Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ” ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ, ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!


20130505-204743.jpg

ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ “ΩΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ – ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ”; Ε ΝΑΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ…

Την ώρα που το Μπανγκλαντες θρηνεί τα θύματα – δούλους στην φάμπρικα του ισλαμοφα σίστα δολοφόνου που έγινε τάφος τουλάχιστον για 600 γυναικόπαιδα, τα μαντρόσκυλα των ιμπεριαλιστών έπιασαν δουλειά. Ενώ συγγενείς και εργατικά σωματεία διαδήλωναν οργισμένα ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του ισλαμιστή ιδιοκτήτη – δουλέμπορου που συνελήφθη συμπτωματικά από τις Ινδικές δυνάμεις, η Hafezate, ναι, η οργάνωση – μπροστάρης στις κινητοποιήσεις της Μανωλάδας έβγαλε χιλιάδες φασίστες στους δρόμους για να ζητήσει …τιμωρία για τους “βλάσφημους του Ισλάμ”! Την επιβολή δηλαδή των φρικτών νόμων περί “βλασφημίας” που έχουν στοιχίσει την ζωή δεκάδων χιλιάδων δημοκρατών – ακτιβιστών και “απίστων” στον πλανήτη.
Αυτό βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού η οργάνωση όπως και άλλες ισλαμιστικές οργανώσεις πρωτοστατούν στο δουλεμπόριο παρέχοντας εργατικό δυναμικό στις φάμπρικες – φασόν των πολυεθνικών, αλλά και στην παράνομη “μετανάστευση”. ΟΙ εκδηλώσεις έγιναν ως αντισυγκεντρώσεις στις κινητοποιήσεις αφού οι διαμαρτυρόμενοι εργάτες είναι θύματα της δραστηριότητας των ισλαμιστών και θεωρούνται …βλάσφημοι! Δουλεμπόριο εκτός των τειχών δηλαδή, που “νομιμοποιείται” αφού παρέχει πυρήνες δράσης του Ισλάμ στις χώρες των απίστων. Ειδικά η συγκεκριμένη οργάνωση άλλωστε δεν κρύβει την στόχευση της για την δημιουργία ενός παγκόσμιου ναζιστικού “χαλιφάτου του Ισλάμ” με εγκαθίδρυση της Σαρίας στις χώρες των απίστων και εξολόθρευση της δημοκρατίας στον πλανήτη.
Συνεχίζει να προκαλεί απορία πως επετράπη στους δουλέμπορους – σκυλιά των αφεντικών να διαδηλώσουν ανενόχλητοι σε Ελληνικό έδαφος και να παραμείνουν ασύλληπτοι. Μιλάμε για οργάνωση που εμπλέκεται σε δολοφονίες παιδιών, εξόντωση μπλόγκερς στο Μπανγκλαντές κλπ κλπ. Αναμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση. Εκτός εάν “εξαιρούνται” από την αντιρατσιστική ευαισθησία των κυβερνώντων όποιος υμνεί τα έργα της ναζιστικής γερμανίας. Για να μην ενοχληθούν τα “μεγάλα αφεντικά”.

Several people were injured after hardline Islamic activists calling for the enactment of an anti-blasphemy law clashed with Bangladesh police. The Bangladeshi government has rejected the demand, saying the country is governed by secular liberal laws. Hefajat-e-Islam, a newly formed group, organised the protest. “The main aim of this protest is to press for the implementation of the 13-point demand by Hefajat-e-Islam as per the direction of the Quran,” said Hefejat activist Hossain Soliman Abdullah. The protesters also rallied against bloggers who support secularism, and demanded capital punishment for them.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου