Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ινδία: Νεκρή 22χρονη που βιάστηκε, δολοφονήθηκε και παραμορφώθηκε με οξύ

Ινδία: Νεκρή 22χρονη που βιάστηκε, δολοφονήθηκε και παραμορφώθηκε με οξύ

Το χωριό βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό της περιοχής Μπάνταουν όπου δύο εξαδέλφες, μία 14 και μία 16 ετών, απήχθησαν, βιάστηκαν και φονεύθηκαν την προηγούμενη Τρίτη

Tην ταυτότητα της σορού μιας νεαρής γυναίκας που βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση και στραγγαλίστηκε προσπαθεί να εξακριβώσει η αστυνομία του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές, όμως το έργο της είναι δύσκολο καθώς το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί από οξύ, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι.

Το Σάββατο εντοπίστηκε η σορός της 22χρονης, σε χωριό στην περιοχή Μπαρέιλι, όπως δήλωσε η Μανέκα Γκάντι, υπουργός αρμόδια για τις υποθέσεις γυναικών και παιδιών. Το χωριό βρίσκεται περίπου 45 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το χωριό της περιοχής Μπάνταουν όπου δύο εξαδέλφες, μία 14 και μία 16 ετών, απήχθησαν, βιάστηκαν και φονεύθηκαν την προηγούμενη Τρίτη.

Η κ. Γκάντι σημείωσε ότι ερευνούσε την υπόθεση της ακρωτηριασμένης γυναίκας όταν έγινε γνωστό το περιστατικό με τις δύο εξαδέλφες. Η υπουργός χαρακτήρισε και τις δύο υποθέσεις οι οποίες «σπαράζουν την καρδιά». «Έχουμε ζητήσει από την κυβέρνηση του Ουτάρ Πραντές να αναλάβει δράση», υπογράμμισε η κ. Γκάντι, ενώ πρόσθεσε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα δημιουργήσει κέντρα υποδοχής για θύματα βιασμού σε κάθε περιοχή της χώρας, όπου θα παρέχεται ιατρική και νομική βοήθεια.

http://www.protothema.gr/world/article/384201/india-nekri-22hroni-pou-viastike-dolofonithike-kai-paramorfothike-me-oxu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου