρότητα με την κατάληψη της ιρακινής πόλης Μοσούλης και την προέλαση τους προς την Βαγδάτη, κυριολεκτικά βάζει «φωτιά» καθώς στην προσδοκώμενη ισλαμική αυτοκρατορία, που είναι και ο τελικός του στόχος, συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας, η Ελλάδα!

Ο εκπληκτικός αυτός χάρτης, (που δημοσιεύτηκε στην τουρκική εφημερίδα Vatan), που φανερώνει τις πραγματικές προθέσεις των ισλαμιστών Τζιχαντιστών τους οποίους σημειωτέον βοήθησαν στην άνδρωση τους χώρες όπως η Τουρκία, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία, ενώ για πολλούς και οι ΗΠΑ συνετέλεσαν…

στην ενδυνάμωση τους, περιλαμβάνει εκτός από την χώρα μας όλα τα βαλκανικά κράτη μέχρι την κεντρική Ευρώπη, δηλαδή τις χώρες όπου είχε καταλάβει η Οθωμανική αυτοκρατορία. Πέραν τούτων όμως, ο χάρτης περιλαμβάνει στη μελλοντική αυτοκρατορία των φανατικών ισλαμιστών, όπου θα εγκαθιδρύσει όπως ευαγγελίζονται τον νόμο της Σαρία και εδάφη της παλιάς αραβικής επέκτασης, όπως η Ισπανία, η βόρειος Αφρική, μέχρι την μουσουλμανική κεντρική Αφρική, ο Καύκασος και η Κριμαία, που πρόσφατα απασχόλησε τη διεθνή επικαιρότητα με την ένωση της με τη Ρωσία, καθώς και την Κεντρική Ασία, δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος της Ευρασίας. Όπως φαίνεται από τον χάρτη αυτό, οι Τζιχαντιστές προσδοκούν να ελέγξουν εκτός των άλλων και όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της κεντρικής Ασίας και έτσι να καταστούν μια παγκόσμια οικονομική δύναμη που θα επιβάλει τελικά σε όλο τον κόσμο τον νόμο της μουσουλμανικής Σαρίας.

Όλα αυτά που για πολλούς πριν από λίγο καιρό θα αποτελούσαν ανέκδοτο, μετά τα τελευταία γεγονότα στο Ιράκ αναδεικνύουν την σοβαρότητα της όλης κατάστασης και τους κινδύνους που περιλαμβάνει η προέλαση των Τζιχαντιστών προς νότο και Ανατολάς, βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά σε μια σειρά κρατών της περιοχής απειλώντας ακόμα και την διεθνή ειρήνη. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα για άλλη μια φορά τα ολέθρια λάθη της αμερικανικής αλλά και της τουρκικής εξωτερικής πολίτικης, που στοχεύοντας στην ανατροπή του ηγέτη της Συρίας προσδοκώντας να ελέγξουν τους ενεργειακούς αγωγούς της Μέσης Ανατολής, στήριξαν και ενίσχυσαν κυριολεκτικά ένα τέρας, που τώρα δείχνει τα δόντια του προς όλες τις πλευρές, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τις γενικότερες εξελίξεις σε ένα ούτος η άλλως εύφλεκτο πεδίο.

Οι κίνδυνοι από αυτή την ισλαμική επέλαση και οι σπίθες μιας τεράστιας φωτιάς που έχει ανάψει στην Μέση Ανατολή, να μην αμφιβάλουμε ότι μπορεί αύριο να επεκταθούν και προς την δική μας πλευρά. Η ύπαρξη στην χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων φανατικών μουσουλμάνων που είναι επιρρεπείς στα κηρύγματα των Τζιχαντιστών, δείχνει το πόσο εγκληματική και αντεθνική ήταν η πολιτική έναντι της λαθρομετανάστευσης που ασκήθηκε επί δεκαετίες από τις ελληνικές κυβερνήσεις που μόνο τα εθνικά συμφέροντα δεν υπηρετήσαν. Και το πιο φοβερό, οι ίδιοι που κατέστρεψαν αυτή την χώρα εξακολουθούν να την κυβερνούν και να την σπρώχνουν στην «φωτιά» της ισλαμικής λαίλαπας με τα γνωστά αντιρατσιστικά νομοσχέδια, τα τμήματα   ισλαμικών σπουδών, κ.α.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://olympia.gr/2014/06/13/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου