Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: «Μην βγάζετε βόλτα το σκυλί σας εδώ. Αυτή είναι μια ισλαμική περιοχή τώρα».

Έρευνα έχει ξεκινήσει ύστερα από καταγγελία του βουλευτή Jim Fitzpatrick για μια «εξαιρετικά διχαστική πινακίδα».

Η αφίσα βρέθηκε στον Burdett Road στο Poplar του Λονδίνου και λέει : «Μην βγάζετε βόλτα τον σκύλο σας εδώ! Στους μουσουλμάνους δεν αρέσουν τα σκυλιά. Αυτή είναι μια ισλαμική περιοχή τώρα».

Ο κ. Fitzpatrick, που είπε ότι την φωτογραφία του την έστειλε ένας ψηφοφόρος την Τετάρτη, έγραψε στην αστυνομία και στον Δήμαρχο του Tower Hamlets, Lutfur Rahman, (ο οποίος είναι καταγωγής από το Μπαγκλαντές και μουσουλμάνος) ζητώντας του να αναλάβει δράση.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η περιοχή Tower Hamlets έχεικάποια θέματα σκυλοφοβίας.(προσέξτε στο βίντεο, τον αστυνομικό (της δημοτικής αστυνομίας) που ψάχνει τα "κακά" του σκύλου της Αγγλίδας για να της ρίξει πρόστιμο και... δεν τα βρίσκει)


Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς σύμφωνα με κάποια ισλαμικά Χαντίθ ο Μωάμεθ διέταξε τη θανάτωση όλων των σκύλων ή όλων των μαύρων σκυλιών και οι Μουσουλμάνοι θεωρούν ότι οι σκύλοι είναι πηγή ακαθαρσίας.

«Η προσευχή ακυρώνεται από ένα σκύλο, ένα γαϊδουράκι και μια γυναίκα», πιστεύον οι μουσουλμάνοι.

Η πολυπολιτισμική απάντηση είναι η συνηθισμένη. «Διαφορετικότητα» και «ανοχή» ... και περιπολίες της αστυνομίας.

Ένας εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου του Tower Hamlets, δήλωσε: «Είμαστε σε εγρήγορση σχετικά με την αφίσα που κολλήθηκε σε μια ταμπέλα κοντά στο πάρκο Bartlett. Είμαστε σε επαφή με την αστυνομία για την έρευαν αυτού του διχαστικού πόστερ. Το συμβούλιο πρoωθεί την εκστρατεία ‘No Place forHate’, ώστε άνθρωποι διαφορετικών θρησκειών, πολιτισμών, τρόπου ζωής και καταγωγής να ζουν αρμονικά.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου