Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

«Ανήσυχοι» από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών οι Εβραίοι της Ευρώπης ζητούν τώρα «συνεργασία» με τους μουσουλμάνους

Islam versus Europe / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο της Jerusalem Post, που λέει πολλά για τη στάση των Εβραίων ως προς τις πρόσφατες νίκες του Εθνικού Μετώπου και άλλων «ακροδεξιών» (όπως τα ονομάζουν)κομμάτων στην Ευρώπη. Αυτό που έχει σημασία είναι το παρακάτω:
«Ωστόσο μερικοί Εβραίοι ηγέτες βλέπουν μια χαραμάδα ελπίδας στα εκλογικά αποτελέσματα, δεδομένου ότι η άνοδος της ακροδεξιάς μπορεί να αποβεί καταλύτης στο να συνεργαστούν οι Ευρωπαίοι Εβραίοι με τους Μουσουλμάνους.

Ο Imam Ahmed Miktar, πρόεδρος του Συνδέσμου των Ιμάμηδων της Γαλλίας και μέλος του GEMJL (Gathering of European Muslim and Jewish Leaders), συμφώνησε, δηλώνοντας ότι για να πετύχουμε την προστασία των δικαιωμάτων των θρησκευτικών μειονοτήτων, «πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά τόσο σε λαϊκή βάση όσο και σε επίπεδο ηγεσίας. Μουσουλμάνοι και Εβραίοι. Οι κοινότητές μας δεν μπορούν πλέον να αντέξουν την πολυτέλεια να στέκονται χώρια η μία από την άλλη.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μήπως αυτό σημαίνει ότι οι Εβραίοι θέλουν να συμμαχήσουν με τους διάφορους Mohammed Merahs(υπεύθυνου του μακελειού στο εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών)και με ανθρώπους σαν αυτούς που σκότωσαν τον Ilan Halimi (τον νεαρό Γαλλο-Εβραίο που το 2006 απήχθη, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε από συμμορία μουσουλμάνων, μόνο και μόνο επειδή ήταν Εβραίος)Έχει λογική αυτή η εμμονή των Εβραίων με την «ακροδεξιά», την ώρα που τα κόμματα αυτά είναι τα μόνα που ζητούν και μπορούν να πετύχουν την αναχαίτιση των μουσουλμανικών μεταναστευτικών κυμάτων και της ραγδαίας ισλαμοποίησης της ‘Γηραιάς Ηπείρου’, πίσω από την οποία όσο - και αν τα media αποκρύπτουν - κρύβεται η αύξηση των κρουσμάτων «αντισημιτισμού»;

[Την ίδια ώρα ο Azzedine Kbir Bounekoub, ένας μουσουλμάνος κάτοικος της Αμβέρσας του Βελγίου, που πήγε στη Συρία για να συμμετάσχει στον πόλεμο κάλεσε τους νεαρούς μουσουλμάνους μέσω του Facebook να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Mohammed Merahs και να συμμετάσχουν σε περισσότερες επιθέσεις. «Ο Αλλάχ να οδηγήσει περισσότερους νέους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ανθρώπου που διέπραξε την επίθεση εναντίον του Εβραϊκού Μουσείου. Το μαρτύριο δεν είναι υπόθεση μόνο της Συρίας, αλλά και του Βελγίου. Γίνετε ένα αγκάθι στο μάτι των εχθρών του Ισλάμ », λέει το μήνυμά του.  Αυτή η έκκληση έχει ανησυχήσει την Δικαιοσύνη, αφού ο Bounekoub είναι διαβόητο μέλος της οργάνωσης ‘Sharia4Belgium’ και μεταξύ των εξτρεμιστών που βρίσκονται υπό την επιτήρηση της αντιρομοκρατικής].

Άλλο ένα ενδιαφέρον σημείο του άρθρου:

Ο Benjamin Albalas, ο επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου των ελληνο-εβραϊκών Κοινοτήτων (ΚΙΣΕ), προειδοποίησε επίσης για τα αποτελέσματα, βλέποντας το φάντασμα του προ-Ολοκαυτώματος κύματος του ευρωπαϊκού αντισημιτισμού.

Αλλά ποιο είναι το φάντασμα του προ-Ολοκαυτώματος κύματος που πλησιάζει πάνω από την Ευρώπη; Μήπως προέρχεται από εκείνους με τους οποίους θέλουν να συμμαχήσουν;

Με δεδομένο ότι οι Εβραίοι φέρεται να έχουν το υψηλότερο IQ, όπως περήφανα διακηρύσσουν, αναρωτιέται κανείς για ποιο λόγο κάνουν αυτές τις κινήσεις που είναι ενάντια σε κάθε λογική. Θέλουν να αυτοκτονήσουν; Μήπως υπάρχει κάτι άλλο πίσω από όλα αυτά; Και βέβαια, εδώ είναι όπου ξεκινούν οι θεωρίες συνωμοσίας. Πρόκειται άραγε, για μια εβραϊκή-μουσουλμανική συνωμοσία για την καταστροφή των ευρωπαϊκών λαών;

Ας διαβάσει ο καθένας το άρθρο και ας βγάλει τα συμπεράσματα του.




Στο άρθρο του με τίτλο «Η Δυτική Ευρώπη θα είναι σύντομα "Judenrein" – Η Νορβηγία είναι ήδη. Ο Θεός να δείξει έλεος!»(της αμερικανο-εβραϊκής ιστοσελίδας Israelamerica), ο Michael Blackburn γράφει, μεταξύ άλλων:

Τα κύματα των Μουσουλμάνων μεταναστών έφεραν τον αντισημιτισμό πίσω στην Ευρώπη. Μια παρόμοια εξέλιξη λαμβάνει χώρα στη γειτονική Σουηδία καθώς και σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Οι Μουσουλμάνοι είναι αυτοί που διώχνουν από παντού τους Εβραίους. Η υπηρεσία πληροφοριών, Kopp Exklusiv, είναι από τους ελάχιστους που μιλούν γι’ αυτό το θέμα.

Ξεκίνησε στη Γαλλία. Δεν περνά μέρα χωρίς Μουσουλμανικές επιθέσεις σε Εβραίους. Ο Τύπος σπάνια τις αναφέρει.Υπάρχουν πάρα πολλά περιστατικά. Κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2012, σημειώθηκαν 268 επιθέσεις εναντίον Εβραίων. Η Γαλλία σήμερα είναι μια εξαιρετικά αντισημιτική χώρα. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Hollande δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει τους Εβραίους - το αντίθετο μάλιστα. Οι πολυάριθμοι Μουσουλμάνοι αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μέρος του εκλογικού σώματος για τους εκλεγμένους αξιωματούχους και τελούν υπό την αιγίδα των Σοσιαλιστών. Στις 5 Ιουλίου 2012, ένας 17χρονος Εβραίος ξυλοκοπήθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου κοντά στην Τουλούζη από δύο Μουσουλμάνους Βόρειο-Αφρικανικής καταγωγής επειδή φορούσε μια αλυσίδα με το Αστέρι του Δαβίδ. Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία. Οι Εβραίοι ενθαρρύνονται δημόσια να εγκαταλείψουν τη χώρα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου